[REPLY]
Sendte mit tøj retur torsdag eftermiddag, og havde pengene igen allerede mandag - det kalder jeg god service :-)
Det skal til at starte med tilføjes, at jeg aldrig fik bestilt fra siden, fordi min vare blev udsolgt i sidste sekund. Men service var så god, at jeg aldrig ville tvivle med at turde bestille.
Jeg havde i december nogle spørgsmål vedr. størrelsen på et par Wolverine støvler, og mailede derfor butikken. Jeg fik lynhurtigt svar. Og havde efterfølgende en lange og rigtig god korrespondance med butikken. Personen prøvede skoene for mig for at sammenligne størrelser, og svarede hele tiden LYNhurtigt på mine mails! (Jeg var en meget besværlig kunde og skrev mange mails!)
Da jeg endelig var blevet sikker på min sag, var skoen dog desværre udsolgt lige foran næsen på mig. Men service var i hvert fald noget ud over det sædvanlige - derfor 5 sjældne stjerner, selvom jeg ikke nåede at bestille.
NB - jeg giver ellers KUN 5 stjerner, når der sker noget ud over det sædvanlige. Et bestilt produkt, der kommer frem til tiden og er som forventet skal efter min mening ikke give mere end 4 stjerner, da der blot sker den service, der må forventes. For at få 5, skal der sker noget ud over det sædvanlige! Og det må en blændende service, som den jeg oplevede fortjene!
De har altid styr på det og de mange gange efterhånden jeg har bestilt fra dem har altid været perfekt.
Kan stærkt anbefale Urbanclothing.
Bestilte et par sko tirsdag aften i påskeferien, og jeg fik dem tirsdagen efter alle påskehelligdagene, så det kunne ikke gøres hurtigere, så er godt tilfreds med leveringstiden.
Endvidere indeholdte pakken de rigtige sko, og tilmed en bytteseddel og en label med porto, hvis den skulle sendes tilbage, så det virker som om, at der er styr på tingene. Jeg vil i hvert fald være tryg ved at handle ved dem igen.
Min oplevelse med Urban Clothing har sådan set bare været perfekt. Jeg bestilte et par bukser og fik lidt rabat via en kode, hvilket er dejligt. Deres hjemmeside er sådan set ganske udmærket og deres udvalg er stort og til gode priser.
Kunne ikke være bedre! Jeg fik mine ting med det samme, og de levede fuldt op til mine forventninger!
Kommunikation og service var perfekt!
Som medlem af Fitnessworld skulle jeg have 15 % rabat på et indkøb hos Urbanclothing. Dette gjorde jeg opmærksom på, da jeg bestilte varen. Fik hurtigt en mail, hvor der stod, at når jeg havde modtaget varen og besluttet, om jeg ville beholde den, så ville jeg få rabatten. Ligeså snart jeg modtog pakken, mailede jeg til Urbanclothing omkring rabatten, men her 14 dage efter har jeg endnu ikke hørt/modtaget noget. Har rykket - intet svar. Vil lige gøre Fitnessworld opmærksom på, at de lover for meget mht. 15 % medlemsrabat!
Jeg bestillede et par sko som var sat ned til 100 kra fra 799,- tror jeg nok, anywey. Fik dem som lovet efter 2 dage. Og de var i perfekt stand. Ros til jer
Jeg har købt flere gange hos UrbanClothing, og får altid bestilte varer mega hurtigt! Jeg synes de har super flot tøj, og mange gode tilbud. Samt flink kundeservice :0)
Jeg købte en Oill Houston Backpack hos Urbanclothing.dk for lidt tid siden. Jeg modtog den rimelig hurtigt, hvilket var fint nok. Sagen var bare den, at efter få gange i brug rev den ene skulderstrop sig op. Det skal siges at jeg på ingen måde har overbelastet tasken. Jeg skriver selvfølgelig til info@urbanclothing.dk, som de skriver man skal gøre ved defekter. Jeg starter med at skrive d. 25. nov. Jeg får intet svar.. Jeg skriver igen, igen og igen. Jeg får først svar d. 7. december. I mellemtiden havde jeg skrevet tre e-mails og to beskeder på deres online chat. Hvis man læser på deres hjemmeside skriver de at der svares på e-mails inden 12 timer og at man bare kan ringe. Deres telefonnummer står bare ingen steder på deres hjemmeside. I svaret d. 7. december skriver de at de sender en ny taske. Jeg har nu modtaget tasken. Efter den første gang i brug er den nye taske allerede gået op i rygstroppen på præcis samme måde som den gamle taske.
Jeg er en lettere frustreret mand nu.
Mvh Mathias.
Stort udvalg af bla. de gode jeans Dr.denim og super hurtig levering. God oplevelse.
Købte et par støvler hos dem. ikke nok med Urbanclothing.dk var 100 kr. billigere end alle de andre, de havde også lige 20 % rabat. Fragten var gratis og pakken kom tirsdag morgen (jeg bestilte søndag aften).
Eneste lille minus er at jeg fik 4 e-mails med track n trace. Jeg prøvede at henvende mig via deres chat som var offline - sendte i stedet en offline besked via chatten, men hørte ikke noget.
Virkelig fed shop, har bestilt nogle gange der over.
Der er hurtig levering... Jeg har altid modtaget mine ting dagen efter.
Og en dejlig venlig kundeservice, men lidt langsomme om at svare :-)
Helt fantastisk shoppested. Bestilte varen i weekenden, 2 dage efter var min vare hos mig, helt vildt fin. Så super hurtig levering!!
Jeg blev noget foraget over at jeg skulle betale fragt for en adidas windbreaker til 599 kr. når der er gratis forsendelse ved 600 kr. Det kan ikke være rimeligt! Især ikke når fragten er 59 kr.!
Jeg synes I har gode priser og er hurtige til at svare på henvendelser. Og jeg kan godt lide jeres chatprogram.
Jeg blev lidt ked af, at jeg ikke kunne komme og aflevere et par bukser, som jeg havde købt i en forkert størrelse. Jeg synes det var lidt fjollet at skulle betale fragt, når jeg nu cykler forbi jeres kontor hver dag. Hvis man kunne få lov at komme og returnere hos jer, så ville I være megaseje.
Jeg fik købt min studentergave igennem Urbanclothing.dk og var yderst tilfreds. Min mor som skulle købe skoene (gaven) og var som altid lidt forsinket, men skoene var der på dagen og jeg kunne tage både den nye hue og de nye sko på.
Super service og hurtig levering, Kan varmt anbefales!
Jeg har handlet hos urbanclothing.dk masser af gange efterhånden og altid fået min vare kort tid efter. Desuden oplever jeg hurtig service i tilfælde af fejlkøb, eksempelvis købte jeg en Cityfellaz trøje (sjoveren med den store tukan udenpå) i en størrelse XL, men den var for stor, så da jeg valgte at sende den retur med et lille brev hvori jeg ønskede en L istedet, fik jeg blot 2 dage efter en ny pakke med den rigtige størrelse og en lille slikkepind ved siden af haha! Har købt sko, jakker, bukser og trøjer og er til dato ikke blevet skuffet!
Eeeelsker UrbanClothing, kan kun anbefales - Smilende service og... feeeedt tøj :D
Jeg har handlet der 3 gange. Gode priser, hurtig levering. Fuldstændig perfekt. Bare handel der!
Jeg har ALDRIG oplevet så hurtig ekspedition. ikke engang 10 min efter jeg havde afgivet min ordre modtog jeg en email om at den var sendt afsted og modtog dagen efter.
Og så er det også bare super at det er en web butik hvor varene ser nøjagtigt ud i virkeligheden som på nettet, Helt igennem perfekt.
Jeg har eller altid været tilfreds med mine køb her MEN i sidste uge fik jeg kun 2 ud af mine 3 købte varer. Det ene par bukser var totalt beskidte på den ene side. Det så ud som om de var slæbt hen ad et meget beskidt gulv.
Har skrevet til dem mere end en gang i den sidste uge, men stadig intet svar på, hvornår jeg får min manglende vare. Og ringe til dem kan man ikke fordi de er igang med at flytte.
Jeg håber det her problem kun kommer af de er igang med at flytte, MEN ikke at svare på kundehenvendelser er godt nok for ringe!!
Jonas Goth found this review useful
Jeg bestilte et par sko hos urbanclothing.dk, men uheldigvis var den ikke på lager selv om det stod på siden. Jeg var ret utilfreds med den situation. De havde så et par andet sko, der var langt dyrere, som jeg gerne ville have og så fik jeg dem i stedet, til samme pris som dem de ikke havde på lager. Det er supergod service og de gjorde det med et smil. Jeg kommer tilbage.
Jonas Goth found this review useful
Købte en t-shirt fra mærket Forest and Bob (udover forest and bob's egen hjemmeside var de nemlig den eneste onlineshop der solgte mærket), og modtog den hurtig med posten. :-) Alt perfekt :-) Kan helt klart anbefales :-)
Bestilte igår ved 16-tiden 3 par shorts. Klokken er nu 8.30 og de blev leveret for 3 kvarter siden og de passer perfekt :-) Kan det være bedre.
Urbanclothing.dk lover, at de sender varen inden kl. 15, hvis man bestiller samme dag. Jeg bestilte mine varer kl. 14:40 en mandag, og som de lovede var min ordre sendt afsted med posten inden klokken slog 15, hvilket betød, at jeg havde pakken dagen efter.
Rigtig god hjemmeside, med et stort udvalg af fedt tøj, god service og hurtig levering!
Jonas Goth found this review useful
Jeg modtog varen hurtigt og jeg er meget tilfreds. Kan kun anbefales