We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (194)

Lite bra, Lite dåligt.

Det är helt klart en vettig sida. Med riktigt bra priser. Kommer säkerligen handla här igen. Men då krävs det att de förbättrar sig ordentligt på vissa punkter som följer nedan:

1. Ett bättre utbud behövs. Det är få storlekar som finns i de kläder man vill ha.
2. Bättre bilder, Tyckte baggy-byxorna såg helt okej ut på bild men när jag fick hem dem så visade det sig att de var helt sjukt enorma.
3. Dem behöver fixa en del buggar på sin sida, när jag skulle byta ett par byxor så fick jag en rabattkod som var värd 309:-, men när jag skrev in den så fick jag bara typ 200kr rabatt. Testade då att göra om allt och fick helt plötsligt ännu mindre rabatt. Vid tredje försöket så upptäckte jag en bugg som gjorde att jag kunde höja min rabatt.
4. Det här med leveranstiden är lite irriterande. Om ni skriver att det kommer ta mer än en vecka så köper jag det. Jag klarar att vänta. Men när jag får mail om att ni har bokat frakt och kollar med posten som berättar för mig att de har väntat i flera dagar på att ni ska skicka iväg sakerna med dom så blir det störande. Känns som att ni glömmer i flera dagar att posta kläderna. Så lång tid tar det inte att skicka iväg ett par byxor.

5. För övrigt är det lite jobbigt att förklara för folk att man handlar kläder på "tjack". Folk får ju för sig att jag tar droger och gör impulsköp när jag är hög. :P

Bästa butiken just nu !

Superbra priser, kan handla mycket för liten peng....synd bara att det ofta är slut i den storleken man vill ha. hade kunnat ha ännu större sortiment.

Review by confirmed purchaser

Det är snygga och bekväma kläder och snabb frakt.

Jag tycker att det är riktigt snygga kläder och dom är bekväma att ha på sig, Plus att det är jätte snabb frakt ibland får man paketet efter andradagen.

Review by confirmed purchaser

Jättenöjd med kvalitet och passform på jeansen.

En bra nätbutik för ungdom som har denna lite speciella klädstil.

4 stjärnor, varför?

Det ska jag förklara med 4 enkla linjer.

- Bra service.

- Bra kläder.

- Bra priser.

- Returen kan bli enklare.

Det skulle ha blivit 5 stjärnor om returen var enklare,
annars så är det en av dom bästa klädbutikerna jag har sett.

Rekommenderas starkt! :)

Hej Peter,
Du är välkommen till att kontakta vår kundjtänst angående din retur. Vi vill gärna veta vilka problem du har haft med din retur. Så vi kan förbättra och göra det enklare :)

Vi hoppas att vi hör från dig.

En mycket bra service!

Jag är riktigt nöjd med Shakk´s service och produkter. Man fick snabba svar via mail och det var snabb leverans. Inget att klaga på!

Review by confirmed purchaser

Allt gick snabbt o enkelt.

Kan nog inte bli bättre av en shop på internet.

Review by confirmed purchaser

Bra och billigt men lite för lång leveranstid.

Jag anser att shakk är en bra hemsida med rimliga priser. Det enda jag kan klaga på är den lite för långa leveranstiden.

Reply from Shakk.se v/Eshopping Scandinavia Filial

Leveranstiden normalt är 2-4 dagar. Ifall du har haft längre, kan detta bero på själva schenker. Men om du kontaktar vår kundtjänst - så kan dem alltid hitta en lösning.

Vi hoppas att du hör av dig till oss :)

Besviken!!

2 par skor var helt ok, bra information på nätet om storleker.
Beställde också två jackor men på en av dom har en knäpp redan losnat/gått sönder.
Hoppas jag kan fixa det själv, har inte skickat tillbaka den.
Snabb och smidig leverans.

Hej Selma,

När det gäller en reklamation så skall du kontakta vår kundtjänst. Du skall självklart inte betala för något som det är fel på! Jag hoppas att du hör av dig till vår kundtjänst - så löser dem detta på ett bra sätt som gör dig glad.

Vi beklagar verkligen för felet.

Vi har prövat att kontakta dig men tyvärr utan svar.

Hör av dig via mail eller tel.
040-6820608
support@shakk.se

Bäst

Bästa stället å handla kläder på.kommer att handla hos er mer gånger

Review by confirmed purchaser

en brädd som det svänger om

bra priser
lätt att hitta

En bra sida

Shakk är bland den bästa sidan där jag beställt från internet, trevlig personal. Väldigt snabba på att svara mail & telefon.
Tycker bara storlekarna är rätt konstiga då jag har XL men måste ha XXXL från shakk. Annars bra kvalite och sköna kläder.

Reply from Shakk.se v/Eshopping Scandinavia Filial

Låter konstigt, våra kläder är stora i storlekarna.
Har du varit i kontakt med vår kundtjänst angående detta? Så kan dem kolla om om det har varit fel på str precis den modellen du har köpt.

Excellent Service minded företag

Mycket serviceminded bolag , snabb service å snabb frakt

Review by confirmed purchaser

Snygga kläder till ett bra pris

Enkelt att handla, snabba leveranser och väldigt bra service.

Superleende !!!

Beställde till min grabb & det var det största leendet på mycket länge från honom när
det gäller kläder , han blev supernöjd ...
Enkelt att beställa samt snabb leverans är stora +
Tusen tack

Review by confirmed purchaser

Kläd dej fin i vårsolen!!

Det var mkt bekvämt att sitta hemma i lugn å ro å beställa.. Det var lite si å så med sms.et som skulle komma på min mobil när varorna var komna till Oskarström . Min dotter såg kolli nr på ett mail på så vis kunde vi hämta ut vårt paket.. Annars mkt bra å bekvämt.

Reply from Shakk.se v/Eshopping Scandinavia Filial

Schenker skickar ut en e-postavisering när man skall hämta ut paketet, därför skall man hålla koll på sin mail. Annars är ni varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst till nästa gång - så kan dem ge er den information ni behöver för att hämta ut paketet :)

Review by confirmed purchaser

Snygga kläder till ett lågt pris

Hemsidan är lätt att hitta på och förstå. Kundservicen är bra, trevlig personal som är hjälpsamma. Snygga kläder till lågt pris, kvalitén på kläderna som jag beställt har varit bra. Snabb leverans. En sida jag kommer att fortsätta handla på. Super nöjd med allt

Älskar allt!

Jag tycker om sidan verkligen jätte mycket. Jag gillar också att ni har fler jeans modeller. Fashion, slim osv. Fortsätt så! Och ni har nog Sveriges bästa priser också.

Mvh Sonny Jörgensen en nöjd kund hos shakk.

Review by confirmed purchaser

Shakk en mammas drömsida.

Jag tycker verkligen om denna sidan. Min pojke älskar era kläder ,och jag älskar era priser.Otroligt bra att man kan köpa tex 2 par byxor och få ett på köpet. Verkligen bra rea ,men bra nedsänkta priser. Det är bra att ni har fraktfritt också i bland. Paketet kommer snabbt. Som sagt en mammas drömsida.och även min pojke som kan välja och vraka när det är rea hos er. toppen

Review by confirmed purchaser

Snygga kläder med bra service.

Hejsan.

Jag tyckte det va en snabb leverans, tyvärr fick jag inget sms när paketet kom fram så det låg och väntade innan jag kollade igenom min mail.

Storlekarna var lite roliga, köpte en L och en M och de var ungefär lika stora men båda passade.

Tack för en bra affär / Karin och Tham

Reply from Shakk.se v/Eshopping Scandinavia Filial

Våra storlekar är stora i storlekarna. Du är välkommen till att kontakta vår kundtjänst angående detta - så kan vi se om det är fel på storlekarna på just dem varorna du har fått hem.

Gryma street kläder!

Tycker att Shakk har o erbjuda massa grymma street kläder och plus så är det jo billigt :)

Shakk

Jag tycker att Shakk är ett säkert sätt att handla. Skulle rekommenderar till alla att köpa allt på shakk.

Inga pengar

Tycker de är dålig stil Då jag beställt ett par skor och betalt dom ,men dom passade inte min son.Har betalt dom men ej fått tillbaka nå pengar

Hej Inga,
Du har skickat varan retur och har skrivit på returformuläret att du önskar ett byte - vi har skickat en rabattkod till dig som du kan använda dig i shoppen. Du skulle kryssat i att du önskar pengarna retur" ifall du önskade detta.

Kontakta vänligen vår kundtjänst angående detta antingen på telefon eller mail - så hjälper dem dig med detta och självklart kan du få dina pengar tillbaka ifall du önskar det! :)

Vi har även i dag pratat i telefon, där du säger att du önskade ett byte, mail med presentkorts kod är skickad till dig samma dag vi fick varan retur. Vi har i dag skickat mailen igen till dig.

Får du inte denna mail, vänligen kontakta vår kundtjänst.

support@shakk.se
040-682 0608

otroligt bra service

Aldrig varit med om någon bättre service som både ringer och mailar när någon vara inte finns. Svarar dessutom på mail väldigt snabbt. Riktigt bra priser också. Verkligen att rekommendera. Mvh / johanna

Review by confirmed purchaser

Gryma Kläder Till Ett Bra Pris!!

Köpte en tröja hos er till min lillebror i julklapp även ett armband till min pojkvän, kan bara säga det, han blev riktigt glad och gilla allt med den tröjan, skulle nästan kunna tro att han aldrig tvättar den haha :D AS NÖJD!!! Min kille använder armbandet men det var mer som en gåva och det är riktigt bra kvalité. kommer att handla mer av er!!

Toppen Service!

Jag tycker ni tillhandahåller en bra service, storlekar, mått, bilder på varor är lättåtkomligt.
Betalning och frakt känns säkert och snabbt.
Priserna är helt klart överkomliga!

Review by confirmed purchaser

Snygga och billiga kläder i ett nafs

Dom har mycket snygga och billiga kläder. Snabb leverans är det oxå. Så grabben kunde vara snyggt klädd på fredagen när han skulle ut.

Review by confirmed purchaser

Sonen gillar kläderna och jag är nöjd med beställningsrutiner och aviseringar :)

Enkelt att beställa. Bra att få tydliga aviseringar om hur det går med ordern. Funkar bra "over alla".

Snabb service

Bra priser och väldigt snabb service, har varit nöjd med det jag beställ till min son :-)

Review by confirmed purchaser

SNYGGA PRISVÄRDA KLÄDER MED ATTITYD !!!

Underbar kvalitet, stort urval av storlekar och ett lågt pris:-D
Lika snygga efter många tvättar !!!!
Köper själv och även till andra, alla är mycket nöjda med produkterna!!!

Review by confirmed purchaser

Snabb leverans och ett bra val!

Tycker att man fick varorna snabbt och det var en bra kvalitet på dom. Billigt val också för den som tänker ekonomiskt

snabb och trygg leverans

Vi är nöjda med hur säkerheten vid beställningen fungerade, då våra barn gärna vill tro att dom kan köpa/beställa hur som helst :D

Review by confirmed purchaser

bästa kläderna, bästa butiken.

jag tycker att shakk har de snyggaste kläderna och fraken är riktigt bra. Kundeserviceen är nice. Det finns inget som shakk inte klarar.

Rekomenderar er starkt!

Review by confirmed purchaser

Att beställa, leveranstid och bemötande vi telefon kontakt är allt super bra. Men lite bökigt vid retur, returadress och mottagaradress är olika vilket gör att man blir förvirrad.

4/5 stjärnor. Allt bra utom retur hanteringen.

Reply from Shakk.se v/Eshopping Scandinavia Filial

Har du varit i kontakt med vår kundtjänst?
Om du har haft en dålig upplevelse hos os - så hittar vi självkart en lösning på det :)

Vi hoppas att du hör av dig till oss :)

Review by confirmed purchaser

Äntligen kläder mina söner vill ha!

Kläderna från Shakk blev jag så glad över, för sönerna älskar dom, och äntligen slipper jag chansa att skicka efter. Slippa köpa, skicka tebax för mina söner ej vill ha kläderna jag sänt efter. Nu vet jag att dom blir nöjda, kläderna kommer från Shakk.
Hållbara i tvätt, lika fina efteråt.
Och nu kan jag pusta ut, vi har äntligen hittat kläderna som fungerar.
Trevlig personal och lätt att få kontakt om man undrar över något.
Kan varmt rekommendera Shakk till alla!

Rikrigt bra men..

Jag är super nöjd, sköna baggy kläder, snabb leverans. Allt e jätte bra, men önskar ni hade lite större sortiment, lite mer att välja mellan.
Diggar towns kläder, dom e gryma, men vore nice med lite Urban Classics och andra märken också.
Annars så är ni awesome, inte som andra som gått från hiphop till brat stil, så hoppas ni kommer fortsätta hålla i med de.
Keep up the good work, and keep hiphop alive.
You guys rule!

Vi tackar! :-)
Vi har noterat ditt tips - och tar det vidare till inköpsavdelningen:-)

Review by confirmed purchaser

Otrolig service och snabba leveranser!

Upplägget känns genomtänkt från början till slut. Bra och enkel shop, lätt att beställa, tydligt vilket man kan sakna på andra håll!
Väldigt nöjd då jag har med Shakk att göra!

suveräna

Bra utbud till suveräna priser

Bra sida

Bra, snabba & trevliga