We are hiring!

6 customer reviews
Review company
  • Reviews (6)
Parfumecity

Kanonflot service. Endelig nogen der lever op til deres ord

Jeg købte en parfume hos Parfumecity. Smart at man kan se om varen er på lager. hurtig levering.Kan kun anbefales.Jeg handler helt sikkert der igen.Venlig hilsen K.N. Odense

Featured review of Parfumecity

• LJ
  • 3 Reviews

God, hurtig og serviceminded

Jeg bestilte en parfume hos Parfumecity, og alt kørte perfekt. Nem hjemmeside, kvittering i min mail-boks, god service at sende kvittering til min mail, da varen var sendt. Derudover kom der også kvittering med post.
Alt i alt en supergod indkøbsoplevelse

• rune
  • 2 Reviews
  • Verified buyer

parfume til UG både hvad angår priser og levering

perfekt handel, intet at udsætte

• HM
  • 4 Reviews

5 stjernet oplevelse

Har købt 2 skønne parfumer, og er meget tilfreds med både prisen, indpakning og levering.
Jeg handler gerne på parfumecity.dk igen og har henvist en del af mine kollegaer og venner til denne side.

Så perfekt

ParfumeCity kan VARMT anbefales, jeg har købt en lækker parfume til billig penge.. Er overrasket over den fantastisk gode service, de leveret min parfume til døren.. Sød og god service.. Kun plusser herfra..
Tak for en god handel..
Mvh Mie

• CR
  • 1 Review

God oplevelse..

Bestilte, betalte og de sendte pakken næste dag. Det var en gave og den var ganske pænt pakket ind. Generelt intet at sætte en finger på. Derfor karakteren 5.

Reply from Parfumecity

Tak for den flotte anmeldelse.
Vi er glade for at du tog dig tid til at beskrive din oplevelse.

De bedste hilsner - Parfume City

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.