[REPLY]
pakken var lidt længere undervejs end ventet, men jeg fik en mail om at den var forsinket og vi fik en lille ekstra overraskelse med i pakken pga. forsinkelsen, så alt i alt er jeg 100% tilfreds.
Hurtig levering.
Mine piger elsker at lege med Playmais. Utroligt hvad de finder på at bygge. Playmais kan få den kreative side frem hos alle.
Dag til dag levering. Helt i top.
bestilte en dag, leveret den næste. ingen skjulte ekstra omkostninger. meget meget godt. vi kommer tilbage.
Jeg er fuld tilfreds med levering og betalings måde, fik besked at varen var sendt modtog den dagen efter.
Jeg har ikke set varen endnu da den skal gives som gave den 29-8-11
Venligst Sonja Pedersen
Jeg fik det jeg havde bestilt efter nogle dage, og det hele var som det skulle være.
Fra jeg bestilte produktet til den stod i min entré gik der ganske få dage. Pakken blev sendt fragtfrit (ved køb på 500,- og over) og det er klart et plus.
Jeg er meget tilfreds med playkids.dk og vil helt sikkert handle der igen.
super varer som jeg varmt kan anbefale til alle med børn.
Vi har modtaget vores varer som ønsket. De ankom 2 dage senere end forventet.
Vi har prøvet at købe playMais før og faldt nu over det igen hos PlayKids.dk. Det er superlækkert og nemt at lege med. Man skal ikke være nervøs for at børnene spiser eller sutter lidt på det. Det var nemt at finde rundt på siden og at bestille. Leveringen kom hurtigt, så det kan jeg godt anbefale.
God handel og hurtig levering. Vender helt sikkert tilbage!
købte 6 pakker playmais de var indpakket som aftalt, fik dog kun de 3 pakker i første omgang, men efter en mail fik svar få timer efter at der var sket en fejl. resten blev straks afsendt sammen med lidt ekstra der betød 5 ekstra gaver under træet :o) Vil ikke tøve med at handle ved play mais en anden gang
Vi har haft en utrolig god oplevelse af at handle på Playkids.dk
Det var nemt at finde det produkt vi syntes passede bedst til vores behov.
Der var en god præsentation af produktet, og alle svar blev besvaret på hjemmesiden.
Vi brugte gaveservice. Gaven blev pakket flot ind gratis, og sendt videre til fødselsdagsbarnet.
Vi bruger stadig det online katalog på siden, hvor vi kan printe gratis tegninger ud.
Vi bruger PlayKids facebook side, til at se nyheder, tilbud og billeder af nye kreationer. Bla. lige nu med billeder af juletema med PlayMais.
Betalingen gik fint igennem.
Pakken blev leveret lige efter bestilling.
Vi kan kun anbefale siden og produktet til alle andre der har børn, eller vil give PlayMais som gave.
* Hjemmesiden er let at navigere rundt på.
* God beskrivelse af varerne.
* Nem betaling.
* Hurtig levering.
* Varerne lever fuldt ud op til mine forventninger
Derfor anbefaler jeg playkids.dk til alle der ligesom vores familie på 5, 10, 13 og 41 år, syntes at playmais er geniale uanset alder.
Har købt playmais hos playkids og vil klart anbefale det til alle kreative børn.
jeg har købt playmais temabokse hos playkids.dk Da jeg modtog pakken var den ene af boksnene ødelagt, det er vel sket hos posten. Irriterende, men da jeg ringede og fortalte det, var der ingen problemer de skulle nok sende en ny og jeg havde den dagen efter. så fin service!
Playkids, god hjemmeside og ingen fejl eller forsinkelser ved bestilling og fremsendelse.
super hurtig levering, vil helt sikkert anbefale til andre
bestilte en gave ved 17 tiden den ene dag, og allerede næste dag havde jeg den med posten, flot pakket ind i gavepapir, det kan da ikke blive flottere
Hos Playkids.dk er der nem bestilling, hurtig levering og fin indpakning uden merberegning
Playkids.dk har en fin og overskuelig hjemmeside og de bestilte vare kom hurtigt efter bestilling. Kan kun anbefale dem til andre.
Vi har fået leveret vores dejlige Play Mais lige til døren. Børnene ventede med spænding på den store pakke som kom da vi forventede den. Vi er så tilfredse med vores nye kreative legetøj fra PlayKids.dk så det er bestemt ikke sidste gang vi køber online hos PlayKids.dk. Vi anbefaler desuden PlayMais til både legekammerater, børnehave og skole.
Jeg er meget tilfreds med firmaet Playkids, som leverede de Playmais produkter, som jeg bestilte. Der var endda en ekstra lille overraskelse med, som faldt helt i min 4 åriges søn smag. Hele forløbet fra bestilling til levering, var helt som det skal være, nemt og hurtigt. Top professionelt, og kan anbefales til andre.
meget hurtig ekspidition - havde bestilt over nettet i SIDSTE øjeblik og alligevel nåede pakken frem til tiden:-)
Sjovt legetøj - der er mange timers underholdning
Bestilte Playmais til børnene hos Playkids og fik varerne dagen efter. Der var også styr på dankortbetalingen. Upåklagelig service.
Super hurtig levering - og rigtig god kommunikation.
Havde brug for en ekspres levering - og det fik jeg (med få timers varsel).
Rigtig god opfølgning.
Og så var der også en sød lille overraskelse med i kassen :o)
Kan varmt anbefales - hvilket jeg også gør til højre og venstre for tiden ;o)
Denne gang som gave til en fødselsdag. - gratis indpakning og levering til gavemodtager...
Flot service