We are hiring!

Review company
  • Reviews (5)

Featured review of L.V. Erichsen A/S

L.V. Erichsen A/S

Fint, fint men lidt langsom levering

Jeg bestilte min leatherman multi-tool hos lve.dk til en forholdsvis billig pris hvilket er et plus. et lille minus er dog leveringen, som dog er acceptabel da virksomheden kun består af 8 mand. (det tog 4 hverdage) ellers er multi-toolet helt perfekt og med en dejlig lækker læderskede. den er dog lidt for lille, men det går. kan kun anbefale lve.dk der er intet at sætte fingeren på udover leveringstiden, og indpakningen. (multi-toolets kasse var lidt trykket da den blev leveret i en papirspose).

L.V. Erichsen A/S

Kedelig netside, men fin butik

Butikkens hjemmeside er uhyre kedelig at se på, men den virker. Ingen overflødige dikkedare. Kort info om varene, som er værktøj, havemaskiner mv. Mener ikke jeg betalte porto.

super service

kompetent behandling af min forespørgelse og hurtig levering som lovet.

Godt og pålideligt.

LVE leverede den bestilte vare, og informerede fint om restordre.. selv om der gik nogle dage før den kom på lager igen.

Godt og hurtigt

God pris, hurtig levering.
Savner lidt oversigt over hvordan man kan købe tilbehør.

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.