[REPLY]
Det er ihvertfald ikke sidste gang jeg handler i svanebutikken :)
Jeg fik mine varer tilsendt i løbet af en dag, og jeg fik en mail med info omkring handlen, så man vidste hvor langt den var. Dejligt med slikkepind i pakken da vi modtog den ;-) Kan varmt anbefales.
Som ALTID hurtig, professionel ordrebehandling hos Svanebutikken.dk. De bestilte varer ankommer lækkert indpakket og altid med en lille personlig hilsen.
Kan på det varmeste anbefale svanebutikken.dk til ALLE der ønsker det bedste for deres børn.
Dejligt sted at handle:
- godt udvalg af miljøvenlige varer
- gode priser
- levering til døren ;) :D
Handler gerne her igen.
Det er en dejlig nem hjemmeside og servicen er helt i top. Jeg fik mine bestilte varer hurtigt og det virkede som meget personlig betjening.
Absolut den bedste service, jeg har fået længe. Super gode tilbud, store rabatter, personlig hilsen i pakken, ekstra vareprøver og ualmindelig hurtig levering! Kan kun anbefales til alle!
Alt er gået som forventet. Fik tilmed en vare (underbusker) gratis pga en udgået størrelse. Og blev mødt meget venligt i telefonen.
Varerne kom dagen efter bestilling og de levede mere end op til mine forventninger om lækkert babytøj. Vil bestemt anbefale svanebutikken.dk.
Fik en super service. Fandt en fejl i webshoppens prissætning og skrev derfor en mail til butikken herom - fik svar med det samme. Herefter lidt dialog som mundede ud i, at jeg fik fri fragt på min ordre.
Forud for bestilling kontaktede jeg butikken med et spørgsmål, og svaret kom straks.
Jeg modtog mine varer allerede dagen efter, jeg bestilte, og der var en hyggelig håndskreven hilsen lagt ved.
Hurtig levering og god service- handler her helt klart igen! :)
Dele af min ordre var ikke på lager, men jeg blev tilbudt et fint alternativ. Meget tilfreds med en hurtig og venlig service.
Svanebutikken.dk skal have mine varmeste anbefalinger. Jeg er positivt overrasket over både den hurtige, seriøse og venlige modtagelse jeg har fået når jeg har henvendt mig på mail - usædvanlig god modtagelse, stor tak for den. Lækre lækre produkter og jeg har nu købt gaver her flere gange og har haft behov for rådgivning både med størrelser og kvaliteter. Der er ingen tvivl om, at hvad angår børneundertøj så vil jeg altid altid handle her både grundet kvalitet og grundet den høje personlige service.
Jeg havde et spørgsmål til en vare, som jeg hurtig og venligt fik svar på. Derefter var der hurtig levering. Jeg kan kun anbefale Svanebutikken!
Fine varer som
Kom hurtigt efter aflagt ordre og venlig ekspedition. Vil gerne handle her en anden gang
Rigtig god service... Bestemt ikke sidste gang vi handler hos dig...!
Hej Hanne
Jeg var meget tilfreds med min handel, og bruger dig gerne igen.
Det var en rigtig god oplevelse af handle i www.svanebutikken.dk. Varerne kom med det samme, og det var lækre ting, så det kan bestemt anbefales at handle der.
varerne er julegaver til mit barnebarn så jeg vil gerne vente med en bedømmelse . Venlig hilsen Lise Gad
Jeg er utrolig glad for jeres produkter og synes hjemmesiden er overskuelig. Udvalget kunne godt være større.
bestilte strømper - det ene par var udsolgt i størrelsen. modtog mail umiddelbart efter bestillingen var afgivet, hvor vi blev enige om et andet par. Modtog mine varer dagen efter.
Tak for hurtig levering. Varen og service får kun plusser herfra.
Svanebutikken er en super shop som tænker på hvad der er bedst for vores børn.
Der er en helt special personlig service som man ikke oplever i mange webshop.
Jeg kan varmt anbefale Svanebutikken og vil helt sikkert handle der igen:-)
Hanne Østergård Jørgensen found this review useful
Jeg blev meget begejstret over den lille detalje at der var en håndskrevet note med tak for ordren.
Jeg købte strømper til min søn hos Svanebutikken.dk og er rigtig godt tilfreds med kvaliteten. Hurtig levering og rimlig pris. Her vil jeg gerne handle igen.
Fin handel og godt udvalg af økologisk bomulds tøj. Fair fragt pris.
Hanne Østergård Jørgensen found this review useful
Hanne var meget lyttene da jeg ringede og meget hurtig til at finde det helt rigtige og det hun ikke selv havde, kunne hun henvise mig til en anden. Leveringen af varen kom allerede dagen efter.
Jeg fik min ordrer meget hurtigt efter bestilling, og der var ovenikøbet en håndskrevet hilsen med i pakken, som gav mig en god fornemmelse af personlig betjening. En god oplevelse.
God kvalitet og hurtig levering af den bestilte vare.
jeg fik mine varer med det samme og alt var perfekt. Fik oveni købet små gaver med og en personlig hilsen. Det er da service og giver en god fornemmelse, når man nu ikke kan nå den personligeu betjening pga baby.
Fine varer, men syntes det er frækt at forlange 35,- i porto når man kun påsætter 25,-
Hej Mette, tusind tak for din anmeldelse. Det betyder rigtig meget for butikken, at jeg har ærlige kunder. Hos Svanebutikken.dk har jeg et fast beløb på 35 kr. til breve, uanset om du bestiller meget eller lidt. 35 kr. er for en pakke på 500 gram. - og det er ikke meget jeg kan komme i pakken, uden at det koster mere. Med de 35 kr. jeg tager for fragten kan du også være sikker på, at modtage pakken dagen efter, da det er A-brev jeg altid vælger! Håber du kan bruge mit svar. Mange hilser fra Hanne, Svanebutikken.dk
Svanebutikken imødekom min forespørgsel om hurtig ekspedition og sendte mine varer afsted med det samme. Jeg modtog pakken dagen efter. Dejlig service og kvaliteten af varerne var som forventet.
Du skal prøve at handle i svanebutikken
Rigtige gode produkter.
Prøv dem det er som en drøm.