We are hiring!

19 customer reviews
Review company
  • Reviews (19)

Meget effektiv hjælp

Fik tlf.nr til Denni fra venner og har ikke fortrudt.
Vi har fået vores laptop til at fungere igen. Denni var meget hurtig til at løse problemmet, desuden er han meget høflig person.
Vil gerne anbefale til andre.

Featured review of IT Denni

IT Denni

Ekstremt hjælpsom og troværdig.

Jeg havde nogle problemer med min nyopstartet webshop, den ville simpelthen ikke vises på min url.
Jeg skrev et oplæg på iværkstætter siden amino.dk omkring mit problem.
Jeg havde fået mange gode oplæg, men det havde endnu ikke lykkes mig at få den igang.
it-denni.dk kontaktede mig på Amino og var villig til at hjælpe mig. Jeg blev rigtig glad, for nu kunne jeg måske se en ende på mit problem. Jeg sendte min oplysninger til Denni.
Efter en halv time var min webshop (Tilbehorsshoppen.dk) online igen og han kontaktede mig og spurgte om det var okay.
Super service og god troværdighed.

Sygt billigt

Perfekt tak for hjælpen.

SUPER

Effektiv og hurtig hjælp til PC, IPad og mobil.
Anbefaler gerne Denni, og er glad for at vide hvor jeg kan hente hjælp.

IT Denni

god hjælp der virker til små penge

Fik hjælp med det samme og det virker

Hurtig og dygtig

2 timer efter jeg havde ringet til Denni stod han udenfor min dør. Hurtig udrykning og det er jo det man har brug for hvis noget med PCèn ikke virker. også på hjemmeplan. Skønt med hurtig service. Denni virker meget kompetent og så gør er han hurtig på tasterne. Venlig og høflig og hurtig.
Jeg kan anbefale ham til andre.

God og effektiv service

Vi fik på hurtig og meget professionel vis løst opgaven med opsætning af trådløs back-up, print og installation af e-mail samt diverse andre programmer på vores nye Mac pc. Vi er fuldt ud tilfredse - og vil helt sikkert kontakte Denni igen, hvis vi får behov for assistance til vores pc igen.

IT Denni

Vi bruge Denni som en fast support til de opgaver vi ikke selv kan klare.

Han er hurtig og problemet løses hurtigt og effektivt.

Altid rart at have ham i baghånden så man ikke skal prøve sig frem.
Han klarer det hele - på stedet - og hurtigt

Professionel og dedikeret IT konsulentbistand

Vores virksomhed fik øjeblikkelig assistance af IT-Denni, da et akut behov opstod. Telefonsvar efter få minutter og problemløsning iværksat og løst indenfor et døgn. Denni arbejder hurtigt og kvalificeret, stiller præcis diagnose og effektiviteten er stor. Der er ikke noget nørdet over Denni. Der er tværtimod erhvervslivsprofessionalisme på højt niveau, fremragende kommunikationsevner og præsentabel servicemindedhed. Økonomien er et kapitel for sig selv. Vi er taknemmelige. IT-Denni er helt afgjort CÉNECA´s fremtidige IT konsulent.

Super service

fik hjælp af ham til at samle min ny pc og han gik føst da den vikke :)

så tak tak

Fuld tilfredshed

I forbindelse med en flytning og ny PC havde jeg mere om ørene end mine begrænsede pc-egenskaber kunne bære. Jeg havde brug for hurtig og effiktiv hjælp til opkobling af nyt net og diverse installationer på pc'en. Jeg fandt Denni på nettet og havde et fuldt tilfredsstillende besøg af ham. Han gik selvstændigt til opgaven, kom med små effiktive fif til forbedringer jeg ikke anede eksisterede og efterlod de oplysninger jeg efterfølgende skal bruge af password mm. Jeg giver ham de varmeste anbefalinger, hvis du som jeg ikke aner noget om pc'er og søger stabil og tillidsfuld hjælp til rimelige penge.

IT Denni

Super service til en super pris!

Vi har brugt IT-Denni en gang, da vores PC havde fået besøg af en både uventet og uønsket gæst i form af en trojansk hest.

Denni kom samme dag, og inden for kort tid var den trojanske hest ude af computeren.

Om Denni personligt skal det siges, at han både er meget venlig og meget kompetent. Vi vil ikke tøve med at kontakte ham igen, hvis vi skulle få brug for en PC-doktor.

Endelig noget der virker

IT Denni leverer varen. Han er de smås svar på Leasy for han kører ikke før det virker. Og det gør det. Har brugt ham et par gange, og strander jeg eller min PC igen er jeg ikke i tvivl om hvem der bliver ringet til.

Udover det professionelle er Denni en yderst behagelig person, der ved at service er i højsædet og det vil helt sikkert bringe ham videre til endnu større opgaver i fremtiden.

Jge håber aldrig jeg får brug for ham igen, men skulle det ske, så får han et kald. Det er sikkert.

IT Denni

Perfekt service til en yderst fornuftig pris

Jeg har brugt IT Denni én gang, men der er ingen tvivl om, at jeg vil ringe til ham igen næste gang, jeg får problemer med mine computere. Denni kom hurtigt, gav mig en samlet pris og udførte arbejdet perfekt. Ikke én eneste gang var der et løftet øjenbryn over mine dumme spørgsmål eller manglende viden. Da jeg 3 uger senere kom i tvivl om noget, ringede jeg til ham, og han hjalp mig over telefonen - uden at det kostede ekstra. Jeg har anbefalet ham på det varmeste til mine venner og bekendte.
Catrine Nielsen

fremragende service

Jeg har nu brugt IT Denni 2 gange og det har været fremragende service hver gang.
Denne gang havde vi en bærbar pc der ikke kunne starte op, og vi havde den fyldt med famillie billeder og dokumenter egentlig ikke værdifuldt i ordets forstand, men det har en meget høj personlig affektions værdi og vi fik det hele tilbage.
Denni har fundet en niche med sit IT firma som henvender sig til alle men i den grad til Hr. Og Fru. Jensen, lige fra de helt små, til de store problemer og det til en yderst fornuftig pris.
Og jeg kan varmt anbefale at bruge IT-Denni.

Rene Kühl

IT Denni

Hurtig, effektiv og billig.

Vi bruger it-denni til at vedligeholde og servicere vores pc'er. Pc'er som bliver brugt af børn og som derfor ikke altid bliver behandlet lige godt. Vi er meget tilfredse med den service vi modtager og har altid fået løst de problemer som vi har haft. Vi giver firmaet vores bedste anbefalinger.

Yderst effektiv.

Jeg må sige at det var en hurtig og effektiv behandling vi fik da vi skulle have installeret ny harddisk og bærbar computer. Virkelig en super god og effektiv udførsel af arbejdet.
Vi fik virkelig ekspertise til en formidabel pris. Jeg kan absolut anbefale IT-Denni til andre.
Michael Rosenlund

Five stars kvalitet !

Super hurtig action, når vi har brug for IT assistance. IT-Denni svigter ikke.
Et firma, man kan stole på. Der faktureres aldrig mere end det, aftalen lød på.

IT-Denni får vores bedste anbefalinger.

Mvh.
Hørning Motion
Steen Jørgensen (økonomiansvarlig)

it denni

et utroligt fint og seriøst firma

john funder

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.