We are hiring!

11 286 customer reviews
Review company
  • Reviews (11 286)

Super service!

Bestilte varerne en tirsdag morgen og onsdag over middag kunne jeg hente varerne i en butik kun få meter fra min arbejdsplads. At der så var en lille pose slik med satte jo prikken over i'et. Fantastisk service der bare er bedre end de andre webshopper på nettet.

Featured review of NiceHair

Upåklageligt!

Bestilte varernr ca. kl. 15.30
Havde ordrebekræftelsen kl. 15.45
Tracking nr. modtaget kl. 15.55
Varer modtaget næste dag ca. kl. 10
Kan man forlange mere - når nu der heller ikke var noget negativt at bemærke omkring emballering eller andet??

Rikke and Karen found this review useful

super hurtig levering

hurtig levering,

NiceHair

Absolut proffessionel hele vejen fra køb til levering.

Hej Therese.

Jeg har købt vores ynglings shampoo hos NiceHair.
Du ved vi plejer at give 100 kr hos Matas men den koster kun 59 kr hos NiceHair. Der er hurtig levering og man får en lille pose vingummi med i kassen.
De har en masse gode tilbud og produkter. Tjek det lige på NiceHair.dk

Perfekt, perfekt og perfekt

Jeg bestilte en lørdag, varen blev sendt søndag og jeg modtog mandag. Så der er ikke andet at skrive end "perfekt"!

NiceHair

Super god og hurtig betjening

Bestilte på en helligdag og samme dag var varen pakket og ordreafsendelse sendt til mig. Super hurtig betjening, synd at PostDanmark ikke er lige så hurtige :)

Super service

Fin service, hurtig levering. Hvis der sker fejl er der ingen diskusion varen ombyttes, inden for samme uge.

Fin og hurtig levering

Meget tilfreds med hele forløbet og varerne!
Vingummibamserne fik smilet frem - det var en sød hilsen!

NiceHair

Alt gik perfekt og supergod hjemmeside.

Hurtigt levering, flinke at snakke med (jeg havde lavet en fejl) som de hurtigt rettede. Gode priser og kampagner. Kanon god hjemmeside. Har anbefalet Nicehair til flere.

Meget tilfreds, hurtig levering

Jeg har været fuldtilfreds med mine bestillinger. Billige produkter, god kvalitet. Meget høflige mennesker, der arbejder hos NiceHair.

Godt

Go behandling:)

Kanon web butik

Det er altid en fornøjelse at handle hos NiceHair.
God service og hurtig levering!

Stort udvalg, fair priser

Har købt frisørprodukter flere gange. Hurtig levering. Er generelt meget glad for Nicehair.dk, også selvom jeg de to sidst gange har fået leveret noget forkert. Det er også grunden til at jeg ikke giver topkarakterer, for det er ikke godt nok.

billigt og pålideligt:-)

Fuldt ud tilfreds og vil aldrig købe lignende produkter andre steder.

Bedste produktside!

Super god side, og altid klar med en hurtig levering (oftest dagen efter bestillingen, hvis man bestiller inden kl 15)
Det her er min favoritside, og de har lige nøjagtig de produkter mit hår behøver som pleje og ikke mindst styling..

Kan varmt anbefale siden til at hår-eksperter og ikke mindst til almindelig hår- og stylings interesserede.

Genialt

Billigt og hurtig levering, super.

Super

Jeg synes det er nemt at handle v Nicehair. Gode tilbud og fine vare. Leveringstiden kan ikke blive bedre. Kommer dag til dag, så det er nemt og hurtigt.

• Jette
  • Åbyhøj, DK
  • 2 Reviews

Hurtig levering

Virkelig god betjening.

Fantastisk

Det er helt sikkert at handle hos NiceHair, varerne kommer til tiden, er ondenligt pakket ind og jeg har aldrig fået noget ødelagt.

NiceHair

God overskuelig hjemmeside - hurtig levering

God overskuelig hjemmeside - hurtig levering, hyggeligt med en lille ekstra ting til børnene

Gode produkter-Hurtig levering-Lave priser

Meget overskuelig hjemmeside. Stort udvalg og god produktinfor-
mation. Kan absolut anbefales.

Nice til tiden

Bestilt kl. 16.05 og modtog det dagen efter på min arbejdsplads.

• Vivi
  • 2 Reviews
  • Verified buyer

Produktet jeg fik var for gammelt

Har før handlet hos NiceHair og været fuldt ud tilfreds - men denne gang hvor jeg købte det samme produkt som jeg altid køber nemlig en krølcreme var den underligt grumset i konstistens og havde en underligt lugt hvor den ellers normalt havde en dejlig duft - så tror simpelthen den har været for gammel - desværre ..

NiceHair

Som altid en god oplevelse.

Har købt hos Nicehair et par gange og det har hver gang været en god oplevelse.
Hurtig levering og tingene er som de skal være.

Perfekt

Fedt udvalg til sindssyge priser

Fantastisk!

Ingen klager herfra!
Altid nemt og bestille og man får varerne rigtig hurtigt :)
+ gode priser :)

Dejlig butik

Jeg kan bare sige nem og handle med ,ingen problemer ,har jeg oplevet ,hurtig levering,super service ,kan bare sige det sådan jeg har oplevet indtil nu .....

NiceHair

Overskuelig webshop, det nemt og hurtig levering!

Nicehair.dk er en fin webshop, der har de produkter som jeg bruger og til en god pris. Jeg er meget tilfreds med nicehair.dk

NiceHair

hurtig, billig og stort udvalg

Jeg kan klart anbefale nicehair, da man får en hurtig og billig levering ..

Perfekt :-)

Rigtig fint. Hurtigt levering. :-)

• KRP
  • 3 Reviews

SUPER

Nem og overskuelig hjemmeside
Hurtig levering
Mange mærker, stort udvalg

• Dy

Nemt og hurtigt

Kun roser herfra. Super hurtig levering.

• Anne
  • 3 Reviews
  • Verified buyer

Super super sted at handle og markedets bedste pris!

Super sted, super levering og pris. Anbefalelsesværdigt

• Pia.
  • Verified buyer

Super god service, hurtig levering, meget kundevenlig også ved reklamationer.

Jeg har kun prøvet nice hair en enkelt gang, men det er helt sikkert noget jeg vil gøre igen og vil anbefale. Stort udvalg, brugervenlig hjemmeside, hurtig svar på forespørgsler, kan kun anbefales

• Lena
  • Verified buyer

Nemt, enkelt og med stort udvalg

Det er værd at prøve! Fantastiske produkter til rimelige penge, nem og overskuelig hjemmeside, og så kommer varerne få dage efter du har bestilt. Så hvad er der at betænke sig på?

NiceHair

Fantastisk hjemmeside og levering.

Jeg har kun gode erfaringer med nicehair, og har også varmt anbefaldet det til veninder. Man bestiller ting til billige penge og 2-3 dage efter har man dem, der hvor man vil have sendt dem hen.

Super betjening

Handler der gerne igen

NiceHair

Hurtig levering og god service

Jeg fik mine varer dagen efter og jeg kunne hente via GLS dropspot hos Blockbuster. Det er perfekt.
Kan varmt anbefale Nicehair.dk til alle.

NiceHair

This review has been reported to customer service for violation of our review guidelines.

Customer service is in the process of investigating this review.

Following this investigation, it will either be deleted or returned to Trustpilot.

See our review guidelines here.

NiceHair

Hurtig levering og produkterne som ønsket!

Jeg anbefaler helt klart NiceHair. De har en super hurtig levering, og produkterne er som beskrevet. Priserne er billige, og har selv købt derfra gentagende gange.

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.