[REPLY]
Ekstrem hurtig ordrerbehandling og levering, gode og gennemskuelige priser, meget stort udvalg af mærkevarer, lynhurtig service uden "dikke darer" og altid venlig og kompetent kundeservice. Fantes der en "VirksomhedsOscar" var det bestemt PROSHOP der skulle have den.
Patrick Rørth found this review useful
God kundeservice.
Gode priser.
God dag til dag levering.
Godt udvalg af produkter.
Godt overblik på hjemmeside.
Mere kan der ikke forlanges af en forretning som Proshop.
Perfekt.
Jeg blev løbende orienteret om hvornår min pakke kom, eftersom jeg havde bestilt et produkt som desværre ikke var på lager. God service.
Bestilling af flere varer hvoraf én fra leverandør blev skubbet et par gange. Et hurtigt kald og varerne fra lager var på vej og fremme næsten inden man var hjemme. Den sidste stump blev eftersendt og ankom kort efter. Som altid service og kommunikation i top!
Bestilte et sæt Creative EP-630 Black fra Proshop i går eftermiddags, kl.15 og fik dem leveret i dag kl. 07.30, hvilket må siges at være god service. Derudover fik jeg den fornødne information angående min vare, herunder track-and-trace (som dog ikke nåede at blive aktiveret inden varen var leveret:O). Varer var (meget) godt pakket ind, og var i rigtig pæn stand, så alt i alt et rigtig fint stykke arbejde Proshop!
Bestilte en universal oplader, og havde den allerede dagen efter (:
Ja, jeg klager ikke, endnu. ;)
Hurtigt svar på spørgsmål og hurtig penge retur for en vare jeg ikke kunne bruge alligevel + super kommunikation herom gennem hele processen.
Det kan gøres meget kort: Super hurtig og en ok pris på de stumper jeg skulle bruge.
Ikke sidste gang de får fornøjelsen af at sælge noget til mig :-)
Det er snart alt elektronik jeg køber hos Proshop. De har jvad jeg skal bruge, lige fra bundkort til kaffemaskine og støvsuger. Altid hurtig levering og service er i top, hvis der skulle være spørgsmål
Hurtig levering og prompte svar ved henvendelse til Proshop har været min oplevelse.
Har skrevet til dem to gange ang. et cover til iPad 3 , hvor magnetlås ikke virker efter hensigten...
Men jeg har ikke hørt et pip ? ?
Så dem tror jeg ikke jeg kan anbefale.
Vi købte en Dora mobil til min kone, der ser ret dårligt. Leveringen for løb glat og hurtigt. Desværre kunne vi ikke åbne telefonen og få sim-kort i efter opladningen. Vi var 4 voksne, der prøvede uden held. Min kone ringede så til Proshop og talte med en meget uforskammet kvinde. Vi sendte telefonen tilbage og blev ringet op af en meget venlig mand, der lovede os pengene tilbage uden fradrag, og pengene kom meget hurtigt. Så alt i alt rent fint.
Købte et SD kort som var defekt fik det byttet med det samme
Købte en bærbar pc hos proshop. Modtog så varen meget hurtigt. Desværre var der en fejl på skærmen og jeg var nødt til at sende den tilbage. Dette kunne proshop selvfølgelig ikke gøre for, så det var fint nok.
Fik så en mail hvor der stod at jeg var blevet krediteret xxxxx kr for pc'en. På RMA sedlen gjorde jeg klart udtryk for at jeg gerne ville have tilsendt en af samme slags, og kunne endda se at de stadig havde den på lager. Årsagen til de ikke ville give mig en ny var så at i mellemtiden steg prisen på pc'en så med 500 kr på deres hjemmeside. Så skulle jeg have en tilsvarende pc som jeg så havde købt i første omgang, skulle jeg lige pludselig have flere penge op ad lommen. (bonde fangeri på højeste plan!) Men stod og skulle bruge pc'en pga skole da min anden var brændt af og kunne ikke undvære den, og jeg ville ikke give ekstra 500 kr for noget som jeg skulle have haft billigere, så ville have pengene overført fra proshop kontoen til min bankkonto. Det tog 3 mails og 3 telefon opringninger over flere dage før de fik fingeren ud og overførte pengene til mig.
Vil aldrig anbefale folk at bruge denne hjemmeside. I det her tilfælde mistede de så potentielt flere tusinde kroner, da jeg aldrig vil bruge denne side igen hverken når jeg skal købe ny mobil, hardware eller pc. Bare fordi de ville spare 500 på at sende mig en ny.
Iøvrigt synes jeg det er for dårligt at man ikke bliver kontaktet om man vil have pengene til sin proshop konto eller bankkonto i tilfælde af noget lignende, så man ikke skal til at bøvle med at få overført pengene til banken.
Virkelig god service! Efter betalingen var varen allerede sendt og man blev løbende opdateret via mail hvor pakken var. Top karakter!
Hurtig support, lagerstatus passede helt præcis, hurtig levering, god indpakning.
Alt spillede, så efter dette første kendskab med proshop, så har jeg absolut intet negativt og sige.
Personligt tilfreds igen igen med forløbet, 24timer efter bestilling ankom varen.
Produktet var 100% intakt og nøje pakket til transporten igen.
Efter at have købt et par produkter hos Proshop er der sket en fejl med pengetransaktionen. Det beløb jeg skulle betale blev reserveret 2 gange grundet fejl i ProShops betalingssystem.
Proshop har intet gjort for at rette deres fejl. Jeg har selv måtte bruge lang tid på at slås med min bank og Nets som heller intet vil gøre.
Da fejlen oprindeligt kommer fra Proshop skulle man mene at Proshop vil gøre noget for at rette deres fejl. Om ikke andet kompensere deres kunde for den store ulejlighed.
Det eneste svar jeg fik ud af Proshop er følgende:
"Det er naturligvis ærgerligt, at din bank ikke vil hjælpe. Men vi kan desværre ikke tilbyde kompensation."
Jeg har for nyligt købt en masse ting hos PROSHOP ApS. Og det var super nemt at finde produkterne på deres side, og tilmed til en rimelig pris!
Før jeg købte tingene blev jeg pludselig i tvivl, men det var nemt at komme i kontakt med deres support via. Livechatten - og senere da jeg ville ombestille et enkelt produkt, var det så nemt som at ringe.
Dog har der været nogle lidt finurlige ting med fragten:
Som sagt bestilte jeg en masse ting. Og af en eller anden grund, blev tre helt usammenhængende ting sendt meget tidligt, mens jeg skulle vente på resten af produkterne i uger derefter.
Dette skyldes at et af produkterne jeg bestilte stod til at komme på lager d. 16 Maj - hvor jeg så den 18. Maj besluttede mig for at ændre på bestillingen, da leveringsdatoen 'pludselig' havde flyttet sig til d. 28 Maj.
PROSHOP var også flinke til at sende en e-mail om at tingene var blevet sendt af sted, med link til produkterne, faktura, "Track and Trace" osv..
Næste gang jeg køber noget elektronik, bliver det højst sandsynligt hos PROSHOP.
ok handel. Varen kom for sent til butikken, men leveret med post dagen efter
Har handlet her flere gange - og fint hver gang om den bliver sendt eller man selv henter så er servicen i top
Hurtig levering og rigtige priser. Har handlet flere gange - altid tilfreds.
Har købt et 65 tommer VT30 Panasonic. Ingen problemer overhovedet med leveringen og prisen var også ok. Fjernsynet fungere perfekt så ingen problemer herfra.
Jeg købte 2 bærbare HP computere. Begge computere har problemer med knapper v/ keyboard og mousepad. De har været til reparation op til flere gange.
Jeg sidder i dag med 2 computere som til trods for flere reparationsforsøg ikke er funktionsduelige.
Proshop vil ikke give mig pengene tilbage.
Jeg kører en sag ved Forbrugerrådet. De har flere gange forgæves forsøgt at kontakte Proshop.
Computerne har nu været til undersøgelse hos en sagkyndig udpeget af Forbrugerrådet. Årsagen er ifølge hans vurdering "konstruktionsfejl".
Samme problem som jeg selv konstaterer.
Det undrer mig at denne sag når så langt selv om Proshops direktør Poul Thyregod er en del af Forbrugerklagenævnet.
ADVARSEL: Køb aldrig varer hos Proshop
Har ikke andet end ros til Proshop. Har bestilt en bærbar computer igennem deres side; til en god pris og med hurtig levering. Da der så opstår et problem med computeren efter 1½ år sender jeg den til reparation via dem og det går hurtigt og snildt, så efter en ca. 10 dage var min computer tilbage og har virket upåklageligt lige siden.
Handler meget hos Proshop, da den lille harddisk stod af, fik jeg den ombyttet uden problemer selvom den var købt da de hed shg.
Dog må jeg sige, deres valg af emballage til harddiske er kritisabel, i forhold til hvad forlanger den anden vej
Levering dag til dag :-) til OK pris og billig fragt.
Kan ikke skrive meget mere end titlen. Der ikke noget at sætte en finger på. Ekstrem hurtig levering, flinke mennesker og gode priser. Tak for nogle gode handler.
En gang er rigtig dejligt og to gange er MEGA dejligt. Jeg havde bestilt en ny computer og den skulle leveres relativt hurtigt og det præsterede de til UG. Ligeledes da den ene SSD ikke viste sig stor nok, så bestilte jeg en kl. 19:20 og den var skudt afsted samme aften.
Imponerende dejligt!
Jeg har tillige tidligere haft et produkt der viste sig defekt hvor der var en fantastisk hurtig håndtering af det og det tog ikke meget mere end de post dage der nu er, før jeg sad med et nyt produkt.
Flere gange positive oplevelser fortjener stor ros. Keep it up!
Det hele gik godt fra start til slut.
Så simpelt, og levering inden for lovet tidsramme :)
Jeg har flere gange handlet med Proshop. Alle gange med afhentning i Viborg.
Deres info-mails fungere perfekt - så det er hurtigt, nemt og bedst af alt effektivt at betale og afhente.
Samt deres åbningstider passer godt - så det er nemt at passe ind i dagens gøremål.
Det er dog vigtigt at man selv finder nødvendige produktinformation - da der er begrænset personale - men priserne passer til konceptet.
Meget tilfreds med service. Alt er bar ok. Kan varmt anbefale.
Let og smertefri bestilling, på en overkuelig hjemmeside. Hurtig forsendelse og levering. Dog kunne jeg have ønsket mig lidt mere af indpakningen. Originalemballagen til et "rimeligt" dyrt objektiv var bare pakket ind i brunt papir, hvilket selvfølgelig har givet nogle bløde hjørner på den originale indpakning takket være FC PostDanmark, der spiller fodbold med forsigtig-pakkerne. Original emballage er en noget af det der hæver gensalgsværdien på f.eks. Canon's L-objektiver for nogle købere/sælgere (eller for at prutte om prisen).
Varen er dog i perfekt stand, og helt som beskrevet.
Bliver ved med at vende tilbage til Proshop.dk når der skal handles og her er en af grundene (udover gode priser, god service og altid hjælpsomme svar både ved henvendelser på mail og pr. telefon):
20.22 tirsdag aften bestilles vare på Proshop.dk
20.23 bestillingsbekræftelse kommer pr. mail
20.26 ordrebekræftelse kommer pr. mail
07.09 onsdag morgen ligge varen til mig i min Døgnpost i den anden ende af Jylland. Ny rekord for mit vedkommende :-)
Bestilte et bare hovedtelefoner tirsdag, fik dem onsdag morgen.
Alt gik som smurt, hjemmesiden er nem at finde rundt på og priserne er overskuelige.
Bestilte varer onsdag, som blev modtaget torsdag.
Fortrød købet, og returnerede varerne mandag.
Fik allerede tirsdag bekræftelse på at jeg havde et tilgodehavende.
Pengene var på min konto torsdag.
Bestilte nye varer mandag, som jeg modtog tirsdag.
Alt i alt en meget positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert handle hos Proshop igen.
Har nu handlet her to gange.
1. gang kom varene dagen efter de blev bestilt. Post Danmarks Track & Trace kunne ikke følge med.
2. gang var varene ikke på lager. De blev derfor sendt direkte til mig fra to forskellige fjernlagere. Det var lidt svært at gennemskue i ordrebekræftelsen. En mail til support og fem minutter efter kom svaret der forklarede hvordan det hang sammen.
Varene kom som lovet.
Proshop kan absolut anbefales, godt udvalg af kendte mærkevarer og en kundeservice helt i top.
Proshop gør det lige til og enkelt. Fik varen dagen efter jeg havde bestilt den.
Super hurtig levering, vil absolut bruge proshop igen :) :)