We are hiring!

[REPLY]

Pixmania reviews

Acceptable
6.7 out of 10

3 105 Trustpilot review(s)
Most recent review
Review company
  • Reviews (3 105)

Buona esperienza

Ho comprato vari articoli, oltre alla stampa di alcune foto, sono sempre stati molto precisi ed economici.

god service, dårligt postbud

bestilte Roccat Kova+ til kun 309 kr, god deal tænkte jeg, så jeg bestilte musen den 5 (først sendt den 6 da den 5 er søndag). fragten er den på 10 dage, dog den 23 har jeg stadigvæk ikke modtaget noget. så idag valgte jeg at sende dem en mail, og kun 3-4 timer efter svarede de at de ville tjekke med leverandøren. fint nok, hurtig respons +1. ham der svarede skrev at jeg skulle have modtaget pakken den 11, mærkeligt da jeg ikke havde modtaget noget. da jeg så kom hjem ville jeg lige tjekke på posthuset om den var ankommet, og gæt en gang, det var den. vi fik at vide at postbudet havde været herude med pakken den 8 og havde lagt et papir med at den var kommet, men altså, der var én person hjemme, og der var ikke ringet på eller noget som helst, plus heller ikke en seddel om det.

så alt i alt holdte pixmania tiden, dog er det åndssvage postbud så dovent at man ikke kan tage og få fingeren ud og gøre tingene som man skal (prøvede det samme med et tastatur tidligere på måneden, men der fik vi sedlen en dag efter pakken var ankommet).

Commande bien réceptionné

Produit conforme description, livré en temps et en heure. Nickel ! A+++

gode

du kan tro de ikke lang tid om at sende det jeg købte

Rapide - bon produit

La livraison est rapide; le site a de bons produits à des prix interessants

www.pixmania.com

dit bedrijf hoort niet actief te zijn in Nederland

4 weken !!!! voordat de bestelling uit Frankrijk aankomt, klantenservice geeft geen duidelijke antwoorden (computer?) uiteindelijk starten ze wel een onderzoek maar ook dat duurt weer 1 week, ze stellen NIET verantwoordelijk te zijn voor de verzending

Beste mijnheer van Schie
Uw survey omtrent de bezorging van uw product heb ik gelezen.
Uw order is op 26 april in behandeling genomen.
DHL Global Mail heeft het pakket op 29 april van ons overgenomen, u heeft tijdens de bestelling voor de meest economische levering gekozen.
Door de diverse Nationale en overige Feestdagen is er vertraging bij de post ontstaan.
Op 14 mei heeft onze Klantenservice een onderzoek bij de post gestart en nam 1 dag in beslag.
Het door u bestelde product was tijdelijk niet op voorraad en wij konden niet op een nieuwe verzending overgaan.
Ook al is een late levering niet uitgesloten kunnen wij op heden de terugbetaling of een nieuwe verzending met een Express koerier voorstellen.
Gelieve uw reactie op claire@pixmania.com
Met vriendelijke groet,
Claire
Mediator Pixmania

Dårlige mobiltelefon.

________________________________________
Hej jeg har lige købt mig en samsung S5230..
Jeg har smidt den i opladeren..

Den mangler et hak på batteriet, men jeg syntes bare det mærkeligt at jeg ikke kan tænde den, når batteriet er så højt. Jeg skriver min kode, og så går den over på et stort batteri der oplader.
Altså, når jeg tænder den går den bare over på "sort skærm" kun med stort oplader symbol. Og så oplader den den ene tak der mangler..Den genstarter selv ca.3-4 gange om dagen.

Hej Novica

Jeg har netop læst din anmeldelse og ud fra det bestillingsnummer du henvender dig med er det en bestilling fra 2009 og ikke en bestilling her i 2013.

Som du vil kunne se med vores site er der 2 års garanti på mobil telefonner.

très satisfaite

Cela fait plaisir un site de vente en ligne sans mauvaises surprises! Des prix competitifs,la livraison gratuite,disponibilité des produits et un délai rapide!!!! Rien à redire. Je recommanderais et je recommande ce site ;)

tres tres decu

contenu du paquet volé a cause du manque de serieux de pixmania, pas de scotch sur l'emballage.
une enquete est en cours, j'espere bien avoir remboursement et c'est bien la derniere fois je commande chez eux.

Huygens found this review useful

Bonjour Zaim de Noisy,

J’ai bien pris connaissance de votre post concernant votre commande passée sur notre site.

Tout d’abord, je regrette les conditions de livraison de votre colis, que vous déplorez dans votre post.

Je vous assure que Pixmania a la possibilité de demander l’ouverture d’une enquête auprès du transporteur afin de procéder, le cas échéant, à un renvoi de votre colis. Afin de me permettre d’intervenir sur votre dossier, j’aimerais que vous me communiquiez votre numéro de commande.

Pour ceci, n’hésitez pas à me contacter directement par email à hakim@pixmania.com.

Je me tiens à votre disposition pour toute demande complémentaire.

Hakim
Médiateur Pixmania
www.pixmania.com

varen er iorden, men........

Sløv ekspedition og aaaalt for lang leveringstid.Det kan sgu gøres bedre.

Hej Thomas

Jeg har netop læst din anmeldelse og jeg beklager meget den sene levering af din bestilling.

Efter at have fundet dit bestillingsnummer kan jeg informere dig om at hvorfor du modtog bestillingen senere end normalt er at der var 2 franske helligdage den 8. maj 2013 og 9 maj 2013 hvilket gjore at din forsendelse kom lidt senere afsted fra vores lager.

Pixmania er et Europæisk selskab baseret i Frankrig.

I og med at du ikke modtog din bestilling inden for den oplyste leveringstid har jeg nu anmodet om en tilbagebetaling af leveringsomkostningerne som en kompensation.

Skulle du have yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig direkte via : nina@pixmania.com

abjecte

J'ai commandé, il y a un mois et depuis plus aucune nouvelle. Par contre débit sur mon compte de 1099€ pour un portable. J'essaye en vain pour l'instant d'avoir des précisions sur ma commande, mais la relation client est en dessous de tout ce que j'ai pu voir jusqu'à présent sur d'autres sites. De plus j'ai appris hier que le site pourrait fermé, pas rassurant.

Bonjour Huygens,
Je viens de prendre lire le message dans lequel vous me signalez la non réception de votre commande et j’en suis désolée.

Votre message ne mentionnant pas votre numéro de commande (CCL), je ne peux malheureusement pas accéder à votre commande et vous apporter une réponse.

Merci de me le transmettre via l'adresse mail : marina@pixmania.com

Je reste à votre disposition pour tout complément d'information.

Karcher

Je viens d'acheter un l'archer pour nettoyer mes vitres. Je ne l'ai pas encore essayé, mais il a l'air pratique, petit, prix raisonnable. Il se recharge sur secteur. J'ai hâte de le tester !

Lynhurtig levering.

Sort Wii-Remote m. motion plus og nunchock Blev næsten leveret hurtigere end vi selv kunne nå at hente det. Vil gerne anbefale Pixmania til andre. V.h. I.F.

Hurtigere levering fra Frankrig end Danmark

Jeg har bestilt 2 gange ved Pixmania, og begge gange er varerne ankommet indenfor 3 dage fra Frankrig!! Track and trace fungerede og postmand Per stod ved min dør kl 11 på 3. Dagen. Ingen bøvl herfra :-)

Super

bestilte som øko tranport, og fik min pakke få dage efter (pixmania sagde selv op til 2 uger)

www.pixmania.com

arnaqueur, ne pas acheter sur ce site !

j'ai passé une commande début février comprenant 2 articles qui devaient être livrés en 2 colis...seulement 1 colis est arrivé, et depuis je ne cèsse de leur envoyer des mails pour obtenir mon remboursement. on me répond par des réponses type et ça tourne en rond...à ce jour, le 17 mai, je ne suis toujours pas remboursé de mes 56€.

pour vous vendre leurs articles y'a pas de problème...mais dès qu'il y a un souci il n'y a plus personne...!!!

Site pas professionnel, une belle bande d'arnaqueur!

Bonjour Little J,

Je viens de prendre connaissance de votre post relatif à la commande CCL1429763901.

Vous indiquez ne pas avoir perçu votre remboursement relatif au pack de couches New Baby Taille 2 mini.

Aussi, je vous informe que celui-ci à été validé ce jour pour un montant de 65.33 euros.

Votre commande ayant été réglée par Carte Bancaire sur notre site Internet, le remboursement sera effectif sur votre compte sous 4 jours ouvrés (si vous avez une carte à débit immédiat) ou 30 jours ouvrés (si vous avez une carte à débit différé).

Je reste disponible pour toutes questions.
Cordialement

Aïseton, Pixmania.

EXCELENT MAIS... UN GROS SOUCI

Tout ce c'est bien passé avec la commande... Le délai de livraison a été presque respecté (il y a eu des féries...) et les livreurs étaient très sympas.
Le gros souci - nul part été marque que le système ISOFIX était semi-universel ce que faisait que je pouvait installer le siège que dans un seul emplacement (même si j'ai plusieurs équipés d'ISOFIX). Vraiment déçue car le siège était d’excellente qualité, très confortable (bien rembourré), inclinable ...
Par curiosité j'ai une C4 grand picasso...
Pour la reprise/remboursement aucun problème avec le service client... j'attends juste l'argent...

Bonjour Silvia,

J’ai bien pris connaissance de votre post au sujet de votre commande sur notre site.

L’ensemble de l’opération s’est bien déroulée, et vous semblez tout à fait satisfaite de nos prestations. Toutefois, je regrette qu’une erreur de référencement de l’article que vous avez reçu n’ait pu vous donner une entière satisfaction. J’espère que nous pourrons répondre à vos attentes lors d’une prochaine commande.

Concernant le remboursement de votre commande, ou pour toute autre demande, je vous invite à me contacter directement via mon email : hakim@pixmania.com, en me communiquant votre numéro de commande.

Je vous remercie de votre compréhension.

Cordialement,
www.pixmania.com

Hurtig levering jvf hvad de lover. Ingen problemer overhovedet.

Købte en Samsung tablet. Alt forløb fejlfrit og perfekt. Intet at komme efter. Handler der gerne igen.

God handel

Bestilte en Wacom tablet og oven i købet fik jeg tilbudt et trådløs kit med til meget billige penge. Fik en melding om at bestillingen var gennemført og to dage senere en mail om at den var sendt. Den ankom en dag før lovet og først efter levering trak de pengene fra min konto. Har intet at klage over!

www.pixmania.com

Très bonne transaction, tout est parfait ! Merci.

Jamais déçu jusqu'ici avec pixmania (en espérant que cela dure). La livraison a été très rapide, le produit est excellent comme son prix lui aussi correct avec la livraison comprise. Je passerai commande à nouveau sans nul doute. Je recommande vivement.

www.pixmania.com

Lidt langsom levering i forhold til andre.

De har gode priser, stort udvalg, men leveringstiden gøres bedre af andre

Kære Kunde

Jeg har netop læst din anmeldelse og jeg beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med leveringstiden af din bestilling.

PIXmania er et europæisk selskab baseret i Frankrig.

Pixmania tilbyder følgende leveringsmuligheder:
• Økonomilevering (levering indenfor 10 hverdage)
• Standardlevering (levering indenfor 3-4 hverdage)
• Ekspreslevering (levering indenfor 24-48 timer i hverdagene)

Skulle du ikke have modtaget din ordre indenfor den nævnte leveringstid er du velkommen til at kontakte mig direkte, for at jeg kan se nærmere på sagen.

www.pixmania.com

Leveringstider på pixmania.dk er upræcise

Det skete igen med denne forsendelse. En leveringstid på 2-3 dage på hjemmesiden blev til en 7-8 dage.

Hej Anders

Jeg har netop læst din anmeldelse og jeg beklager meget for ulejligheden i forbindelse med din ordre.

Skulle du ikke have modtaget din ordre indenfor den oplyste leveringstid er du velkommen til at kontakte mig direkte, for at jeg kan bede vores transportafdeling om at følge op på sagen med transportøren.

A FUIR

Je poste aujourd'hui pour faire part de ma mauvaise expérience avec PIXMANIA et sur les pratique douteuse qui ne respecte ni le code du commerce ni le client.

Commande passé le 1er mai sur le site Pixmania pour le partenaire le dernierprix pour une imprimante HP en stock. La commande est débitée à la validation. Livraison sous 48H

Le 08 mai ne voyant pas ma commande arrivée je contacte le site partenaire le dernierprix qui me dit que ma commande n’est pas validé et de demander le remboursement à pixmania ce que je fais le jour même

Le 9 mai après quelque échange avec des personnes incompétentes ou qui ne savent pas lire un dossier est ouvert [2270535-1368028816]‏

Le 10 mai je reçois le même mail du site partenaire le dernier prix
« Bonsoir cher client,
Votre commande n’a pas été prise en compte par nos services. Veuillez demander le remboursement de votre paiement au service client pixplace.
Cordialement »

Le 11 mai je relance Pixmania pour savoir où en est mon remboursement et nous sommes le 14 mai toujours rien.

Je ne pense pas que les clients soient des établissements bancaires qui prêtent de l’argent à PIXMANIA.

Si vous avez de l’argent et du temps à perdre je vous recommande chaudement PIXMANIA. Sinon passé votre chemin

A bon entendeur

Huygens found this review useful

Bonjour Wt NeOox,

Je viens de prendre connaissance de votre message dans lequel vous me faites part de votre mécontentement suite au retard de livraison de votre commande passée auprès du marchand partenaire « le dernier prix ».

Je suis navrée que votre commande ne se soit pas déroulée comme vous le souhaitiez.

Je vous précise que la transaction de votre achat est bien faite sur notre site.
Toutefois, le traitement de votre commande est pris en charge en intégralité par le marchand partenaire (préparation, livraison, SAV, ...).

Afin de pouvoir vous venir en aide, je vous invite à me communiquer votre numéro de commande (CCL + 10 chiffres) par e-mail (marina@pixmania.com).
Je pourrai entrer en contact avec le marchand partenaire afin de solutionner votre dossier dans les meilleurs délais.

N'hésitez pas à revenir vers moi à tout moment.

www.pixmania.com

der er ikke styr på tingene

Jeg havde bestilt et camera, og betalt for det ,men først da jeg retter hendvendelse for jeg at vide at min betaling ikke er gået igemmen selv om der stod at det vae den.

Hej John

Jeg er netop blevet informeret om din anmeldelse og jeg beklager meget, at du ikke har haft mulighed for at betale med dit kreditkort via vores hjemmeside.

Pixmania tilbyder følgende betalingsmuligheder:
VISA, MasterCard og bankoverførsel.

Skulle du opleve problemer med at gennemføre betalingen af din bestilling er du naturligvis velkommen til at kontakte os, for at vi kan se nærmere på sagen og hjælpe dig med få den løst.

Skulle du have yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig direkte via : nina@pixmania.com

SUPER

Har handlet hos PIXMANIA flere gange nu og de har altid leveret til tiden og priserne og også gode. De bedste anbefalinger herfra..

Carton vide!

J'attends toujours ma commande, le carton est arrivé vide! Aucune réponse de pixmania depuis mercredi dernier...

Bonjour Genevieve Bouilliez,

Je viens de prendre connaissance de votre message dans lequel vous me signalez la réception d’un colis vide et j’en suis désolée.

Merci de me le transmettre via l'adresse mail : marina@pixmania.com

Tip top levering

Varen leveret på mindre end 24 timer, super.

Rien à dire

Un site parfait pour du matériel hardware. Paiement en 4x, aucun problème.
Je suis vraiment satisfait de mes commandes. Juste petit bémol de ne pas regrouper les articles lors de la livraison.

Dyre vare med alm post

Selve handel og og betaling er der ikke noget at komme efter. Men når det gælder fragt syntes jeg det er dyrt at give 89,- for at få sendt noget med alm post. på trods af det er elektronik.

Hej Kim

Tak for din anmeldelse af dit køb foretaget hos Pixmania.com

Jeg har netop læst din anmeldelse og jeg beklager meget hvis du mener at vores leveringspriser er for dyre.

Pixmania er et Europæisk selskab som har lager og kontor i Frankrig.

Pixmania tilbyder følgende leveringsmuligheder:

• Økonomilevering (levering indenfor 10 hverdage)
• Standardlevering (levering indenfor 3-4 hverdage)
• Ekspreslevering (levering indenfor 24-48 timer i hverdagene)

Skulle du endnu ikke have modtaget din bestilling er du velkommen til at kontakte mig direkte, for at jeg kan bede vores transportafdeling om at følge op på sagen med transportøren.

www.pixmania.com

Bestemt et sted der er værd at anbefale

Alt gik som det skulle, og modtog mine vare før den angivet dato

Det hele gik som smurt

Levering og betaling gik fint. Produktet var som forventet.

Meuble abîme

Le meuble que j'ai reçu avait 3 planches d'abimees dans les coins ( pas très propres)

Bonjour Monsieur BARREIRO,

Je viens de prendre connaissance de votre post relatif à un produit reçu endommagé et j'en suis désolée.

Je souhaite vous aider. Pouvez vous me communiquer votre numéro de commande (CCL +9/10 chiffres) par mail à aiseton@pixmania.com.

Dans l’attente, je reste disponible pour toutes questions.

Cordialement,

Aïseton,
Pixmania.

Transporteur non fiable

Pixamania envoie le colis le 30 avril, livraison estimée le 2 mai. Jusque là c'est plus que correct. Nous sommes le 9 et je n'ai toujours rien. Pas de chance, j'habite un village de 19 habitants ou il n'y a pas de nom de rue ! et même pas un appel téléphonique ! le paquet repart illico à l'expéditeur sans que le destinaire en soit informé. Pixmania devrait mieux choisir ses transporteurs.

Bonjour DHAL,

J’ai bien pris connaissance de votre post au sujet de la commande que vous avez effectuée sur notre site Internet.

Tout en regrettant le retard subi sur la livraison de votre colis, je vous invite, pour en comprendre les raisons, à me communiquer votre numéro de commande. Je pourrais ainsi transmettre votre cas au transporteur, et mener à bien les actions nécessaires à la résolution de votre situation.

Je me tiens à votre disposition via l’adresse hakim@pixmania.com.

Je vous remercie de votre compréhension,

www.pixmania.com

Acceptabel kundeservice, men ak.. intet produkt

Bestilte d. 21/4 en Samsung Galaxy Note 10.1.
Modtog hurtigt ordrebekræftelsen, og efter 1 uges tid, ankom pakken. Glæden var stor indtil den blev pakket op og viste sig at indeholde en Galaxy Tab 2 istedet for en Galaxy Note :(
Pixmania var hurtige til at svare på både emails og telefon, så det kan man ikke klandre dem for. Pakken blev hurtigt sendt tilbage med UPS uden problemer og uden beregning. Desværre viste det sig de slet ikke havde Galaxy Note på lager, og vi har derfor d. 8/5 fået pengene retur.
Summa Summarum:
18 dages ventetid på ingenting. Vi er præcis hvor vi startede :(

Vil jeg anbefale Pixmania?
Kort svar: Nej...
Deres kundeservice er helt acceptabel, men det er desværre bøvlet at det ikke er en dansk virksomhed. Transporttiden tager desværre lang tid når alting skal til/fra Frankrig.

Hej Brian

Jeg er netop blevet informeret om din anmeldelse og jeg beklager meget, at du modtog et forkert produkt og da du så havde sendt produktet tilbage til os at det bestilte produkt ikke var på lager.

Lige med hensyn til det produkt du bestilte er det et meget populært produkt og det var desværre ikke muligt at få en dato for lager status og derfor valgte vi at fortage en tilbagebetaling til dig da vores salgsafdeling ikke kunne tilbyde dig et substituerings produkt som vi kunne sende ud i stedet.

Skulle du have yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig direkte via. mailadresse som er: nina@pixmania.com