[REPLY]
Det ser ikke ud til at være den nyeste hjemmeside, men de holder hvad de lover, og de gør det til ekstremt billige priser, og med en service der lige er den tand bedre end hvad man kan forvente, så man rent faktisk tænker at de går op I at man skal have en god oplevelse - og det får man så! Vil anbefale til alle
Webhosting A/S udbyder domæner til indkøbspris, Altså et .DK domæne til 36 kr om året!
Det fås ikke billigere andre steder.
Deres interface er godt nok ikke helt god, men det er trodsalt ikke noget man burger hver dag! :-)
Bad i går aftes om en feature i deres domæne søgning-system.
Det var lavet her til morgen, altså på en Søndag. Det er sgu svært at være utilfreds med! :-)
Har opgraderet fra mail til php Lite, super service og rigtig god og hurtig support. Nu har jeg fået gratis SSL. Kan klart anbefale Webhosting.dk
Fungere i det daglige uden problemer. Undre mig dog over at der er lidt lang ventetid fra man uploader til det bliver postet (håber det er korrekt formuleret).
Troede at man her også kunne finde hjemmeside programmer der var let tilgængelige og forståelige - og det er der sikkert også men bare ikke noget jeg kunne finde ud af :)
Anyhow fandt http://www.wysiwygwebbuilder.com/ som fungere perfekt - skal nok anmelde den også.
Men totalt set så god, let og rimelig pris - tal for det.
af at jeres webmail ALTID er nede mellem midnat og min sengetid, netop hvor jeg har brug for at ordne mails. Jeg orker ikke høre på jeres support fortælle mig at der jo skal køres backup, for så kør den da kl 04 ! Og de ellers uprofessionelle svar der kommer om at så må min pop3 være sat forkert op, NEJ det er jeres Webmail ! Jeg gider ikke engang fejlmelde det mere. Så nu må jeg seriøst tage mig sammen til at finde en anden udbyder der fungerer HELE døgnet. Webhosting var ellers TOP stjerne udbyder for over 5 år siden da jeg startede der, selv ejeren gav sig tid til at svare mails, men det er desværre blevet ... for stort og succesfuldt til at yde den gode service fra den gang? Men billigt er det jo, så til prisen får du vel hvad der betales for, ikke mere.
Jeg er yderst tilfreds med Webhosting.dk
Jeg har 2 websites hostet der, og havde problem med FTP.
Det viste sig, at mit FTP-program var så gammelt, at det ikke kunne vælge "passive FTP" (PASV).
Men jeg blev simpelthen ringet op af supporten søndag aften, og hjulpet igennem installation af et andet FTP-program. Det er en fantastisk service, som jeg aldrig har oplevet hos andre udbydere!
Og så har jeg flere domæner parkeret gratis hos webhosting. de bruges til at få eget dansk domæne på min GMail. Tænk sig at det er gratis hos webhosting, og at jeg selv via webinterface kan opsætte DNS, så Google Apps erstattes af mit danske domæne.
Billig hosting, DNS-gør-det-selv-mulighed, super support osv.
Jeg kan kun give topkarakter til webhosting.
Jeg kan kun anbefale Webhosting.dk
Har haft ubudne gæster på min computer, og i morges havde de været inde og opgradere flere af mine domæner inde ved webhosting.dk
Jeg skrev en mail til dem for at høre hvad der var sket, siden de havde opgraderet mine domæner, og efter et par timer (Det er søndag vi snakker om her) ringede der en supporter til mig, og hjalp med at få krediteret de ting som banditterne havde rodet med, og samtidig fortalte han mig at jeg skulle få kikket min computer efter, og ændret alle mine passwords. Jeg havde ganske rigtigt en "sladrehank" liggende på computeren, som nu er væk.
Kæmpe ros herfra. Det er sku service på højt plan. :-)
Jeg hoster alle mine domæner hos WebHosting. Lige fra familiedomænet www.blunck.dk til temasiden om vin www.festvin.dk. Alt fra blogs med WordPress til FTP og mailstyring fungerer perfekt.
Oppetiden er fin og servicen er perfekt.
webhosting.dk er super godt :)
Har brugt det i ca. 1 år nu, og har ikke haft de store problemmer.
Deres support er rigtig god, selvom du skulle kontakte dem midt om natten, så får man ofte en mail inden for kort tid.
Priserne er billige, og deres systemer fungere rigtig godt, lidt kedeligt bygget op, men det virker, og er meget overskuligt.
Jeg har benyttet webhosting.dk siden 2002 med mange domæner, og er yderst tilfreds. Det har kørt virkelig godt og stabilt!
Faktisk er de blevet bedre og bedre.
En dag i starten af 2011 da jeg sad hos en klient, skrev jeg til supporten, som sædvanlig svarede beredvilligt indenfor få minutter. Men ikke nok med det - kort efter ringede telefonen hos klienten, og det var så supporten, der spurgte efter mig - for lige at høre, om der var mere de kunne hjælpe med - det må da kaldes service.
Der kan desværre kun gives 5 stjerner :-)
Mvh - Per Michael Jensen
Når man sidder kl 23:00 og har problemer med at få sin hjemmeside, postkasse eller mail til at fungere, ja så sender man bare en mail til Webhostings support. Efter ganske kort tid kommer svaret, som altid er professionelt, konstruktivt, og tilmed venligt...
Hvad kan man forlange mere...?
Søren W. Rasmussen
Køber altid mine domæner ved Webhosting. Absolut bedste pris.. Thumbs up!
Har en lang række domæner hos Webhosting.dk, og har i flere år, ikke oplevet nede-tid. Har fuld kontrol med mine domæner, som om de lå lokalt på min egen server. Der er meget kort responstid på serverne, hvilket betyder at mine sites kører meget hurtigt. De par gange jeg har haft brug for support, har jeg fået support, selv en jule aftensdag, og de er meget gode til at hjælpe.
Så sent som i aften har jeg opdaget noget som ikke var helt så nemt i forbindelse med oprettelse af passwordbeskyttede biblioteker når man i forvejen abonnerede på denne service og havde slettet de gamle biblioteker man ikke ville bruge og listen dermed var tom. I løbet af ingen tid, havde supporten skrevet tilbage om at det havde de så lige lavet en knap til nu, og så virker det hele jo bare. DET kalder man altså super service, og specielt taget i betragtning af, at man betaler så lav en pris!!!!
Mvh. Bjarke
Webness
Jeg har købt 2 domæner igennem webhosting.dk
Jeg kender ikke til deres hosting service, og derfor skal denne karakter kun sættes på køb af domæner, uden hosting, mailserver, dns-server etc.
Webhosting arbejder utrolig hurtigt og er klart nogle af de billigste på markedet, m.h.t. .DK domæner.
Jeg har endnu ikke haft problemer med siden. Det eneste jeg har undret mig over, er at man få en hel del mails, når man køber et domæne. Dette gøres dog kun for kundens egen sikkerhed, og derfor kan jeg ikke omtale dette som noget negativt.
Webhosting fortjener 5 ud af 5 stjerner - Hvor karakteren er sat, ved køb af domæner.
Jeg har cirka 40 domæner liggende hos webhosting, som stort set alle kører Joomla, det fungerer fantastisk hurtigt og godt. De få gange jeg har haft brug for kundeservice - er der kommet svar fra 10 minutter til højest et par timer. SUPER.
Jeg opgraderet fornyligt mit domæne til php ligt, jeg fik nu mailadresser og webhotel :-) fik lavet en selforskyldt fejl, og kunne ikke få det til at virke, skrev til supporten inden for 10 min fik jeg svar, skal lige siges at det var en lørdag aften, kom lidt videre med shoppen og jeg fik lavet lidt flere problemer for mig selv. igen måtte jeg skrive til supporten, hurtigt herefter fik jeg en mail med løsningen. Det er det jeg kalder SUPER SERVICE :-) Jeg anbefaler alle at bruge webhosting, de gir en rigtig god servive...
Jeg har gennem årene været kunde hos en del hosting-firmaer, men ingen steder har jeg som hos webhosting.dk oplevet en så fordelagtig kombination af kvalitet og pris.
Bedst af alt er dog deres service. Flere gange har jeg været i kontakt med Supportafdelingen, og hver gang har jeg oplevet hurtig, venlig og yderst kompetent hjælp, og endnu har jeg aldrig måttet skuffes.
Vi er et relativt nystartet webbureau og har tidligere brugt diverse andre udbydere med blandet resultat, Webhosting A/S er det mest oplagte valg når det kommer til hosting etc. Det giver os tid til at koncentrere os om det vi er gode til, salg og produktion af professionelle hjemmesider til erhvervs livet. Uden at tvivle kan vi varmt anbefale andre erhvervsdrivende og private at benytte Webhosting A/S hvis de vil sikre sig at tingene altid er i orden
Ja, det gik så fint ved dem indtil man gav dem positiv anmeldelse.
Har fået flere ubehøvlede svar når jeg skriver, sidst blev den undskyldt med det var et "træt" svar da de svarede efter midnat.
Jeg synes simpelthen deres priser er extreme, jeg skal give 250 for com domæne og MAIL hotel? Det er simpelthen for voldsomt!
Samtidig har de den mest rodede og uprofessionelle opsætning jeg nogensinde har set.
Jeg er ved at finde en anden udbyder, med rimelige priser og ikke "trætte" svar.
Kan nu tilføje at jeg har fået denne mail fra dem hvor de beder mig rette min anmeldelse fordi de ikke synes den er fair - det bekræfter egentlig bare min anmeldelse:
Hej Alexia
Det er lidt irriterende at se at du gik fa 5 stjerner til 1 stjerne på trustpilot nu alle vore andre kunder er glade. At du er utilfreds med det du skriver er sådan set fint nok, men 1 stjerne er der ingen der tager dig seriøst med, kunne du gøre os den tjeneste at få det rettet til noget mere rimeligt?
koster os penge at du har den holding du havde, er det hvad dine intentioner er/var?
Mvh Supporten
Hej Alexia
Ked af du er utilfreds, vi har ellers igennem tiden brugt meget tid i supporten med at hjælpe dig med diverse problemer, dels via e-mail og ligeledes ved at ringe dig op og guide dig igennem. Nu har vi rigtigt mange tilfredse kunder og er da kede af at du har set dig "sur på os".
Om priserne er extreme eller ej er ikke til at sige, vi er et professionelt firma, registreret som A/S, yder support næsten 24 timer i døgnet, og har, som du ved, et rigtigt stabilt system, erindrer ikke at du nogensinde har haft tekniske problemer af nogen art, derudover henviser du selv til "svar efter midnat", du finder næppe en anden udbyder i vores prisklasse der "svarer efter midnat".
Lad os se på det du beskriver som "extreme priser", 250 kr.- for
1: Oprettelse af domænenavn + hosting af dette
2: 1 års .com afgift
2: 10 Postkasser af 1500 Mb per stk, ialt 15 Gb plads
3: Opgraderingsgebyr, du bestilte ikke det korrekte produkt fra starten
4: Moms, 50 kr af dette er moms til staten, den pris vi modtager er 200 kr.- excl moms
Tager vi priserne hos vores umiddelbare kollegaer i branchen ser vi flere af dem op til 20-80 gange dyrere med samme faciliteter, bare til orientering.
Mvh Supporten
Jeg har været igennem både one.com, inmotionhosting.com, web10.dk og surftown.dk. Og man ved jo ikke hvad der er muligt før man prøver det - webosting er klart den bedste host jeg har prøvet indtil nu. Deres hastighed på både FTP og WEB er helt i top, uanset om man bruger ren HTML eller en php-MySQL kombi. Deres support er også lige i skabet. Man får hurtige og præcise svar af folk der rent faktisk ved noget, hvilket er en sjældenhed.
Så tag webhosting.dk hvis du selv kan finde ud af DNS, .htaccess og andre trivielle ting - og vil have en webside der virker optimalt i forhold til hastigehd... Deres kontrolpanel ligner noget fra 1992, men det er vi rent faktisk nogen der sætter pris på...
Jeg hoster bl.a. psfyn.dk hos dem.
Jeg har kun haft webhosting.dk som udbyder for mine hjemmesider i et halvt år, men jeg har set og prøvet meget af det som de tilbyder, og jeg må sige jeg er imponert! Deres kontrol panel var lidt indviklet i starten, men når man lige fik overblik over det, så kunne man nemt finde ud af det, og bare ved første login og klik på sit domæne så kan man se alt hvad man kan ændre og gør ved! Har haft one.com som udbyder før, og må sige i forhold til webhosting.dk er det her det bedste valg jeg har taget. Der er mulig hed for at man kan opgrader sin PHP4 til PHP5 hvilket er godt, hvis man har et script som bruger php4 har man det som standard, men hvis man nu for et som er nyere og kræver PHP5 så kan man opgrader og så virker den efter 24 timer altså php5 virker der, mens php4 stadig virker indtil! Hvilket jeg syntes 24 er nok tid!
Deres support er knald fed! sad engang længe oppe til 2 om natten, så skulle jeg have hjælp til noget, så jeg skrev ind til dem, og fik svar på under 10 min. kl 2 om natten. Man kan spørge og få svar om alt de tilbyder inde på webhosting.dk inde på deres FAQ har de rigtig mange spørgsmål og svar man faktisk kan finde alle ens problemer og svar i.
Til sidst vil jeg sige at jeg anbefaler denne udbyder til mine venner som i fremtiden skal have en hjemmeside! og jeg køber selv der inde til min næste.
(16.marts 2010)
Jeg er gået fra Buydomains til webhosting og må sige, at det er som at havne lidt blandt amatører.
Ikke med hensyn til service som er usammenlignelig meget bedre og helt i top til 4 stjerner.
Men i forhold til layout, mail opsætning osv. osv. er det meget skrabet og omstændigt hos webhosting.
Buydomains funktionalitet og webhostings kundeservice ville være en forbrugers drøm. Og så er (var?) Buydomains lidt billigere.
Men det fremgår, at webhosting hele tiden udvikler sig.
Ihvertfald mener jeg, at servicen ved min nylige flytning af domæner til Webhosting burde udløse (mindst) 4 stjerner.
Men altså noget skuffet over bruger interface, features m.v. som jeg dog sikkert kan leve med imodsætning til BDs elendige service.
(17 marts 2010)
Altså må jeg nu give webhosting 5 stjerner!
De er helt i top ud fra den erfaring jeg har.
(Jeg er ikke it kyndig og har ikke haft brug for deres avancerede funktioner/tilbud).
Men servicen er i top!
Hej
takker for dine 5 stjerner. vi har som du ser opgraderet gevaldigt i brugerfladen mht. diverse funktioner. Vi har et temmelig stort system med en del produkter man ikke finder andre steder. At have alle disse specialprodukter integrere i et samlet kontrolpanel kan forekomme noget rodet, derfor har vi nu delt alle funktioner op under egne faneblade med links direkte til underfunktioner.
Skriv gerne hvis der er funktioner der ønskes og eventuelle forslag til vores online supportsider er altid velkomne.
Mvh WebHosting A/S
Jeg har haft lejlighed til at have webhosting.dk som webhotel i en del år og har generelt været meget tilfreds med stabiliteten. Deres servere virker på ingen måder overbelastede, som man til tider oplever det hos mange billige udbydere.
Deres support er også meget hurtige til at svare. Henvendte mig til dem lørdag nat cirka klokken et og tre timer senere kom der (et tilfredsstillende) svar.
Alt i alt super godt.
Bliver stadig mere og mere forundret over at "de kan gøre det", supporten er stadig super de få gange jeg har haft behov for det. Priserne er som altid gode ikke mindst på udenlandske domæner hvor de er mindre end halv pris af hvad jeg plejede at betale.
keep up the good work!
Har benyttet Webhosting,dk i mange år og har p.t. 15 domains hos dem.
Der er aldrig problemer, da de har et professionelt setup med ordentligt backup routiner og masser af servere at fordele workload på (dette gælder både Web, PHP og MySQL servere).
De gange hvor jeg har haft et behov for at genskabe data fra en back up, har webhosting altid været istand til at hjælpe, så jeg ved at tingene bare virker hos webhosting.dk!
Nogle af de webhotel servere jeg har domains på har været 100% online i over 470 dage.
Jeg kender ikke andre web hoteller, som kan køre op imod i 1½ år UDEN en eneste genstart.
Mvh
Jesper S
Morten Lassen found this review useful
Har brugt webhosting.dk siden 2002 og har aldrig haft problemer. De udvider konstant med nye tiltag. Idag opdagede vi at vi havde hele 4 mysql servere, og alle i forskellige versioner, perfekt til et projekt vi er igang med hvor MySQL 5 er et krav.
Søren Pedersen and Morten Lassen found this review useful
Deres servere har alt hvad man skal bruge, interfacen er nem at betjene, de er super stabile og har aldrig nedetid og så er deres support virkelig hurtig og venlig. Jeg har brugt dem siden 1999 til såvel store som små opgaver og har aldrig haft noget at klage over.
Morten Lassen and Søren Pedersen found this review useful
De priser der oplyses er uden moms. Det var først da jeg kom til selve betalingen, at det gik op for mig at priserne er uden moms. Lidt irriterende.
Morten Lassen found this review useful
Helt op til 2008 var det normal kotyme i branchen at angive priserne uden moms. Branchen henvendte sig primært til erhvervskunder, og til disse var angivelse af priser uden moms normalt. Vi skiftede alle vore priser til med moms sammen med resten af branchen, ligeledes i 2008.Mvh WebHosting A/S
Har brugt dem i en årrække, og er fuldt ud tilfreds.
Har tidligere haft diverse andre, men endte her, da de passer bedst til mig.
God proffesionel (til tider kontant (men sådan kan jeg lide det)) service.