[REPLY]
God service og hurtig forsendelse. Vi blev bestemt ikke skuffede.
Jeg købte bl.a. en trolley til katte/hunde hos www.petdreams.dk som koster det dobbelte hos f.eks. Bonnie Dyrecenter - desuden fik min kat en ekstra gratis gave med og det ankom allerede dagen efter jeg havde bestilt varerne.
Mvh. Mia
kom til at bestille en forkert vare ,hurtig kontakt på telefon ,og lynhurtig retunering af pengene.hurtig levering og en billig fragt.
kan kun anbefale.
mvh.søren
Købte et hundebur med madras og det kom lynhurtigt og så til kun 39 kr for fragt lige til døren - vildt fedt!
Handler ihvertfald hos dem igen :)
Jeg købte en hule til min kat og en 'dims' til at fjerne kattehår - den er dog ikke afprøvet endnu :) Men selve bestilling, service og levering var hurtigt, effektivt og nemt at finde ud af. Intet at klare over der :)
Hold da op !!!
Den service og ikke mindst fart - PETDREAMS håndterer deres bestillinger med er Næsten Utrolig!
Jeg bestilte vores klatretårn Lørdag aften.... og Tirsdag formiddag stod min mand i samlemode - foran en aldeles utålmodig kat .... som ikke kunne vente og klarede at vælte tårnet halvvejs under opførelsen. Det holdt fint til tæskene skal lige pointeres ! Så udover deres exceptionelle service .... så er det så også GODT KRAM de sælger !
Ingen tvivl .... jeg er hermed loyal kunde !
Maiken - Djursland
Bestilling af varen : god kvalitet
Levering : Hurtigt levering
Anbefales til andre ;)
Jeg bestilte noget loppemiddel til min kat og fik det allerede leveret dagen efter.
Jeg er altid rigtigt glad, når jeg skal handle hos Petdreams. Jeg er sikker på topkvalitet til billige priser, super kundeservice og hurtigt levering. Og så bliver jeg altid så rørt over den lille pose snolder :-) Petdreams får de varmeste anbefalinger herfra. Er det til dyrene, handler jeg kun hos Petdreams!
Derudover så var prisen på mange varer på petdreams billigere i ift andre forhandlere.
Jeg fik, hvad jeg skulle have, hurtigt, nemt og billigt
Var lidt lidt i tvivl om hvilken størrelse afstandskam jeg skulle bruge til min pudel, så dejligt at kunne ringe og få lidt vejledning, samt nå at få det med på min allere
de bestilte trimmer.
Hurtig levering vil bestemt hander her igen :-)
Det var nemt at finde hvad jeg skulle købe, jeg fik svar efter køb og ved afsendelse - og produktet lå hos Posten 36 timer senere.
Bestilte en Thundeshirt søndag - fik den tirsdag. Havde desværre undervurderet hunden , den var for lille. Efter aftale med Kristian returnerede vi den torsdag - havde en ny tirsdag. Så kan det vist ikke gå hurtigere. Vi kan varmt anbefale Petdreams.dk. Vi vil for eftertiden først besøge Petdreams.dk når vi skal købe noget til hunden.
Jeg bestilte min vare søndag aften, og jeg havde den tirsdag formiddag. Jeg havde skrevet i min bestilling at den måtte sættes i carporten hvis der ikke var nogen hjemme, og ganske rigtig, tirsdag formiddag lå min pakke i carporten.
Jeg fik hvad jeg bestilte, og det var i fineste orden og en bedre kvalitet end forventet, og sammen med mine varer fik jeg en lille pose med en prøve på en hundeshampoo og en lille pose snolder til mig ;)...
Ordrebekræftelse og afsendelsesmailen kom som forventet, og der har ingen problemer været overhovedet. Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber hundeudstyr på petdreams.dk
Perfekt, lynhurtig levering, samt rigtig god service.
Bestilte diverse hundeudstyr herunder bl.a. en transportabel vandskål. Varene blev nærmeste leveret fra dag til dag - det fungerede perfekt. Desværre var den underste skål i vandskålen revnet, hvilket intet havde med transporten eller håndteringen fra firmaet side at gøre, da alle kasser omkring vandskålen var indtakte. Det må være sket i.f.m. håndteringen på fremstillingsstedet, hvilket kan ske. Sendte mail til petdreams.dk omkring problemet og vupti - intet problem en ny blev fremsendt og jeg behøvede ikke at have besværet og udgiften med at sende den defekte retur. Kanon kundeservice - tusind tak.
Ny hvalp i huses. Bestilte alt vi skulle bruge til Gustav. Hurtig leveret og alle varer levede op til vores forventninger. Gustav elsker bare sin transportkasse :)
Er yderst tilfreds med mine køb hos PetDreams.dk. Varerne lever op til mine forventninger - og dejlig overraskelse følger med bestillingen:-)
Bare alletiders, lynhurtig levering og god service
jeg har nu prøvet Thundershirt i ca 1 uge og jeg er utrolig godt tilfreds med den. allerrede den første dag kunne vi mærke forskel på vores hund. den blev mere roliger end den har været før, den skal bare se Thundershirt så ved den at den kan få den på, og den er ikk glad for vi tager den af hende igen. så vi kan varmt anbefalde den til andre med nervørs hund.
tak for en god service og hurtigt behandle af min vare jeg bestilte hos jer
Vi bestilte lørdag, fik varen tirsdag. Virker perfekt og har en meget tilfreds norsk skovkat uden filtret pels:-)
jeg har været inde og købe et kradsetræ til begge mine katte, det er bare dejligt
kattene er glade.
det eneste minus vare bare da jeg skulle samle dem, det var svært men det lykkes til sidst :-) så her er glæde i det lille hjem
heller ikke denne gang var der noget som helst at sætte en finger på !
Utrolig hurtig levering, klart den billigste varer jeg har kunne finde og den lever op til mine forventninger.
Meget hurtig levering, og en rigtig fin vare der helt sikkert lever op til både beskrivelse og forventning. De bedste anbefalinger herfra.
Vi købte noget økokattemad og et kradsebræt, som var forsvarligt pakket. Det blev sendt med PostDK og var fremme mandag, hvor vi havde bestilt torsdag aften. Jeg havde håbet på levering lørdag, men det gør de vist ikke mere - så det eneste besværlige var at skulle fragte den 14 kg tunge pakke på cyklen og hjem, men det kan Petdreams jo ikke gøre for.
Fik fundet de relevante ting jeg søgte, og der blev svaret personligt på mine spørgsmål.
Jeg bestillte mine varer, var det tirsdag? Jeg mener det var tirsdag eftermiddag, men det KAN også have været onsdag eftermiddag, og allerede dagen efter, INDEN klokken ti om formiddagen, så kom pakkeposten med min pakke :-D Det var absolut fanGtastic!! :-D
Har handlet hos PetDreams flere gange, kan kun anbefale det..!
Fuldt ud tilfreds,hurtig levering og god service.:o)
Rigtig fint pakket ind og med lidt ekstra godter i kassen sammen med det bestilte. Det er nemt og hurtigt.
Perfekt kundeservice, kom til at bestille forkert, den ekstra vare blev med det samme trukket fra uden problemer. Hurtig levering, kan absolut anbefales!
Vi har været meget tilfredse med den service vi fik i forbindelse med bestillling af en vare, der var udsolgt. Fra starten fik vi fin information om leveringstid og der blev undervejs givet status og leveret som meldt ud. Vil helt sikkert anbefale petdreams.dk til andre.