We are hiring!

[REPLY]

Onfone reviews

Good
8 out of 10

6 137 Trustpilot review(s)
Most recent review
Review company
  • Reviews (6 137)

nem&let

Hvis du vil have det godt med altinc. til mobil

Nemt og overskueligt

Onfone er for mig det bedste mobil abonnent jeg har haft. De har perfekt dækning. Deres abonnenter er billige og de har noget som muligvis passer til ens behov ellers kan man tilkøbe for små penge det man mangler. Hvis du en månede står og mangler ekstra data kan købe dette og du få dine extra data med det samme. Jeg har kun haft positive oplevelser med Onfone og derfor er jeg kunde her :-)

Review by confirmed purchaser

Du får hvad du betaler for - god modtaelse og musik i øregangen Kvalitet !

Jeg er altid blevet behandlet godt hvis jeg har haft problemer, hvilket er få. Høj kvalitet med data og telefonforbindelse. Desuden er man nu også blevet budt på en lille melodi eller 20 millioner i øret. hvilket har forbedret min telefon meget.

Super duper teleselskab

Det er et fantastisk teleselskab, god service, søde mennesker man taler med.
du kan ikke få noget der er billigere.

godt

super godt kunder venlig og super dækning

Review by confirmed purchaser

Onfone er til at handle med.

Det jeg er specielt glad for, er at de sælgere jeg har talt med, er lydhøre overfor mine ønsker. Vi finder produkt og pris som passer sammen i min verden. Det er meget værd.

Perfekt service, super priser

Har aldrig haft et bedre teleselskab, de levere på hele paletten. Og faktisk så god til deres service at jeg har valgt at bruge tid på trustpilot på dem. De fortjener den største ros for super imødekommende personale, god dækning, gode priser og generelt fin portal.

ingen problemer

der er aldrig problemer, og hurtig service fra kundeservice.

Jeg tilfreds kunde

Jeg tilfreds kunde alle tjenester

Review by confirmed purchaser

Jeg syntes at onfone gør det godt

Jeg har nu haft onfone i et godt stykke tid og jeg er meget tilfres.

onefone

jeg synes at man skal det da man spare penge og hvem ville ikke gøre det så derfor skulle i tag dette selskab

Nemt og billigt

Skiftede til Onfone efter at have hørt at man kunne ringe til Island (og resten af Skandinavien) i den inkluderede pris. Det gjorde, at jeg bruger ca. 1/3 af hvad jeg brugte af penge på mobil før. Deres hjemmeside er meget overskuelig og kundeservice gode til at hjælpe og holde en opdateret. Kan varmt anbefales. :)

Turns me (ON)Fone

it´s nice at man har et mobil-selskab med et bredt udvalg på viften, kundeservice, apps, overskuelig regnings oversigt, tilvalgs produkter, oversigt over forbrug af taletid og dataforbrug, kort sagt Onfone turns me ON.

Godt & Enkelt

Onfone er nemt og enkelt at bruge.
Har kun mobilabb, dette fungerer til ug.

Review by confirmed purchaser

God service, og rimelige priser.

Det er nemt og enkelt både at købe telefoner, og sætte penge ind på sin saldo. Men der kunne godt være et billigere abonnement. Jeg har 10 timer i min pakke, men ringer omkring 3-5. Så det kan heller ikke betale sig at nedgradere til 2 timer, Eller er det udmærket.

Review by confirmed purchaser

Har ikke noget at klage over :)

Har været kunde hos Onfone i ca 1 1/2 år. Synes det er forløbet uden de store problemer. Jeg har ikke noget at klage over :)

Telefone så er det Onfone

Vi har Onfone der er aldrig problemer med dækning eller andre ting det kører bare og så er prisen i orden og abonnement kan laves om efter behav. D er altid en venlig medarbejder om nødvendigt. Og næsten bedst en time før abonnementets atletisk udløb, for du SMS så du ikke taler på dyre minutter. Så klik ind og læs på hjemmesiden.

God og stabilt selsskab!

Onfone er nemt at have med at gøre og man får hvad man betaler for.

Super godt

Er meget glad for onfone

Bedste abonnement

Har aldrig haft problem med onfone på noget tidspunkt. Konkurence dygtig selskab som forbedrer altid priserne :)

Det virker!!!

Der er god service, det er billigt og der er god dækning.
Der kunne godt være lidt mere data i abonnementerne.

sløv kundeservice

Onfone er et super selskab, medmindre man forventer at tale med kompetente mennesker i kundeservice. Har sjældent oplevet ringere rådgivning/hjælp med problemer.

Danmarks bedste mobilselskab

Alletiders mobilselskab, jeg har aldrig haft problemer

godt

der er en go kundeservice som giver sig tid til at lytte når man ringer inde
Mit onfone er nemt at finde ud af

JEG ER EN YDERST TILFREDS KUNDE

Alt er nemt og fungere fint.
Musik app'en, you musik er dog ikke helt god,hvilket er temmelig irriterende.

Billigt og godt

Har aldrig fået noget ubehagelig ekstra stor regning siden jeg skiftede til onfone. Og det er billigt at bruge i udlandet også

perfekt!

Billigt og rigtig godt :) fuldt ud tilfreds - er specielt fan af yousee musik app'en!! og generelt god dækning.

Review by confirmed purchaser

Jeg har Onfone i mange år nu. Jeg er meget glad for deres services :-)

Jeg har Onfone i mange år nu. Jeg er meget glad for deres services :-)

De holder hvad de lover

De holder hvad de lover, og mere til. Har lige fået mere taletid uden at skulle betale mere.
Det er da en service der er til at forstå

Review by confirmed purchaser

hej Hvorfor kan man ikke købe te samme Telefoner hos jer ?

jeg havde håbet på jeg kunne købe den samme Telefon hos jer, til samme pris som hos foreksempel cbb, såmå i jo også kunne sælge til det samme ?når det er samme mærke f,e,s Appel iPhone4 8 GBtil 2,299,kr .så vi ikke behøvers og skifte til et andet selvskab de har et bud der lyder 3.Timerstaletid 1GB,Data og Fri SmS -MMs til 99,kr,om Månedensom fast pris . Hvis man kan det så kunne man få lov til og blive ved Onfone. jeg er meget tilfreds som jeg har det nu hos jer.?Men er ked af og skal flytte bare fordi jeg gerne vil ha en nyre Telefon .kan man få en til samme pris så bliver jeg .Jeg får sikkert ikke brugfor aldt det ?det kan i jo se på midt forbrug nu, M,V.H: P.H.L:

Alt i et

Fantastiske abonnementer, som indeholder det hele..

super godt

du skulle skifte til Onfone ,så slipper du for dårlig dækning og høje regninger

Review by confirmed purchaser

Få dit abonnement hos Onfone, der er der en god tone.

Hvor har du dit abonnement, du skulle få det hos Onfone. De behandler alle ens.
Skynd dig hen til nærmeste forhandler eller ring, du er sikker på god service.
Ingen sure miner, men en glad og venlig stemme hjælper, du får svar på alt hvad du vil vide.

Fint teleselskab

Det er bare i orden

Meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds med mit mobile bredbånd fra Onfone og så er det billigt

Ingen dikkedarer

Onfone holder hvad de lover. De er nemme at få fat på og har altid en løsning til kundens fordel

Review by confirmed purchaser

Godt teleselskab, med gode produkter og nem hjemmesidde

Godt teleselskab, med gode produkter og nem hjemmesidde, deres fakturering er dog ikke altid til at gennemskue, men de arbejder vidst på at lave den om.