[REPLY]
Een lamp besteld op 11 december. Op 17 december een mailtje ontvangen dat het toestel verzonden is. Op 24 december nog steeds niets ontvangen, dus maar eens een mailtje gestuurd.
Volgens de winkel zou ik een telefoontje moeten gekregen hebben ivm met de verzending. Niet dus, en dat heb ik dezelfde dag nog laten weten.
Vandaag 29 december, 18 dagen na bestelling, nog steeds geen reactie :-(
Helaas is de communicatie met dhr Sleeckx inderdaad niet vlekkeloos verlopen. Nadat meneer heeft aangegeven ontevreden te zijn met onze service, hebben wij het bedrag teruggestort.
Ik vond het plezierig om vooral voldoende informatie te hebben. De keus was daarom niet moeilijk. Het was duidelijk voor welke lampen een actieprijs gold. Als echte Nederlander ben ik daarvoor gegaan.
De site was overzichtelijk. Het betalen liep goed. Kort erna had ik de lamp in huis. Dit is wat je wilt als klant. Vijf sterren is wel verdiend.
Verleden week dinsdag bestelde ik een product. Zeven dagen later is het nog niet binnen. De telefoon wordt vandaag niet opgenomen en op mijn mail van gisteren is nog geen reactie gekomen. Waar dit alles aan ligt weet ik niet, maar ik vind het wel erg jammer. Tot nu toe kan ik dus geen ster geven.
Als het product binnen komt kan ik mijn oordeel hopelijk positief bijstellen.
Het is nu maandag 15 november. Lichttherapiewinkel kwam erachter dat er een communicatiestoring is opgetreden waardoor mijn lamp nooit verstuurd was uit Duitsland. Vandaar het lange wachten.
Lichttherapiewinkel stelde voor: bestelling annuleren en geld terug storten,
of nog even wachten en lamp alsnog ontvangen met 20% korting.
Aangezien ik echt om die lamp zit te springen, heb ik voor optie 2 gekozen.
Hoewel een slechte start, is het uiteindelijk keurig afgehandeld. Ik stel mijn oordeel dus bij en durf het nu zeker wel aan te raden aan anderen.
Heb hier een goedkope litebook elite gevonden. Elders 249 euro, hier 234! Bedankt
Mijn bestelling kwam op tijd aan. Goed verpakt, prima afgewikkeld.
Prima service, hartelijk dank. Een aanbeveling waard.
Prima webshop, ruime keus. Goede informatie, maar niet overbodig.
Beter dan sommige webshops waar ze de lichttherapie 'erbij doen'.
Na de bestelling van een lamp, wilde ik eigenlijk toch liever wat anders. Ik heb de lamp in overleg geretourneerd. Het geld teruggekregen. Prima. Ik ben tevreden.
De Litebook Elite via Profilite besteld is goedkoper dan op andere websites. Heel snel in huis. Een absolute aanrader.
Aanbevolen, goede service, overzichtelijke site, goede informatie
Profilite biedt goede service en de bestelling wordt snel geleverd.
Ik heb onlangs een bestelling gedaan bij Profilite. De site is overzichtelijk. Het bestelproces liep gesmeerd. Het product was op voorraad en ik had het snel in huis. Ik ben tevreden!