We are hiring!

34 customer reviews
Review company
  • Reviews (34)
kamia.dk

Skønne varer og super kundeservice

Der er altid ting jeg ønsker mig fra Kamia.dk, for de har et bredt udvalg af skønne varer til hjemmet. :0)
Tak til Karin for super kundeservice.
Jeg vil helt sikkert handle hos jer igen.

Featured review of kamia.dk

Personlig og inspirerende service

Jeg skulle bruge en tekstildug til barnedåb og fandt endelig den rigtige på nettet i Kamia's webshop. Trods de mange fristelser, nøjedes jeg dog med at bestille dugen. Da Kamia har egen butik er det muligt selv at afhente varer bestilt på nettet i butikken. Da jeg skulle være sikker på at have dugen inden barnedåben valgte jeg at køre de 60 km til Hornslet for at hente den. Umiddelbart efter jeg havde modtaget ordrebekræftelsen på mail fik jeg en personlig besked om, at de ikke havde nok af dugen på lager, men at den var bestilt og ville være der, når jeg kom. På leveringsdagen ringede Kamia til mig for at informere om, at fragtmanden først var der kl 14, bare en service, så jeg ikke kom for tidligt. Da jeg kom til butikken i Hornslet blev jeg igen fristet. Sjældent har jeg set så mange fine ting i så lille en butik, uden det virker rodet. Den er virkelig et besøg værd. Jeg fik også en rigtig god snak med indehaveren og blev fik god inspiration til boligen. Jeg kan på alle måder varmt anbefale at handle hos Kamia. Både på nettet og i butikken.

Hej,
Mange tak for dit besøg i butikken forleden, og tusind tak for den fine anmeldelse her på Trustpilot.
Super super flot, du tager dig tid til at skrive - selvom du har haft travlt med barnedåben.
Jeg håber, dagen gik godt - og at dugen pyntede flot på bordet.
Og hjertelig tillykke med lille Emma, det var hyggeligt at møde Jer begge i butikken.
Vi bliver så glade, når vi får disse dejlige anmeldelser, og det giver os endnu mere "mod på tanden" og fornyet energi - til glæde for både os og Jer kunder :O)
Tusinde tak. Vi glæder os til - og håber - at se dig igen - enten i butikken - eller på nettet.

Samtidig vil vi gerne lige benytte lejligheden til at sige tak for alle anmeldelserne her på TrustPilot - vi er glade for, I vil bruge tid på at dele Jeres erfaringer med kamia.dk med andre - mange tak for det.

Rigtig god dag til alle ønsker
Mia og Karin - fra kamia.dk

kamia.dk

Elsker at "nusse" rundt på denne side

Faldt igen lige over noget Medusa jeg måtte have "med hjem"
Rigtig hyggelig side med de rigtige mærker.
Hurtig og billig levering og gode tilbud.
Det kan godt betale sig at tilmelde sig deres nyhedsbrev.

Hej Pia,
Tak for din fine anmeldelse. Dejligt du synes om vores varer og service.
Vi bliver altid så glade, når vi hører fra dig :O)
Rigtig god dag.
Vi "ses"

Hjemmesiden er rodet

Jeg synes hjemmesiden er rodet med alt for mange ting. En hjemmeside skal være simpel at finde ud af. Designet ser rodet ud!

Kære Mickey,
Mange tak for din anmeldelse her på TrustPilot.

Vi har her hos kamia.dk valgt at have et stort udvalg, så vil der jo blive mange ting i webshoppen - det kan vi jo ikke undgå, men vi har opbygget vores shop, så den skulle være - og er - nem at gå til.
Vi er da kede af, at du synes, vores design m.v. er rodet. Vi hører ellers det modsatte fra rigtig mange af vores kunder, der kommer her i vores fysiske butik, som også bruger vores webshop til at sidde derhjemme og kigge og udvælge, de synes, at vores webshop er rigtig nem og fin at finde ud af - så der er altså delte meninger :O)
Hvordan synes du ellers, at din handel forløb, forsendelse m.v. ?
Vi håber jo, du er glad for det, du købte.

Venlig hilsen - og god aften

kamia.dk

hurtig ekspedition, meget fin indpakket

Jeg er fuldt ud tilfreds men de varer jeg har købt hos jer. Meget fin indpakket - skønt når man har købt noget som gave at det kommer lækkert indpakket.

kamia.dk

hurtig levering, men forkert vare

dejligt med ordrebekræftelse straks, men da jeg modtager varerne 2 dage senere er èn ud af to varer ikke den korrekte. Jeg orker ikke bøvlet med at tilbagesende en knagerække, så jeg beholder den fremsendte, men kører selv til butikken næste gang jeg har brug for noget fra den!

Hej Astrid,

Mange tak for din anmeldelse. Der er desværre sket en fejl, og det skal du selvfølgelig ikke have bøvl med i dette tilfælde, du beholder bare den fejl-fremsendte knage.
Vi skynder os at sende den rigtige knage til dig idag - uden beregning - og beklager fejlen mange gange.
Det sker meget sjældent, at vi laver fejl - men det kan jo smutte, og det gjorde det desværre her. Undskyld.
Vi håber, vi ser dig igen - enten på nettet eller i vores fysiske butik her i Hornslet.

Fantastisk hurtig ekspedition.

Fra jeg havde bestilt varerne og indtil jeg havde dem gik der ikke mere end 1 dag. Hurtig ekspedition og god service.
Pakken var utrolig godt pakket ind, så der ikke skete noget med de varer jeg havde bestilt!

Super hurtig levering!

Super hurtig levering!

kamia.dk

Super nemt at handle hos Kamia.

Lige som det skal være....Gratis fragt. Hurtig levering....Også var der lys med til den stage jeg købte...Hurra for Kamia

Er vild med Kamia

Har handlet der gentagende gange og gør det gerne igen.

Ikke helt tosset

Bestilte - der var super hurtig levering.

Det var jeg glad for da konen og jeg havde årsdag 2 dage efter bestillingen. Paken nåede frem i tide.

• ulla

super

En helt perfekt service, guidning og hurtig betjening. Kun ros ros.

Nem og hurtig handel

Overskuelig og flot hjemmeside, med en masse lækre varer samlet ét sted. Jeg skal helt sikkert tilbage og kigge/købe en anden dag.
Afsendelsen og modtagningen af varer gik hurtigt, og jeg fik meddelse på min mail, da pakken var afsendt.

hurtig og nem levering

hurtig og nem levering og ingen varer har været i restordre.

Super vare, hurtig levering

Købte 2 sæt Skagen sengesæt som blev leveret dagen efter med Postdanmark. Lækkert bomuldssatin - ovenikøbet på tilbud, så det var et røverkøb.

Mange fine varer på kamia.dk, kan varmt anbefales, og vender gerne tilbage.

• Lisa
  • Verified buyer

Jeg er meget tilfreds med de varer at jeg har købt hos kamia.dk

kunsthåndværk med kvalitet

sjov elefantmåtte

Desværre var den tyndere, end forventet. Den ligger nu på altanen, istedet for som entremåtte.

Kære Susanne,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er da kede af, at måtten ikke lever op til dine forventninger.
Men det er altså den tykkelse, måtterne fra Base 212 har - og selvom den ikke er så tyk, er den rigtig god som måtte - men kan selvfølgelig også bruges som en slags tæppe.

Mange af vore kunder synes samtidig også, det er rart, at måtten ikke er så tyk, så den ikke ligger i vejen, når døren åbnes og lukkes.

Jeg har selv en blad måtte i gangen derhjemme, som vi bruger til måtte - og den er vi rigtig glade for - så jeg håber, du vil prøve at bruge den som måtte, og jeg tror, du vil blive glad for det.

Vi har jo også vores bytteservice - såfremt måtten stadig er ubrugt - som du kan benytte dig af.

Håber du bliver tilfreds med det - og ønsker vi en god dag her fra.

Perfekt

De er bare så søde

Hurtig og præcis levering

Fik afdækket mine spørgsmål pr. mail, og fik hurtigt svar, så jeg kunne komme til at afgive min bestilling. Da bestillingen var afgivet fik jeg en bekræftelse en mail næste dag om, at den nu var sendt afsted og at mit ønske om en lidt kortere dug var opfyldt.
Jeg er meget tilfreds og handler gerne igen.
mvh Charlotte

• Lise
  • 6 Reviews

Vildt spændende udvalg!!!

Kamia.dk har et super fedt udvalg og super service. Hurtig levering og de er meget hjælpsomme ved spørgsmål.

PRØV KAMIA:DK;-)

• ILV
  • 1 Review

Alletiders!

Har flere gange bestilt varer hos kamia.dk. De er kommet dagen efter i fin indpakning og måske endda med en ekstra lille gratis gave (en pakke servietter eller lignende). Kan kun anbefale kamia!

Ja perfekt køb

Jeg handler meget ofte på nettet og kan kun anbefale Kamia

kamia.dk

godt og fint hurtig og nemt

rigtig godt

Hurtig og god betjening.

Jeg synes godt om den behandling jeg fik.

kamia.dk

Lækre varer, nem og enkel shopping.

Kigger ofte på det flotte udvalg af forskellige varer.
Dejligt med udsalgsvarer.

• Mads

God hjemmeside

God og pålidlig hjemmeside!
Hurtigt forsendelse.

kamia.dk

Perfekt, alting fungerer - butikken med et godt og spændende udvalg.

Super udvalg af spændende varer! Man kan altid finde noget, som ikke ses i alle butikker. Sød og venlig betjening, hvis man kommer forbi i butikken i Hornslet og der er altid tid til at give nogle gode tips!

Anbefaler

Fin forsendelses indpakning, hurtig levering, alt iorden.

kamia.dk

God service, dog lidt lang levering.

Fik god info om at varerne var forsinket fra leverandøren, helt fra starten af. Og da de glemte, at de havde skrevet fri fragt - fik jeg fragt-pengene tilbage på kontoen dagen efter. God servide!

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Ja, desværre kan der forekomme leveringsforsinkelser i forhold til det vi havde forventet. Det kan være forskellige årsager hos leverandøren eller transportfirmaet - f.eks. forsinkede containerskibe fra østen, hvis varerne kommer derfra etc.
Vi orienterer altid - så I ved besked.

Og endnu engang undskyld vi var lidt glemsomme m.h.t. det med fragten :O)

God dag til alle.

Fantastisk

Det var smadder hurtig ekspidition en hel fantastisk oplevelse at det kan gå så nemt og hurtigt når man bestiller noget på nettet.

kamia.dk

Fine varer og super service!

Jeg har købt et par øreringe hos Kamia og har haft en god oplevelse med shoppen.
Øreringene skulle bruges som gave og de blev pakket smukt ind, efter jeg spurgte om det var muligt. Jeg vender helt sikkert tilbage :)

Hurtig ekspedition

Jeg har handlet hos Kamia rigtig mange gange - især jo fordi de forhandler Bungalow produkter, som jeg er stor fan af.
Varerne har altid været i orden og kommer næsten før jeg har trykket send.
Kamia kan kun anbefales - jeg vil komme der til stadighed!!

kamia.dk

Jeg har pt. bestilt varer hos Kamia to gange. Begge gange blev varerne leveret meget hurtigt. Tillige har de et spændende varesortiment.

Hilsen Merete, København

kamia.dk

Alt fungerede glimrende - hurtig levering :-)

Har kun positivt at sige. Alt fungerede fint og jeg fik mine varer hurtigt.

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.