[REPLY]
Jeg købte en ny mobil hos Mobilesale.dk og blev lovet 1-2 dages leveringstid. Efter tre dage kontakter jeg dem selv, og finder ud af, at der er fejl på telefonen, og derfor kan jeg først få den en uge efter. Det blev jeg ikke onformeret om!
Mobilesale var dog klart det billigste sted
Købte en HTC Incredible S og den blev leveret 2 dage efter. Det var ovenikøbet det 2.billigste sted jeg kunne finde på nettet (Det billigste sted havde dog rigtigt dårlige vurderinger, så der turde jeg ikke købe)
Helt perfekt!
Bestilte min telefon om aftenen og hentede den i butikken dagen efter uden problemer.
Super service og ingen problemer :)
Bestilte min mobil hos mobilesale lørdag aften og modtog den tirsdag eftermiddag.
Det er ikke første gang vi bestiller mobil her, og det var ligeså godt første gang.
Jeg bestilte en Iphon og dagen efter kom den med posten, god pris.
Bestilte en hvid Iphone 4s og fik den leveret blot to dage slgteenere. Dog medfulgte der kun en tysk manual, men ellers var alting i skønneste orden :-)
Bestilte tirsdag og havde allerede telefonen onsdag. Bedste og billigste pris
Jeg bestilte en Htc desire hd og fik den hurtigt leveret - i en boblekuvert der dårligt var lukket sammen, men dog hel.
Dansk brugsanvisning var der ingen af- det var temmelig træls. Så ja, jeg sparede et par kroner, men fik så lidt ekstra arbejde med at downloade manual. Det virkede lidt uprofessionelt det hele. Gruer lidt for hvordan det vil gå hvis en reparation skulle komme på tale.......
Jeg modtog min telefon allerede 2 dage efter at have bestilt og den lever op til alle forventninger. Det eneste der ikke var fuldt tilfredsstillende var at der kun medfulgte tysk manual til telefonen.
Varen kom et par dage efter, jeg havde bestilt, og alt var, som det skulle være.
Fejlfri service og pakke ankommer tidsmæssigt som lovet
Kan klart anbefales, nemt og ligetil. Og super hurtig levering lige til døren..
Jeg henvender mig til firmaet, idet jeg efter 5 dage ikke har modtaget min Iphone4. Dette egentlig kun i forlængelse af lovning på 1-2 dages levering.
Jeg vil høre hvor den bliver af og får en returmail med en besked om at jeg har fået den udleveret. Hvis jeg havde, var min henvendelse til dem nok unødvendig. Det formoder jeg de ved og jeg tolker egentlig deres svar som, uden specifikt at sige det, værende anklagende. De oplever nok fuskere jævnligt, men kommunikationen bør vel nok bære præg af en anelse mere professionalisme. Varen i orden, dialogen i bund. Min tlf var blevet udleveret til en tilfældig nabo. Tør jo dårligt bestille hos dem igen, hvis nu der blev udleveret til en mindre ærlig nabo. :-/
Kære Dennis
Jeg ved ikke hvordan, hvorfor og hvorledes Post Danmark har udleveret din pakke til din nabo. Vi får en ordre fra dig hvor der står at den skal leveres til den adresse du angiver. Vi printer ordreren ud og sætter label på til den adresse. At Post Danmark levere til din nabo, har ikke noget med os at gøre. Så skal du høre dem ad.
Så derfor ser vi denne anmeldelse som ufortjent at hænger den på os.
P.s. Vi har leveret din telefon efter 1 dag, men som du skriver den har været hos din nabo. SÅ det er heller ikke vores fejl
Vi beklager hvis du har misforstået os
Mobilesale ApS
De leverede hurtigt som de lovede, og telefonen er helt ok. Dog var der ingen dansk brugsanvisning med
Bestilte tirsdag aften og havde min nye telefon fredag morgen. Rigtig rart, når nu den gamle var blevet stjålet, og man savner sin livlinie til omverdenen.
Bestilte en Lumia 800. Kom dagen efter.
Telefonen er dog parallelimporteret fra Tyskland :-(
Jeg bestilte min nye mobil mandag aften og havde den onsdag formiddag med posten, det er bare i orden, tak for det.
Mobilen var den billigste jeg kunne finde, den kom hurtigt frem, og den var i super godt behold!
kun ros her fra :)
Jeg kan varmt anbefale at købe sin mobil i firmaet. Jeg har både selv afhentet på adressen, og fået leveret med posten. Eneste kommentar som dækker alt: proffessionelt.
Nem og overskuelig hjemmeside. Levering til tiden. Min datter bestilte en iphone 4, men modtog en iphone 4s uden ekstra beregning! Flot service
Hej.
Bestildte en telefon tirsdag eftermiddag modtog den med post onsdag middag. Se det er express. Helt igennem tilfreds og intet at udsætte på mobilesalg. Handler gerne igen her.
Jeg har hos dem købt en samsung galaxy note + cover samt cover til galaxy s2
Jeg fik det hjem den 9 og i dag den 14 maj kunne jeg konstatere at den var flækket i omkring vol +-. Og siden jeg har passet på den som et lille barn og jeg hverken har tabt den eller stødt ind i noget med den. Så må der efter min overbevisning kunne have været en fejl i plastiken.
Men det var man slet ikke enig i hos sælger.
Alle kunne jo komme og sige de havde passet på den.
Jeg gjorde dem opmærksom på at de af mail samme dag havde bedt mig anmelde dem på trust pilot. Og det nok ville være en ting jeg ville nævne. Og til det var svarret at det var jeg da velkommen til men der var jo ingen som ville tro min påstand om jeg havde passet på den.
Så tro mig eller lad være.
Jeg har oplevet bedre service og syntes også jeg fik en god en under bestilling. Men det gik da hurtigt over da jeg ringede i dag.
Hej Kasper
Nu havde jeg også regnet med du vil komme med denne anmeldelse. Og desværre for os, så har du også mulighed for at lægge den ud, uden vi kan forhindre det, når det dig som har ødelagt coveret.
Selvom vi virkelig håber at folk kan se vi har retten på vores side. Denne kunden har som han også fortalt købt en cover. Dette cover er nu gået i stykker ( flækket) og han mener så at det plastiken. Hvem vil dog ikke også fortælle at de har passet på det godt. Man skriver jo ikke at jeg tabte det og det flækket.
Vi fortalte kunden at vi aldrig har fået klager over dette produkt, og derfor kan vi ikke "bare" give ham et nyt.
Kunden er nok svær at overbevise, men håber jer andre kunder kan se det for jer.
VI giver altid den bedste kundeservice og hjælper altid gerne med reklamationssager. Men desværre sådan en sag som denne, synes vi er under middel og har slet ikke fortjent den.
Adam
Mobilesale ApS
meget hurtig levering og godt telefonisk kontakt med forhandler,helt sikkert handel.......
Det var nemt at handle , og jeg modtog min telefon 1½ døgn efter
Er det firma som har haft afsendt min vare hurtigst. Bestilt den ene aften og lå i min postkasse på andendagen...... Kan kun anbefales til andre.
Hel i orden.
Meget hurtig levering, fra 16.45 til 13.10 næste dag.
Jeg har haft Nokia E52 igennem flere år og har altid været glad for den. Den første druknede på en telttur i Sverige, så jeg købte en ny. Den er slidt op nu og jeg købte endnu en ny på Mobilesale.dk.
Det gik meget nemt at købe telefonen og der gik ikke lang tid, før jeg havde den med posten. Lagde en sikkerhedskopi ind og vupti, så var jeg kørende igen.
Sikkerhedskopien ligger i Nokia PC Suite og derigennem finder jeg ud af, at softwaren i min nye telefon er forældet og at der er en nyere udgave. Så jeg gør, som jeg plejer. Opdaterer softwaren..
Det skulle jeg ALDRIG have gjort!! For det viser sig til, at telefonen er parallel-importeret og er oprindeligt produceret til et engelsksproget marked. Altså, jeg taler engelsk og kan sagtens bruge det engelske sprog.. Men jeg bor jo ligesom i Danmark og mine sms'er osv skrives jo på dansk. Men i en engelsk udgave, så er ordbogen også engelsk.. Så jeg skal stave alting.. Temmelig trist og en langsommelig affære!!
Efter at have surfet rundt på nettet, skrevet til Nokias kundesupport og surfet lidt mere, kommer jeg frem til, at jeg er nødt til at kontakte mobilesale.dk for at få en dansk sprogpakke installeret i min nye telefon. det kan man åbenbart ikke selv..
Dette er jo altsammen meget fint, men når Nokia igen kommer op med en ny gang software, hvad gør jeg så??
Installerer den, sender telefonen til hovedstaden og skal undvære i, ja jeg ved ikke hvor lang tid det tager, for jeg har ikke sendt den afsted endnu. For at få en dansk sprogpakke installeret.. (Håber næsten ikke at der kommer flere software-opdateringer)
Så min næste telefon, bliver købt et sted, hvor jeg er sikker på, at det er en telefon, der er produceret til det danske marked. Dermed ikke sagt, at jeg ikke vil handle med mobilesale.dk igen, men hvis der ikke er en dansk brugsanvisning i pakken, telefonen kommer i, så PAS PÅ med at opdatere softwaren!! Hvis nu telefonen er produceret til et marked, hvor du ikke taler sproget.. Så er du mere på den, end med på den..
Bestilte en telefon om onsdagen og den kom med posten dagen efter. Let og overskuelig hjemmeside og priserne er meget konkurrencedygtige. Alt i alt en perfekt købsoplevelse.
Leveringen af min mobil blev forlænget i forhold til det beskrevne på hjemmesiden. Dette blev jeg ikke gjort opmærksom på, før jeg selv rettede henvendelse. Her burde mobilesale have givet besked.
Ellers er jeg godt tilfreds.
Alt var som ønsket og prisen var god
Ringede fordi de ikke havde den rigtige farve på den telefon jeg først havde bestilt og tilbød en anden der var 200,- kr. dyrere til samme pris. Telefonen kom dagen efter, super.
Fuld tilfredshed med både levering og pris.
Jeg bestilte min mobil onsdag før bededagsferien og fik den mandag efterfølgende. Det var ikke mobilesales skyld, men postdanmark. Mobilesale havde pakket og sendt videre torsdag inden ferien.
Jeg har fået alt, hvad jeg ville have fået af en mobilforhandler, dog var manualen på hvad jeg regner med er finsk. Men den danske manual kan findes på nettet.
Købte mobilen hos mobilesale.dk, fordi jeg havde brug for en mobil hurtigst muligt. De oplyste, at leveringstiden var 1-2 dage, men modtog først telefonen efter 11 dage. Prøvede flere gange at ringe til kundeservice, men der var enten optaget eller telefonen blev ikke taget. Mobilen var billig, men jeg havde købt i en fysisk butik i stedet for, hvis jeg havde vidst, at det kom til at trække ud med leveringen.
Opdatering: Så har jeg pakket mobilen ud, men man kan ikke umiddelbart vælge dansk som sprog. Så skal jeg til at bøvle med det :(
Mobilesale.dk skriver til en anden bruger herinde (Alan Wiinberg) at: "Vi tjekker nogle modeller for om der nu er dansk sprog i telefonen, som der skal være. Alle telefoner er helt nye og indeholder det som det skal indeholde." Det gør I så ikke alligevel. Øv. Synes godt, at I kunne lade det fremgå tydeligere, at det er parallelimport.
Hej Jakob
Sikker en masse bøvl. Det kan vi godt se og føle med dig. Her må vi desværre erkende at vi har lavet en stor brøler. Vi vil være ærlige og sige at du har helt ret med det du har skrevet. Når vi laver en fejl så vil vi også indrømme det.
Men kontakt os så vi kan aftale hvad du vil.
Som vi tidligere har skrevet både på hjemmesiden og til andre så tester vi en masse modeller, men din telefon har desværre været en smutter.
Vi beklager mange gange