[REPLY]
Ik heb circa een jaar geleden 2 Nokia mobiltjes gekocht, eentje ontvangen in goede order het ander deed het niet, naar weken wachten op vervanging toen uiteinelijk een ander mobiel gekozen nadat ik zelf weer gebeld had. Toen gebeurde er weer niks, ik belde weer, toen bleek dat ze mijn contact gegevens kwijt waren. Dit is inmiddels ook al weer weken geleden en ik heb nog steeds nix ontvangen of gehoord van ze.
sebasbasti@gmail.com
Ik schrijf niet zo vaak een beoordeling maar voor deze keer maak ik een uitzondering. Zocht nl 2 specifieke telefoons. Vond ze hier tegen een zeer schappelijke prijs. Gekocht, maar helaas, eentje (een demomodel) voldeed niet volgens de winkel. Keuze was geld terug, of andere uitzoeken. HEb een andere uitgezocht, betaald (Was nl ook de laatste) en 2 dagen later had ik ze in huis en het teveel betaalde bedrag was terug gestort op mijn rekening!. De telefoons die ik heb ontvangen zijn nieuw in doos met alle onderdelen aanwezig zoals oplader, datakabel etc. Super dus, kan niet anders zeggen.
Hoi Eric,
Bedankt voor je review, dit stellen wij zeer op prijs. Wij doen onze uiterste best onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, en dan is dat leuk om op deze manier een response te krijgen. We zien je graag terug op gebruiktegsm.nl!
Ik ben zeer tevreden over de service. Het wordt snel en netjes afgehandeld.
Ook zijn de medewerkers vriendelijk.
Zeker een aanrader!
Ik heb vorige maand een PDA met TomTom besteld bij GebruikteGSM. De bestellingen is netjes afgehandeld en ook erg compleet. Ik was verast dat er ook een (nieuwe en originele) TomTom houder en een autolader werdt meegeleverd.
In 2007 heb ik ook een Dell laptop gekocht bij GebruikteLaptop en ook deze is destijds keurig geleverd. Deze laptop werkt nogsteeds prima en zonder problemen.
Ik heb 2 weken geleden gemailt en heb nog steeds niks terug..
Beste Daan,
Helaas hebben wij van jouw geen e-mail ontvangen of is hij door de kerstdrukte verloren gegaan. Onze excuses hiervoor! Graag ontvang ik alsnog jouw e-mail of een telefoontje. Je mag mij mailen op reinold@gebruiktegsm.nl of bellen op 020 - 643 9872
Vriendelijke groet,
Reinold van Dijk
Service & Support
ik heb met mijn familie al 6 laptop's gekocht nij gebrukte laptop dit is mijn tweede telefoon ik moet er iedere keer 250 km heen enterug rijden maar voor de goede service en spullen heel graag
Ik heb een blackberry telefoon besteld bij lossegsm.nl ik bestel normaal bijna nooit iets via internet dus was er wat huiverig voor. Uiteindelijk ben ik meer dan tevreden! een snelle verzending een topservice en scherpe prijs! Ook telefonische contact met de helpdesk gaat prima en word vriendelijk afgehandeld. Al met al een fijne internetwinkel die doet wat die beloofd!
met vriendelijke groetjes M.vd heuvel
Mijn gsm was plotseling stuk gegaan en ik moest zsm een nieuwe, maar echt niet te duur. Ik had eerder al eens gehoord van gebruikgsm en besloot er even langs te rijden sinds er toch bijna langs kwam. De verkoper in de winkel was erg vriendelijk en bood aan mijn wat modellen rustig te bekijken. Ik kon snel een keuze maken voor een mooie gsm (Nokia N70) voor een leuke prijs.
Een aanrader!
Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon. Het liefst wel Samsung, gezien ik deze altijd erg mooi vind. Bij gebruiktegsm kwam ik de D520 tegen, voor een mooie prijs ook!
Ik belde direct om even te verifiëren of de informatie klopte. De telefonische service was perfect, met genoeg informatie om mij gerust te stellen. Direct bestelt en de volgende dag in huis!
Dus, ik raadt iedereen aan die op zoek is naar een mobiel die niet de nieuwste hoeft te zijn echt even gebruiktegsm.nl te checken!
Eric found this review useful