We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Mediafun reviews

Mediafun Logo
Customers say: »Eu am luat de la ei un Nokia...« »Doamna Jeni, nu mai mintiti....« »am cumparat un laptop asus de...« 14
Good
8.3 out of 10

14 customer reviews
Review company
  • Reviews (14)

Featured review of Mediafun

Mediafun

Foarte corecti!

A trebuit sa comand o multifunctionala recent pentru firma. De Mediafun nu auzisesm dar mi i-a recomandat un coleg care isi mai cumparase de la ei. Am facut comanda, m-au sunat imediat pentru confirmare, mi-au spus ca inca nu e pe stoc dar soseste in 3 zile. Peste 3 zile m-au sunat iar si m-au intrebat cand sa faca livrarea.

E bine sa stii ca atunci cand ai lansat o comanda ti-ai luat de-o grija si ca se ocupa ei de tot, tinandu-te la curent cu evolutia. Cu siguranta o sa mai comand de la ei, sper sa se mentina la fel de seriosi.

Mediafun

Prompti si corecti, sunt incantat

Am cumparat un stabilizator de tensiune de la ei acum 2 luni si azi am revenit pentru a cumpara un telefon. In ambele dati am fost multumit de serviciul oferit, livrarea la timp, informare corecta.

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.