We are hiring!

329 customer reviews
Review company
  • Reviews (329)
OnlineParfume.dk

Duften til tiden og med god service.

En helt igennem god oplevelse at handle der. God webshop og overskuelig. Produkterne er helt i top, og priserne ligger yderst fornuftigt, Betaling forløb nemt og leveringen var næste dag, med Post Danmark, med både track&trace nummer og information om fosendelsen. Helt igennem en god følelse jeg sidder med lige nu, ud over den behagelige duft af HUGO BOSS :-)

Featured review of OnlineParfume.dk

Fungere helt perfekt

Det er nemt og lige til at bestille på Onlie Parfume.dk. Det er let forståeligt og overskueligt at finde rundt på siden. Bestilte varer bliver leveret direkte til døren. Hurtigt og uden problemer. Varerne er godt forsvarligt pakket ind. Har kun positivt at sige omkring OnlineParfume.dk. Kan helt klart få mine bedste anbefaling.

Godt

Det er rart, at man kan kan bestille parfume og få det den næste dag..

OnlineParfume.dk

Hurtig og effektiv service til ug kryds og slange

Meget hurtig levering og varen lever fuldt op til forventningerne

OnlineParfume.dk

Det var nemt, hurtigt og et dejligt sted at handle!

Jeg havde haft en hård uge, og jeg skulle til min bedstemors begravelse. Jeg ville have min yndlings parfume på, fordi jeg vidste hun kunne lide den. Det var meget vigtigt for mig, at det gik lidt stærkt med at få fat på den parfume. Og det gik stærkt hos onlineparfume.dk, jeg havde den nemlig dagen efter at jeg havde bestilt den. Det var meget nemt at betjene deres side. Og da jeg åbner min pakke, så ligger der en lille pose af mine yndlings vingummibamser nede i.. Det reddede lige min dag!
Super dejligt sted! Jeg vil anbefale det til alle!

OnlineParfume.dk

Den ALLER BEDSTE onlineshop jeg nogensinde har anvendt, og jeg er ONLINE SHOPPEHOLICER

Jeg er meget tilftreds med det store udvalg af parfumer, men så gerne at både hudpleje serier samt kosmetik udvalget var meget størrere, det ville ialfald gøre mig til en større kunde, og siden Marts mdr. har jeg brugt mindst 10.000-kr bare på dufte, og det er kun hidtil d.d 14/ 2012, og er langtfra færdig med mine indkøb.
Men savner som sagt et bredere sotiment indenfor hudpleje samt kosmetik. Ellers er jeg en yderst tilfreds kunde. Det vil måske være en god ide at sende små duftprøver med for at forøge slget, da mange er bange for at købe en duft de ikke kender. Jeg er yderst tilfreds med jeres hurtige leverance.

hurtig levering

Hurtig levering

OnlineParfume.dk

Her er ikke noget at klage over

Alt var som jeg hade forvendet.

• M
  • 1 Review

satisfied

fast shipment, great products

Meget tilfreds

Jeg bestilte en parfume hos jer, da jeg har læst fantastisk ros af jeres hurtige levering. Stor ros til at man for en mail lige efter man har bestilt parfumen og man er godt opdateret hele tiden. Men bestilte min pakke lørdag og havde den stadig ikke tirsdag, Det har selvfølgelig intet med jer at gøre men postdanmark. Men fik pakken onsdag og pakken forsvarligt pakket ind og med en lille overraskelse ;-). Syntes alt i alt at det hele fungere meget godt. Men har dog også sendt pakken ud til min mors arbejde det kunne være det var det postdanmark var lidt forvirret over, prøver igen næste gang med min privat adresse for det er helt klart et sted jeg vil handle igen næste mdr!. Ellers fantastiske priser og gode parfumer også nogle man ikke kan finde i butikkerne :-) og fantastisk service! kan varmt anbefales!

Perfect!

I have placed my order and with 4 working days goods were delivered (I am based in The Hague - The Netherlands) Customer Service was extremely helpful. Thank you and highly recommended.

Hurtigt og nemt

Alt forløb fint. Jeg fik pakken dagen efter jeg bestilte.

Perfekt.

Dejligt når man modtager sine køb så hurtigt, som her i OnlineParfume. dk. Kan kun anbefales til andre :-)

Rigtig god service!

Jeg vil helt sikkert handle hos Online parfume igen. Det var knald god service! Dejligt at min parfume allerede var der dagen efter :-)

OnlineParfume.dk

Hurtigt god rådgivning grundig information

Den 30 april finder jeg en speciel parfume på OnlineParfume.dk, som jeg har ledt længe efter. Ringer op til firmaet for at få bekræftiget, at det netop er denne parfume.... Telefonen tages med det samme, jeg får kyndig og venlig vejledning, Skønt.. bestiller varen over nettet. Og stor var min glæde over at min dejlige parfume allerede næste middag var leveret hjemme hos mig. OnlineParfume har end da overskud til at sende orienterende mail samme dag varen er bestilt, hvor der er vedhæftet en faktura, da min vare blev sendt så hurtig, at de simpelthen ikke nåede at have min faktura klar... Flot service. Jeg handler gerne igen hos dem..... :)

• Henrik
  • 5220, DK
  • 3 Reviews

problemfrit

Bestilte på nettet og fik sms fra post dk næste dag at nu var pakken på vej

Simpelt og ligetil

Jeg var på udkig efter en bestemt parfume og have søgt lidt efter butikker der solgte den på Google. Jeg faldt over et par sider, men de oplyste ikke noget om hvor vidt varen var på lager eller ej. Så fandt jeg OnlineParfume.dk hvor man skriver lagerstatus, hvilket jeg synes er en utrolig rar ting, når man gerne vil have sin vare hurtigst muligt.

Prisen var yderst konkurrencedygtig, så jeg bestilte den ønskede parfume og deres bestillingssystem er utroligt smart indrettet, så det er nemt at vælge levering til fx sin Døgn Post.

Bestilte i går og i morges lå pakken så klar. Alt var som det skulle være.

Tak for hurtig levering og god service :)

OnlineParfume.dk

Gode priser og hurtig levering

Jeg bestilte kl. 13 og havde det med posten dagen efter. Intet at bemærke - det fungerer bare! Dejligt med gratis levering når man køber for en vis sum penge. Det er ikke sidste gang jeg benytter onlineparfume.dk

Perfekt

Hurtigt og perfekt kan ikke være bedre flot pakket ind og lå sikket stor ros

Overraskende!

Bestilte 2 parfumer. Postdanmark, formåede så at fucke leveringen op, hvilket ikke var OnlineParfume.dk's skyld. Men de vælger selv at levere min bestilling på min adresse, da pakken er sendt retur til dem igen. Det kalder jeg god service:)

Hurtigt, nemt og billigt

Fandt et produkt som ikke var lykkedes at finde i en fysisk butik. Prisen var det halve af, hvad jeg plejer at betale :-).
Leveringen kon to dage efter bestilling.

PERFEKT

bestilte en parfume sparede 300,- og fik den leveret 2 dage efter bestilling !
her handler jeg igen !

OnlineParfume.dk

Hurtigt, nemt & handel til en god pris

Jeg har fundet hvad jeg ledte efter... til en god pris.
Endelig viser I god service og lader ingen tvivl om at det er en seriøs og troværdig butik, jeg har med at gøre.

OnlineParfume.dk

Hos onlineparfyme kan man få det man skal bruge.

Jeg har brugt den samme parfyme i mange år.Jeg har altid købt den i matas eller magasin.Den blev pludselig taget ud af market for et par år siden.
Det blev jeg rigtigt ked af,men jeg opdaget at hos onlineparfyme at de havde den,så nu er det der at jeg køber den og jeg er rigtig glad.

super tilfreds

Jeg fik hvad jeg bestilte og alt var tiptop.

Mikael C

Hurtig levering og varene er billig

Hurtig levering

Bestilte torsdag aften, modtog varen fredag med posten

Fremragende!

2 dages levering og billigere end jeg kunne finde andre steder på nettet.

Perfekt service

Fantastisk at man kan få sin parfume hos OnlineParfume.dk, når ingen andre butikker fører mit mærke længere.
Så tusind tak til OnlineParfume.dk.

OnlineParfume.dk

Får hvad man betaler for

Simpel bestilling, hurtig levering. Hvad mere kan man forlange?

OnlineParfume.dk

Nettes billigste pris og SUPER hurtig forsendelse!!!

Jeg lavede en pricerunner på min yndlingsparfume. Fandt den på OnlineParfume.dk og bestilte med det samme.Bestilte varerne torsdag aften. Lavede en bankoverførsel, modtog min parfume mandag!

"Now we are talking"

Jeg har fået den bedste service og hurtigste ekspedition jeg længe har oplevet ved køb af varer online.
Fra min ordre blev sendt til jeg modtog pakken gik der kun få dage, og undervejs blev jeg holdt opdateret via mail.
Jeg fik endda en mail dagen før jeg kunne forvente at modtage pakken.
Varerne levede op til mine forventninger og der fulgte en ekstra lille gave med til den søde tand.

Super

Alt gik som det skulle. Kom hurtigt med posten.

godt

jeg har altid brugt ELIZABETH ARDEN lige fra hun lavede REED DOOR og SUN.

pakker ind

Jeg har kun en porblem med jer. At når jeg bestile en parfume, det var skrive at gratis pakker ind, men når jeg fik min bestile det var ikke pakker ind. Det var en rigtig god billige hjemmeside. Men jeg meget ked af det fordi din bestille skal giver en fødselsdages gave. Og nu jeg skal pakket ind selv.

Reply from OnlineParfume.dk

Hej Safaa
Vi er glade for du generelt er tilfreds med handlen. Du har helt ret - vi pakker gerne vores varer ind, så de er klar til at blive givet som gave. Vi pakker dog ikke alle ordrer ind, så du skal bare lige skrive en bemærkning på ordren, så klarer vi indpakningen. Jeg beklager misforståelsen.
Mvh OnlineParfume.dk

Dejlig nemt & hurtigt!

Billigt, nemt og hurtigt!

det er i orden

Det er nemt at overskue, og ingen problemer ved bestilling, ikke nogle mærkelige genveje....super

• Au
  • 2 Reviews
  • Verified buyer

Perfekt – ingen forbehold, jeg vil anbefale virksomheden til alle.

Hurtig og god betjening

Duftende godt

Jeg kan så afgjort anbefale Online Parfume, helt igennem et godt forløb, hurtig betjening, og priser der kan måle sig med andre steder.

Super hurtig forsendelse

Super hurtig ekspedition og forsendelse. Vil helt sikkert benytte mig af dem igen..

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.