[REPLY]
vi har skiftet vores nummere fra telia, hvor vi egentlig var tilfredsse med at være, de var bare for dyre. og onfone er meget billigere. meen!!
De har startet med at ha givet os forkert abonnement, jeg havde bedt om et data abonnemt til min ipad, istedet for har de givet mig et taletids abonnement, som jeg ikke vidste, det kostede mig 4.500 kr på ca. 2 uger, de siger sælgeren havde sagt det var noget jeg selv sku ændre? Det syns jeg godt nok er en tarvelig velkomst til en ny kunde :(
Ud over det, er der elendig dækning på både telefonen og på deres 3g net, den er næsten altid på det langsomme net.
Det er i hvert fald sammenlignet med telia dækning, og vi opholder os mest i indre KBH og lidt uden for KBH, så der burde de ku dække
Jeg har skiftet udbyder på mine 2 børns telefoner og kan se en direkte besparelse på 200 kr./måned.
Mine børn er 13 og 14 år og bruger telefonen som børn i den alder nu gør. Fri SMS giver mig en rolig nattesøvn
Arnfeldt found this review useful
Jeg havde bestilt mobilt bredbånd og var nogenlunde tilfreds. Nettet hoppede fra af og til. Da jeg så ringede og afmeldte burde dette være klaret. 5 dage efter får jeg en mail fra dem med at kontoen var i overtræk, og samme dag bliver jeg ringet op af dem. Da jeg fortæller historien bliver jeg stillet videre til opsigelsen - her fortæller jeg historien igen og bliver sendt tilbage. Dette sker to gange, indtil jeg siger at nu har de sendt mig frem og tilbage så mange gange. Endelig snakker jeg med opsigelsen igen og fortæller det, og får beskeden at det mobile bredbånd er opsagt pr. dags dato, og de undskyldte at dette ikke skete tidligere, og får lovning på at jeg intet skal betale. Efterfølgende får jeg mails om at kontoen er i overtræk, og hvis ikke det bliver indsat, så kommer der ekstra på.
Vi er meget gladefor onfone,deres priser er gode, og deres service fejler ej heller noget. Vi kan klart anbefale dem.
de de dålig telselskab på marke dålig kuneservic de samme svar fra dem nu har jeg få noge af dem har anmeld dem til forbrugstyr og de sig at de mag klad af dem de
Jeg har haft et af Onfone's abonnementer i lidt over et år nu, og jeg har ingen problemer haft.
De svarer på mails, nettet virker altid og alle sms'er bliver sendt i første forsøg.
Havde 3DK før, og der var ikke andet end problemer. Utrolig dårlig dækning i Sønderjylland.
Tak for super service Onfone. Hele min familie har skiftet til jer pga. jeres service.
Det er efterhånden et stykke tid siden, at min veninde fik fortalt af Onfone, at hvis hun tippede mig, ville vi begge modtage en gave. Jeg var træt af mit daværende selskab, og tog i mod tilbuddet. Det lød: 100 kr til hende, 2 bio-biletter til mig, og de vil overflytte mit nr. Super
Vi når så til den 8 og mit abb begynder ved Onfone. Der er bare et problem. Jeg har ikke modtaget mit nye simkort. Jeg har tidligere gjort opmærksom på, at det er viatalt at jeg får mit simkort til tiden da det bruges til arbejde også. Jeg venter en dags tid mere, men modtager endnu ikke noget. Jeg vælger at ringe derind og rykke, og vi bliver enige om han sender et nyt hurtigst muligt. Desværre kan det af uransaglige årsager ikke lade sig gøre at sende det med A-post, så jeg har det hurtigst muligt. Nu har vi så nået den 12, og jeg venter stadig. Jeg skal bruge det mandag så nu må vi se når posten kommer.
Med hensyn til mine billeter kan jeg IKKE få dem, da medarbejderen tilsyndeladende har lovet mig dem selvom tilbuddet var udløbet. Jeg får dog 100 kr i kompensation, men så vidt jeg ved er det vel kun halvdelen af værdien på 2 biobiletter ca....
Min veninde har iøvrigt et mobil bredbånd, da hun også er kunde ved dem. Vi blev lovet ubegrænset forbrug, som vi var 3 mennesker der hørte sælgeren sige. Sørme så om det ikke blev lukket, med et minus på 400 kr. Vi ringede derind og en flink fyr lyttede båndet med sælgeren igennem, og konstaterede at vi rent faktisk VAR blevet lovet ubegrænset forbrug. Regningen blev sløjfet. Troede vi..nu har vi igen modtaget en regning på 400 kr....Tag jer dog sammen altså....
Det jeg ikke fatter, er hvordan man kan vær så elendig til at styre logistikken. Jeg har selv haft en del med logistik at gøre, og ved hvor vigtigt det er, at der er ordne i ting og til tiden. Onfone Kan tilsyndeladende IKKE magte så meget som at sende et simpelt brev ud til tiden, eller slette en regning på trods af en aftale....Hvor er der nogle ledere der tager ansvar for sine medarbejdere??? Jeg er iøvrigt godt klar, via egne erfaring, at man ikke kan have styr på alt, og det kan glippe, men helt ærligt, vi andre har også et arbejde at passe, og i gør det så sandelig ikke nemt...
Mvh Thomas Slej
Jens found this review useful
Har haft oneminut i snart to år, det spiller bare, og da min mobil blev stjålet, fik jeg bare lynhurtigt et nyt simkort tilsendt og spærret det gamle :)
I April måned, efter at have haft Onfone som selskab i flere år, får jeg at vide min konto er i minus ( har fri tale og fri sms, så dette burde ikke være muligt). Jeg går ind og tjekker hvorfor og kan se, at det er fordi, de mener jeg har sendt sms'er til udenlandske numre. Numrene det drejer sig om, slår jeg op på de gule sider, og får DANSKE ADRESSER på disse. Jeg mailer til onfone og orienterer om dette, og jeg får svar om, at det er korrekt, der har været fejl i systemet og at pengene vil blive krediteret. I dag får jeg endnu en besked om, at min konto er i minus, jeg går ind og tjekker igen, OG IGEN har den taget 1.99 for flere sms'er SAMT PENGENE FRA APRIL ER HELLER IKKE KREDITERET!. Jeg ringer nu til Onfone og får fat i en medarbejder, som siger, at dette er fordi, at der står +45 (LANDSKODEN FOR DANMARK) og dette er der omrienteret om, så derfor er det MIN FEJL og PENGENE VIL IKKE BLIVE KREDITERET! Dette giver bare på ingen måde mening, da der står +45 foran flere af mine numre i telefonbogen, og det har ALDRIG været et problem før, pluds at det ikke står foran 2 af numrene det drejer sig om. SÅ TIL KOMMENDE OG NUVÆRENDE KUNDER (for det kommer åbenbart pludseligt), så skal I selv indtaste numrene i mobiltelefonen for at undgå, at der står +45 foran, for trykker I bare gem ved et ikke-registreret nummer, vil der AUTOMATISK komme +45 foran. SÅ HUSK AT TJEKKE JERES MOBILNUMRE I TELEFONBOGEN OG HAVE EKSTRA PENGE TIL TELEFONREGNINGEN VED ONFONE, FOR FRI SMS KAN MAN ÅBENBART IKKE REGNE MED!
Hej Tina. Jeg har talt med vores teknikerne. Det er ikke +45, der bliver registreret foran numrene. Der bliver registreret 00 og derefter nummeret. Det er derfor, du er blevet opkrævet for SMS til udlandet. Når netværket registrerer 00 foran et nummer vil det automatisk blive registreret som udlands SMS, idet det betragtes som begyndelsen på en landekode, som f.eks 0061 som er Australien.
Jeg har krediteret det, du er blevet opkrævet i april og maj for SMS til udland. Jeg vil anbefale dig, at du prøver at slette disse kontakter, der bliver registreret som udlands SMS, og så opretter dem forfra uden 00 eller +
Jeg håber, at dette løser problemet. Mvh Martin
Til dato har jeg været tilfreds,men det kniber med signalet(websider)
Hvorfor har jeg stort set aldrig 3g signal på min mobil. ??? Jo den er instillet korrekt.
Jeg er tit på nettet via min mobil og det tager en krig at læse siden ind.
aldrig har jeg oplevet ét så uprofessionelt telefonselskab. Den 4. april få jeg et opkald fra en onfone medarbejder som får mig overbevist om at jeg kan spare penge ved at flyttet mit abonnement og mine to børns abonnementer til onfone. Derudover vil jeg modtage 2 biografbilletter som ekstra bonus. Jeg siger ja på den betingelse, at abonnementer ikke bliver opsagt før bindingsperioderne er udløbet. Dette er ikke noget problem. Jeg tager så på påskeferie og kommer hjem sent mandag aften og checker ikke mail. Da jeg vågner tirsdag (første arbejdsdag efter påskeferien) er alle 3 telefoner så lukket - og jeg checker min mail og finder ud af, at Onfone har overført alle telefoner pr. 10/4. De har bare lige glemt en ting - at sende nye simkort!!! Da jeg ringer og skriver til Onfone samme dag får jeg bare at vide at det er Post Danmarks skyld pga. påsken. Onfone har sendt dem. Jeg modtager dog først de nye simkort med posten den 13. april (sjovt nok er de dateret den 12.4!!!). Samtidig finder jeg ud af, at de på trods af mine indsigelser har opsagt det ene mobilabonnement i bindingsperioden og jeg derfor også har fået en regning fra TDC på 232 kr for dette. Dette vil Onfone ikke dække - det har jeg jo ikke på skrift og iøvrigt er det bare et firma de har fået til at ringe op og lave aftalen....(JA, du læste rigtigt!). Jeg tager ikke simkortet i brug - ophæver ønsket om overflytning og beder samtidig TDC om at føre nummeret tilbage / og ophæve beløvet hvilket det gør. Onfone gør intet ved det - og jeg bruger adskillige timer på mail og telefon med telefonselskaberne. Telefonen kommer først til at virke den 3. maj. Dvs. min søn endte med at være uden telefon fra 10 april til 3. maj - jeg var ikke en populær mor i den periode! Og behøver jeg at sige, at jeg aldrig har modtaget nogen billetter til biografen til trods for at jeg stadig har beholdt de to andre numre jeg flyttede hos Onfone (Det var hvis man flyttede to numre det ville udløse to billetter.....men heller ikke her lever Onfone op til sine forpligtelser over for kunder!).
Susan found this review useful
Hej Charlotte. Dette kræver vist, at jeg kigger lidt nærmere på det. Jeg skriver en direkte mail til dig, når jeg har kigget på sagen.
Mvh Martin
Min anmeldelse går som udgangspunkt på min oplevelse i går.
Jeg har været kunde hos Onfone i et halvt år eller lign., og da jeg havde vænnet mig til måden, man betaler sine regninger på, blev jeg faktisk rigtig godt tilfreds.
Den anden dag, var jeg så inde på deres hjemmeside og skulle tilmelde mig automatisk optankning, fordi jeg havde fået nyt dankort, hvor jeg faldt over et tilbud de havde. Man kunne få 7 timers taletid i stedet for 6 timer for samme pris i maj måned. Dét tvivlede jeg ikke et sekund på at gøre, og da jeg så læste videre kunne det bedre betale sig for mig, at købe 12 timers fri tale, da dét kun var 50 kr. dyrere. Men nu havde jeg jo købt det andet, også ville jeg blive trukket henholdsvis 149 kr. og 199 kr. for hvert abonnement.
Jeg ringede ind til Onfones kundeservice og forklarede min fejl. Manden i telefonen kunne godt se, at det ikke var mere en 10 minutter siden, at jeg havde skiftet, så han frameldt mig automatisk abonnementservice og automatisk optankning, så pengene ikke blev trukket, og derefter annullerede han mit 7 timers abonnement og skiftede over til 12 timers.
Dét sparrede mig for mange penge og gør, at jeg da helt bestemt ikke vil holde igen med at kontakte dem, hvis der skulle være noget en anden gang.
Er blevet opkrævet to gange for hver gange telefonsvarer tage et opkald selvom sim kortet var ikke i brug. Har snakket med kundeservice som vil oprette en sag men har ikke hørt fra Onfone efterfølgende. Det er farligt at have en onfone abonnement hvis man skal udenfor EU.
Hej Fatou. Det er desværre korrekt, at befinder du dig udenfor EU, betaler du som kunde for de beskeder, der bliver lagt på din telefonsvarer, eller blot hvis telefon svareren bliver benyttet.
Dette er til gengæld ikke noget, der kun er gældende hos Onfone. Dette er i følge dansk telelov gældende hos alle selskaber.
Du kan læse lidt mere om det her:
Mvh Martin
Blev for et par måneder siden "lokket" tilbage til Onfone af en af deres telefonsælgere. Han lovede mig de to første mdr. til halv pris, samt en 100% gnidningsfri overgang til deres selskab, hvor min mobil ikke ville være ude af drift ét eneste sekund. - Det kunne de ikke overholde.
Det gamle abonnement holdte med at fungere som planlagt, men da jeg satte det nye Onfone simkort i, fungerede det desværre heller ikke. Efter at have ringet til Onfones kundeservice og ventet i 25 min. (Ja, 25 min.!) fik jeg en lettere halvfornærmet dame i røret, der for det første prøvede at bilde mig ind, at tilbuddet om de to mdr. til halv pris var udløbet. Det lykkedes dog, at få tilbagebetalt halvdelen af beløbet efter jeg havde forklaret lidt om, at det havde deres egen sælger altså lovet mig. Dernæst kunne hun ikke altså heller ikke hjælpe med at få låst telefonen op, - det skulle det gamle mobilselskab gøre jo gøre, sagde hun, trods det, at de havde lovet det helt modsatte!
Det endte med en del timer uden funktionsdygtig mobil, samt en masse ringen frem og tilbage, for at få den til at virke igen.
Nu har jeg så langt om længe fået Onfone, - men i skrivende stund har jeg netop tilmeldt mig hos min gamle operatør igen!
Hej Jacob. Hvis en sælger bruger argumentet "halv pris i 2 mdr" så skal dette også overholdes, så absolut. Jeg kan se, du har fået halv pris via kundeservice, samt du har fået oprettelsen til 0 kr. Så langt så godt.
Men ved hensyn til din telefon, kan jeg se, at dette er en iPhone, og disse telefoner er som udgangspunkt låst til det oprindelige netværk. Som modtagende selskab kan vi ikke låse telefonen op for dig. Det er det tidligere selskab, der skal låse den op for dig. Det sker ved, at de giver besked til Apple om, at det "IMEI" der er knyttet til din telefon må låses op. Derefter skal kunden via sit iTunes gendanne telefonen, så den bliver låst op, at klar til at blive brugt på andre netværk.
Mvh Martin
Vi blev ringet op af en sælger som lød ekstremt troværdig.
Vi var godt irriteret over vores gamle selskab, da flytning af numre tog 7 måneder, med dobbeltfakturering til følge.
Jeg burde have vidst bedre at så snart et selskab begynder at spørge om kontonumre pronto, så HOLD jer fra dem, i har ikke tid til at læse det der står med småt.
Inden vores numre er flyttet og taget i brug, her snakker vi om et ettidsrum der spænder fra 29-4 (ordrebekræftelse) til i dag den 5/5.
Den 30/4 fik vi en email hvor der stod vores konto var i minus, hvordan dælen noget man ikke har taget i brug kan være i minus begriber jeg ikke. Der er dags dato endda lagt et rykkergebyr på. Og de kan ikke bruge den med at læse forretningsbetingelserne for dem har man på ingen måde haft tid til at læse, i det tidsrum der gik fra man sagde ja til de havde sat tingene i bevægelse..
Nu er jeg i den heldige situation at jeg ikke har skrevet under, og jeg kommer bestemt heller ikke til det,
Jeg tjekkede endda onfone via trustpilot, som jeg altid gør. Dette er så en af de tilfælde hvor trustpilot ikke giver et korrekt billedeede.
Hej Michael. Jeg er ked at høre, at det er din opfattelse af os som selskab.
Jeg kan se, at de 99,- der var i minus var selve oprettelsen, der er ikke været blevet indbetalt ved tilmeldelsen. Det undrer i den grad også mig, at den pågældende sælger, ikke har bedt om kort oplysninger i forhold til indbetalingen af oprettelsen.
Jeg ved ikke om dit nummer er et erhvervsnummer hos dit nuværende selskab. For vi fik besked fra dette selskab om, at nummeret ikke kunne blive flyttet til os før juli måned 2013. Normalt er det kun erhvervsnumre, der er så lang ekspeditionstid på. Naturligvis skulle du ikke betale abonnement hos begge selskaber. Du ville først blive bedt om at betale abonnement hos Onfone når nummeret var blevet aktivt hos os i juli 2013. Det eneste, der skulle betales ved tilmelding var oprettelsen. Mvh Martin
det er ikke så meget andet at sige. Mega ringe kundeservice
Hvis jeg kunne fik det 0 i bedømmelse!
Godt selskab indtil man her brug for kundeseervice.
Hvade Onfone over1 år næsten uden problemer, men så opsod der et problem.
Og det var da ikke onfones skyld brugte mange timer på at snakke med en masse forskellinge medarb. og de blev ved med at hentyde at kunder jo lyver.
Det endte med at jeg skriftede til Telenor, hvor der er en super kundeservice :)
Tine Enghof found this review useful
Hej Susan. Jeg må beklage, hvis du har oplevet dårlig kundeservice hos os. Det er bestemt ikke hensigtsmæssigt. Hvis du ønsker at uddybe det, er du velkommen til at skrive til post@onfone.dk Mvh Martin
Vi har nu overflyttet vores mobilabonnementer til Onfone og der var en super god service, både på tlf og web
Jeg bestilte mit nye nummer/simkort torsdag 29. april, og i dag 2. maj er det endnu ikke modtaget. Jeg kontakter kundeservice, hvis "tast-selv-guide" hvergang smider mig af. Derefter kontakter jeg salg, som sender mig videre. Får en medarbejder som fortæller at kortet er sendt, men at han bestiller et nyt. Kan det virkelig passe, at Onfone ikke kan sende fra dag til dag, som alle andre der benytter sig af postdk? Han kunne ikke engang love, at simkortet blev sendt samme dato (den 2. maj) Skuffende start på skift til et firma med ellers god markedsføring pt.
Hej Christian. Det er bestemt irriterende, at SIM-kortet ikke bliver modtaget til tiden. Jeg kan se, at du er blevet oprettet den 26. april og når tilmeldning sker efter kl 13.00 kan vi ikke sikre, at SIM-kortet bliver sendt samme dag. Det er blevet sendt afsted den 27. april. Men jeg kan yderligere se, at vi den 2. maj har modtaget SIM-kortet retur fra Post Danmark. Jeg kan ikke se, af hvilken årsag Post Danmark ikke har kunnet aflevere SIM-kortet. Men jeg kan se, at det nye SIM-kort er modtaget og der er nu er forbrug på telefonen.
Igen vil jeg beklage, at du ikke har modtaget det først afsendte SIM-kort. Mvh Martin
Jeg har været kundde hos Onfone siden start og sparret enormt mange penge.
29 ud af 30 gange jeg har haft brug for at ringe ind, er jeg blevet mødt af nogle rigtige flinke medarbejderer.
Der er kun en episode, som jeg har været utilfreds med, hvor sms servicen, der blandt andet fortæller om negativ saldo, var forsinket.
Jeg fik derfor spærret min telefon og pålagt rykkergebyr, i den tro at jeg havde en dag mere at betale i.
Kundeservicen ville ikke ta ansvaret, for at jeg stoler på deres service smser.
Jeg er ellers altid blevet behandlet seriøst, og sidste gang hjalp en supporter fra salgafdelingen mig med at spare endnu flere penge.
Jeg synes Onfone bør opsige samarbejde med Fullrate, fordi Onfone sælgere tilbyder en en bedre aftale end det man reelt skal betale Fullrate.
Det synes jeg sætter Onfone sælgeren i dårligt lys, når han sælger mig et produkt, til en pris der ikke er tilsvarende hvad Fullrate opkræver.
Jeg er overbevist om, at den Onfone sælger, som har forklaret mig, hvad mit nye net ville koste, ikke selv var klar over, at man skal betale for en forgående måned ud over oprettelsen. Ellers havde han jo oplyst det til mig.
Jeg har måtte betale 300 kroner på grund at voicemail!
Onfone mener at når folk ringer til dig og du lader være med at tage telefonen, så skal du betale alligevel, fordi der er telefonsvare på mobilen.
Hvis du skal til udlandet, så lad være med at have abonnement ved Onfone! Det kostede mig 300 kroner, som jeg fik intet for .
Inden jeg tog på ferie var jeg et smut forbi deres hjemmeside for at tjekke gældene priser osv. Der bliver bare ikke oplyst noget om at når din telefon ringer og du ikke tager den, så kommer du til at betale for opkaldet alligevel, fordi telefonsvarer modtager opkaldet.
Kundeservice er også ringe. Det tager lang tid at komme igennem og når du endelig får en i røret kan man hører de er stressede og gerne vil hurtigt videre til næste kunde.
Simone Bennedbæk and Tine Enghof found this review useful
Hej Philip.
Det er desværre sådan at hos alle teleselskaber vil du blive opkrævet, hvis nogen ringer til din voicemail og indtaler en besked, når du befinder dig uden for EU.I følge teleloven bliver man ikke opkrævet, hvis der kommer beskeder på din voicemail, når du befinder dig indenfor EU.
Du kan læse lidt mere om udlandstelefoni her:
Mvh Martin
Jeg er super glad for at ha Onfone. Det virker bare! Og hvis der nogensinde er noget man er i tvivl om, så er de nemme at få fat på, fx via facebook. Medarbejderne er super venlige og hjælpsomme!
Jeg havde opsagt mit abbonnement hos dem på deres hjemmeside fordi at jeg gerne vill have et nyt abbonnement hos callme.
Og så bliver de ved med at sende rykkere, jeg betalte det første men de blev ved gang på gang at sende rykkere og nu har det sendt gælden videre til inkasso, gælden er på 1000 kr og skal betales inden 11 dage, de sendte en mail hvor der stod hvorfor at jeg ville sige op? og det har har ikke svaret på, men prøvede at ringe til dem, men jeg ventede i godt 1 time uden svar, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.. hvis nogen har en ide til at hjælpe mig ville jeg sætte pris på det, det er et marerit for mig :'(
Hej Jones. Jeg kan se, at en medarbejder har i går været inde over dit nummer. Jeg ved ikke hvad de nærmere omstændigheder er. Men jeg kan se så meget, at inkasso sagen er blevet trukket tilbage, og sagen er lukket. Du skal derfor ikke bruge mere tid på at tænke på inkasso forløbet.
Jeg beklager, at dette har givet så mange frustrationer. Mvh Martin
Var meget usikker på at skifte selskab, men det har jeg ikke fortrudt.
Onfone tager sig seriøst af henvendelserne.
Onfone har kontaktet mig via mail og Martin var meget hjælpsom. Har ikke mere noget dårligt at sige om dem udover at nogen gange er der som om min internet går ned.
Hej Astdis. Jeg har været inde og kigge på de enkelte sager, og jeg tror den nemmeste løsning er, at jeg kontakter dig direkte via mail. Jeg skriver en mail til dig med det samme. Lad mig høre fra dig.
Mvh Martin
Det koster 99 kroner i oprettelse.
Hvis det ikke er et gebyr hvad er det så?
Hej Jeppe
Ja, der er en oprettelsespris på 99 kr. Men den pris er ret tydelig, når kunden opretter sig. Det vi taler om, er når kunden først er AKTIV kunde, og i hele forløbet som kunde, så er der ikke nogle skjulte gebyrer i abonnementet, i forhold til fakturagebyr, gebyr for tillægspakker som blandt andet vis nummer, udlandstelefoni, opkalds afgift. Dette er ting vi mener, burde være services, der helt naturligt er en del af kunden frie services. Det er rigtigt at vi har spærringsgebyr - men det er noget kunden jo kan undgå ved rettidig indbetaling. Når kunden har en negativ saldo bliver der sendt 4 stk SMS samt 2-3 mails omkring denne saldo, hvor vi fortæller,der vil blive spærret for udgående opgående opkald efter 5 dage og et spærringsgebyr bliver pålagt. Mvh Martin
Onfon passer bare til vores forbrug, og er billigt for os.
Jeg har tidligere skiftet selskab tit. Af flere årsager: synes det var for dyrt og fandt et billigere sted - var træt af at jeg måtte vente i uendeligheder når jeg ringede til mit selskab - eller fik dumme svar når jeg fik fat i dem. og fik mærkelige regninger.
Jeg har fået onfone - og har haft dem i lang tid nu. Jeg har ikke haft nogen problemer overhovedet. Det er skønt slet ikke at tænke på sit mobilselskab - for der er ingen grund til at tænke på dem. Det virker bare. Jeg kan godt se når jeg læser det jeg har skrevet, at det virker som en reklame, men jeg er bare en privatperson som er tilfreds - ikke andet.
hvorfor skifter du ikke over til onfone nu når vi alligevel snakker så tit sammen, vi kan ringe gratis til hinanden og så koster det næsten ingen penge.
Mia jeg syntes onfone er godt men jeg kan ikke modtage mms. Onfone er god og billigt og det er kun godt. Jeg syntes også det er et poplært simkort. Men jeg syntes det er rigtigt dårligt at jeg ikke kan modetage mms. Første gang jeg fik onfone blev jeg meget glad fordi jeg kunne snakke gratis med mina og rikke og jeg kunne snede gratis sms mmen jeg kunne ikk sende mms:-/
Jeg købte ny mobil gennem onfone da den gamle virker dårligt efter jeg var røget i vandet på bornholm og telefonen blev godt våd efter den tid er den blevet længere tid om at starte op så købte en sony xperia s og troede at de sendte sim kort med som passede til telefonen men nej jeg ringede så til kundeservice men fik bare at vide at jeg skulle købe et micro simkort til den at jeg da måtte have læst at den brugte micro simkort og at jeg skulle bestille et for 79 kr så har en telefon jeg ikke kan bruge da jeg ikke har 79 kr på min konto før min pension går ind sidst på måneden. jeg spurgte 3 g om det var normalt de sagde nej at hvis jeg havde handlet med dem var det nye micro simkort blevet sendt automatisk
Hej Johnni. Normalt så vil vores kunde i selve købsprocessen af telefoner blive gjort opmærksom på, at f.eks telefoner som Sony Xperia S benytter micro SIM-kort, og du vil allerede der få muligheden at bestille nyt SIM-kort.
Men lige præcis på Sony Xperia S er vores kunder ikke blevet gjort opmærksom på dette, og du har derfor bestilt en telefon, hvor du ikke er blevet gjort opmærksom på dette.
Dette har vi fået rettet nu. Jeg har bestilt et micro SIM-kort til dig. Jeg sender dig dette indlæg til din mail også, for at være sikker på, du modtaget beskeden om SIM-kortet. Mvh Martin
Simpelthen, det bedste teleselskab jeg nogensinde har været hos.
Ingen problemer at nævne her. De sænker bare prisen hvis man finder noget billigere. :)
På en skala fra 1-10 får Onfone 8. Jeg er - efter skifte fra telenor - gået meget ned i mdr. ydelse, og har kun opblevet skiftet som en succes. Alene den måde onfone klarede skiftet på var eksemplarisk... foretog mig ikke meget selv, og blev løbende opdateret.
Jeg har for nylig fået Onfone, da jeg har skiftet bopæl til - Store Tårnby, Hårlev.
Man lovede mig at der var fuld dækning på min nye bopæl, da der skulle være en sendemast lige i nærheden.
Ikke desto mindre, så har jeg EN streg på min telefon, og ikke nok signal til at jeg kan gå på internettet, - og med udfald igen og igen på telefonen.
Så er det man ringer ind og siger et og andet, det har jeg nu gjort 4 gange - og når man ikke når nogen vegne, - bliver man alvorlig i sin talemåde, - med det resultat at man bare bliver smidt af, - det hed i gamle dage at smide røret på :-), - nu for fjerde gang.....
Så, - tjek med andre naboer før du køber din forbindelse, - i hvertfald ikke ONFONE, - for her er der hverken hjælp eller forståelse at hente, - JEG, melder mig langt ud igen....
- - - medmindre, - Onfone VIL gøre noget ved mit problem.
Jeg har tænkt mig at vente 24 timer....
Hej Lars. Jeg har tjekket din adresse på TDC's dækningskort. Jeg kan sagtens se, at indendøre er det pt kun 2G, der kan trække signal. Jeg kan ikke umiddelbart se, at du har haft kontakt med os omkring tidspunktet, hvor du har skiftet adresse. Men hvis en medarbejder har oplyst dig, at der skulle være fuld 3G signal på din nye adresse, har vedkommende ikke slået din adresse op på dækningskortet, og det er meget utilfredsstillende, for du har ret, der er ikke 3G indendørs på din adresse. Hvorledes det kommer til at se ud i fremtiden, har jeg ikke mulighed for at spå om, desværre.
Mvh Martin
Jeg har tidligere været kunde i Onfone- men et andet selskab gav 1 time mere for de samme mønter - det prøvede jeg - men vente tilbage til Onfone da de fik 11 timers tale for 199 kr.
Jeg forventer at Onfone , når andre selskaber øger timetallet for et fast beløb, vil tilbyde sine kunder det samme, så kunderne ikke skifter selskab.
Lidt for dyre priser i udlandet og alt for kort frist til at betale regninger.
Vi var i udlandet i 38 dage og havde ikke internet men konto blev lukket fordi vi brugte den til lidt sms og 4 opkald (1 til onfone) fordi vi ikke betalte inden de få dage man får.
10 sms og 4 opkald i usa fra en onfone konto til en anden onfone konto (1 var til onfone i danmark) = ca 450 kr
Super godt teleselskab. God kundeservice når man ringer til deres kundeservice. Nem betaling
alletiders selskab, nemt og enkelt uden gebyr
Jeg er rigtig glad for Onfone. Billigt og god service fra firmaets side.
Jeg vil helt klart anbefale det til andre