We are hiring!

612 customer reviews
Review company
  • Reviews (612)

Snel en voordelig!

Bij deze winkel was de Lego 10218 het goedkoopst. Door de ongelukkige hemelvaart en dat de bezorger niet op zaterdag bezorgt was het iets later binnen.

Al met al super gedaan. wanneer een product een volgende keer daar het goedkoopste is zal ik daar zeker bestellen

Featured review of Superspeelgoed.nl

Zeer tevreden

De Website is makkelijk te vinden en prettig in het gebruik.
Dit was mijn eerste bestelling via Superspeelgoed.
Ook de prijzen zijn voordelig.
Na lang zoeken had ik mijn product alleen bij jullie nog gevonden.
Een compliment dat ik mijn bestelling correct en snel geleverd kreeg.
Het was goed verpakt.

• AB
  • Verified buyer

Goede en snelle levering!

Prima adres om speelgoed te bestellen. Wordt keurig en snel geleverd!

• Bo
  • Verified buyer

Aantrekkelijke prijs, snelle levering!

Aantrekkelijke prijs en snelle levering. Aanbevolen!

een ontdekking

Hartelijk dank voor de goede service , het was mijn eerste bestelling en alles is vlot verlopen de kindjes hebben al veel plezier gehad met de legoblokken Echt een aanrader

Goede prijs, goede service

Prima, alles correct verlopen!

• Ladka
  • Bleiswijk, NL
  • 3 Reviews

Alles naar verwachting

Wij zijn blij dat wij de aankoop via Superspeelgoed.nl deden. De levering verliep perfect. De prijs van het bestelde product was lager dan normaal op dat moment elders was, dus met name onze zoon heeft een paar "centjes" gespaard.

Zeer tevreden

Snel binnen en goede prijs

Prima afhandeling

Ruime Keuze, snelle afhandeling, goede prijs verhouding en erg gemakkelijk je hoeft de deur niet uit

PRIMA PRIJZEN

Gebruiksvriendelijke website met goedkope prijzen voor Lego. Asssortiment mag uitgebreider zodat ik nog eens terug kom.

Superspeelgoed.nl

supersnelle levering en super goed geregeld

nou mijn mening in een zin zegt dacht ik allang genoeg, maar ik ben snel geholpen bestelling na 2 dagen binnen en vraag via mail ook op zelfde dag beantwoord en zelfs nog telefonisch benadert ..
SUPER !!!!!

buitengewoon bijzonder goed

Van bestelling tot bezorging perfect geregeld makkelijke betaling en binnen 2 dagen in huis. Super !!!!!!!

ronduit goed

De bestelling werd binnen een paar dagen aangetekend geleverd. Zeer goede service.

Snel en vooral goedkoop.

wij zijn tevreden.

• ris
  • Verified buyer

goede site, snel levering, super

overzichtelijk, snelle behandeling en levering is goed

gewoon goed!

tja, daar heb ik weinig aan toe tevoegen.

• Tp

Super snelle levering

Snelle levering, goede prijs!

GOEDKOOPSTE SPEELGOEDZAAK VAN NEDERLAND

WE ZIJN HEEL TEVREDEN ! snelle levering vlotte communicatie beste service !

Netjes en snel geregeld

De bestelling was zeer goed verzorgd en afgehandeld

snel,goedkoop,makkelijk bestellen

Serie van lego superheroes was nog nergens verkrijgbaar maar bij superspeelgoed wel en tegen aanzienelijk lagere prijzen dan andere winkels (waar het wel op de site stond maar nog niet leverbaar was ) binnen een paar dagen had ik de dozen binnen..dus helemaal super !!

prima service

snelle levering na plaatsen van een bestelling

Super!

Alles is naar wens verlopen, snelle levering, proper en niet beschadigd toegekomen dus één woord hiervoor:Super

• Marjon
  • Ottersum, NL
  • 2 Reviews

Topbedrijf, zeer snelle levering

Eenvoudige bestelprocedure en het bestelde artikel werd heel snel geleverd. Complimenten.

Snelle levering, lage prijzen

Dit is de eerste keer dat ik bij Superspeelgoed heb besteld en zeker niet de laatste keer. Ik heb flink wat "afgesurfd" op internet om een bepaald product te vinden en gelukkig stond deze nog op de site van Superspeelgoed. En in vergelijking met andere sites zijn de prijzen ook nog eens voordelig. Ik ben zeer tevreden.

• Joke

Duplo is geweldig

Snelle levering en veel goedkoper dan in een speelgoedwinkel.
Een aanrader om hier te bestellen.

Superspeelgoed.nl

perfecte verkoop tegen goede prijs

Ik had mijn bestelling 's avonds op de bank gedaan en twee dagen later werd deze al geleverd met de post. Daarbij kon ik goed in de gaten houden waar het pakketje bleef door de goede informatie via mail. De prijs is ook nog eens goed.
Al met al een zeer goede ervaring rijker.

Prima online shop!

Ik ben erg tevreden over de prijs/kwaliteits verhouding en de snelle levering. Tot een volgende keer!

Superspeelgoed.nl

Service zoals je verwacht van een webshop

Eenvoudig bestellen
Goede prijs
Goede website met duidelijke instructies en email over verloop van order

Goede levering

Makkelijk te bestellen. Goedkoper dan andere winkels. Snelle levering

Superspeelgoed.nl

Bestelling prima zonder problemen afgehandeld

bestelling is prima verlopen, werd netjes via mail op de hoogte gehouden van de status en de bestelling was snel binnen. De track en trace werkte goed.

Superspeelgoed.nl

De website is overzichtelijk en de prijzen zijn stukken voordeliger dan bij de bekende winkeliers. Alles was keurig netjes verpakt en snel geleverd.

Superspeelgoed.nl

Overzichtelijke site, speelgoed zeer gunstig geprijsd.

De site is overzichtelijk en het speelgoed is gunstig geprijsd.
Het bezorgen van het speelgoed is snel en goed.
Een echte aanrader om speelgoed op te bestellen.

• Diez

snel geleverd, zonder problemen

snel geleverd, zonder problemen

• Mike

gewoon goed

goede prijs, snelle en correcte levering.

• Arie
  • Verified buyer

Makkelijk bestelproces en snelle afhandeling

prima service

Fantastische service

Ik bestelde lego voor mijn jarige zoontje die dreigde na zijn verjaardag aan te komen. Na mijn telefoontje naar superspeelgoed werd de levering extra snel verstuurd. Vriendelijk dank voor de fantastische service!

Superspeelgoed.nl

prima levering. goede prijs kwaliteit verhouding.

Erg goed en snel geleverd

snelle bezorging

goede prijs / kwaliteit verhouding.

• lin
  • Verified buyer

Zowel bij telefonisch advies als met bestellen en leveren, zeer correct behandeld.

Telefonisch advies gevraagd over leveren van producten die niet in voorraad waren. Alles werd voor ons uitgezocht en kregen advies wat ze zeker op tijd konden leveren en wat misschien een probleem was. Bestelling daar op aangepast en we kregen ook keurig alles snel geleverd. Super klantvriendelijk.

Super Snel !

Zaterdagavond besteld en dinsdagmiddag bezorgd!
wat wel erg raar was, is dat het bij de buren bezorgd was en dat ik dat dus niet wist. geen briefje in de bus of op de deur niks. nou ga ik goed om met de buren maar dit is natuurlijk wel wat gek als je niet weet waar je pakje gebleven is of uberhaubt bezorgd.

Reply from Superspeelgoed.nl

De chauffeur hoort inderdaad een briefje bij u in de bus te doen.

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.