We are hiring!

Featured review of Filmudsalg

• John
  • 5 Reviews
  • Verified buyer

God til at skaffe "ældre" film.

Da film i dag få år efter udgivelsen bliver "ældre" og dermed blive vanskelige at finde.
"Filmudsalg" kunne skaffe dem rigtigt hurtigt.
Den femte stjerne mangler, da en af de film jeg havde bestilt, var uden folie, og hylstret så en del brugt ud, og forklaringerne kunne jeg ikke stille noget op med.
Refundering af filmprisen gik hurtigt.
Jeg tænker at jeg vil handle her igen.

Total god service

God service og hurtig levering. Vil klart benytte filmudsalg.dk igen :-)

De svare hurtigt.

Jeg manglede nogle film. så jeg skrev til dem, og der var hurtig svar, og nu er de ankommet. Fantastisk så hurtig det gik :) det kan virkelig anbefales.

Det virker bare.

Har kun positivt at sige om Filmudsalg.....ville gerne have en "meget" gammel film tilsendt....og filmen kom efter få dage....jeg er meget tilfreds :-)

• Siri

Super service.
Fik leveret pakken efter et par dage.

Nemt og hurtigt

Nemt overblik over filmene. Nemt at bestille og en rigtig hurtig levering af filmene.
Får hurtigtbesked på mail om filmen er på lager og hvornår den bliver leveret.

Perfekt behandling

Perfekt behandling
Og
Hurtig service

Meget tilfreds.

Jeg har fået hvad jeg havde bestilt og det var i orden og kan kun sioge god for firmaet idet jeg ikke har prøvet ikke at få hvad jeg bestilte.

Godt

super god handel og hurtig levering..:D

• Loke
  • Verified buyer

Lynhurtig levering. Gode valgmuligheder. Fin hjemmeside.

Det sted kan jeg godt anbefale.

Glimragende!

Alt er gået forløbet som forventet - faktisk lidt mere end det, for leveringen af min bestilling gik væsentligt hurtigere, end jeg havde regnet med.

Derfor er jeg mere end tilfreds med den oplevelse, som jeg har haft, med at bestille film hos Filmudsalg ...

ok - dog udsolgt

Jeg har bestilt og modtaget film. Dejligt. Desværre var nogle af filmene udsolgt og det fik jeg først at vide / se da jeg modtag de andre film. Træls.

Mvh
Jette

super god

hurtig levering

Hurtig og billig

Det var et godt tilbud og allerede dagen efter var DVd i postkassen,FLOT

Film til tiden

Jeg har lige modtaget de film jeg har bestilt. Nu skal jeg bare have tid til at se dem, men jeg glæder mig. Filmene kom præcis den dag jeg forventede. Der var ingen skader på indpakningen eller coverne. Næste gang jeg skal købe film, så vil jeg helt sikkert bruge filmudsalget igen.

Super handel.

Fandt varen, bestilte, betalte og fik leveret som lovet.
Hvad mere kan man forlange af en online butik.

alt har forløbet ok

alt er forløbet som lovet

Kanon

Upåklagelig service, tak!

Filmudsalg

Bredt udvalg og gode priser

Fint oplevelse. Ventetiden var længere end forventet (jf. hjemmesiden)
Den ene films cover var i stykker ved modtagelse.

Smukt

Hurtig levering, kunne ikke være bedere

rigtigodt.

Førstgangskøber. må jeg sige at det er lige efter bogen.
kort og godt det er ikke sidste gang. kort. tak
med hilsen.

Erik Listed.

Filmudsalg

Jeg var helt tilfreds med mit køb.

Jeg vil helt sikkert handle hos jer igen.

Super!

Jeg stod og manglede 2 film og fandt begge titler på Filmudsalg. I løbe af no time havde jeg begge film i min postkasse. Alt i den skønneste orden.

Filmudsalg

jeg er rigtig godt tilfreds

jeg følte jeg blev godt behandlet og min film kom som aftalt.

super handel .

bestilte filmen pinocchio , tror det var en fredag , kom allerede med posten tirsdag efter , super handel , ikke sidste gang jeg handler der :)

Filmudsalg

super køber snart hos jer igen.

Jeg glæder mig Titanic i 3.D kommer ud på dvd.så køber jeg hos jer igen.

• Ole

Hurtigt og nemt

Bestilte "den lille havfrue" (på en helligdag) og filmen lå i vores postkasse inden der var gået en uge ;-)

Filmudsalg

Nemt at finde varen. god hjemmeside. gode priser. hurtig levering

Filmudsalg

Kvalitet hurtigt til en rimelig pris

Det hele fungerer til min fulde tilfredshed

Næsten perfekt

Forsendelsen var OK.

Jeg har fået en DVD leveret. Tappen til at holde DVD'en i æsken var itu.

Er ikke et problem.

Supernemt!

Alt fungerede fint og filmen blev leveret i løbet af få dage. Fin orientering på nettet om ordreforløb.

Filmudsalg

OK levering, men mangler i varen

Jeg har købt en serie hvor der er mange DVD'er, og så kan det godt irritere, når producenten ikke kan finde ud af at pakke dem så alle afsnittene er der, nogle er der til gengæld dobbelt, sjusk.

okay men mere oplysning

Har tidligere handlet hos Haushøj med stor tilfredshed. Det er ikke nogens skyld at varen er i restordre - men oplysning om det ville være godt.
Da DVD'en kom raslede det i pakken, "holderen" var itu. Heldigvis var der ikke umiddelbart sket noget med DVD'en.

Helt tilfreds!

Det var nemt at bestille og den kom allerede efter et par dage.
Jeg er tilfreds med bestillingen.
Den kom i en god tilstand, som hvis man havde køb den i en butik.

Øv - spild af tid.

Jeg bestilte 3-i-1 film men hørte intet i over en uge. Så ringede jeg til firmaet og fik oplyst at jeg ville få varene tilsendt næste dag. Beroliget afventede jeg så at de ville ankomme men nej, istedet fik jeg en mail:
Den (én af de) film du har bestilt hos os er i øjeblikket desværre i
restordre/forsinket fra leverandøren og kan derfor ikke leveres indenfor de 1-4 hverdage vi normalt ellers lover.
Vi kan ikke sige hvornår vi så kan levere, men vi håber ikke der går så længe. Skulle du alligevel fortryde dit køb, er du naturligvis velkommen til det.
Hører vi ikke fra dig, vil filmen blive sendt så snart vi får den hjem.
Selvom der skulle gå længe før den kommer igen, vil du ikke høre fra os før den dag vi afsender varen!

Så skrev jeg tilbage at jeg ikke ønskede de film når de ikke vidste hvornår levering ville finde sted. Dagen efter fik jeg en mail om at der kunne leveres næste dag som lovet - men da havde jeg allerede bestilt et andet sted!
Så jeg forstår ikke helt at mail og telefonsamtale ikke harmonere og har ingen planer om at bruge dem igen.

Filmudsalg

Very good and quick service.

I received the film very quickly and in perfect condition.

god og hurtig betjening

hurtig og effektiv handel.

effektiv service

Jeg bestilte DVD-en
"Kærlighed uden ord", og jeg havde den i hænderne 2 dage efter.

God behandling fik jeg.

Jeg fik film hjem i den tro, at der var danske undertekster til dansk tale for hørehæmmede iflg. reklame i hjemmeside, men der var ingen og havde købt magen til i forvejen. Havde ønsket meget med tekst. Men han var flink til at overføre pengene tilbage til min konto med det samme, så jeg har sendt filmen retur. God service. Mvh Birthe

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.