[REPLY]
Siden havde fået 5 stjerner hvis fragten altså var lidt billigere...Møgirriterende at skulle betale 50 kr. for 2-3 poser krydderier...
Bortset fra det, er hurtig levering lækkert...
Jeg skulle bruge Szechuanpeber (kinesisk peber) til en opskrift og fandt det hos E Deli, hvor jeg også købte andre krydderier nu jeg var i gang. Meget let shop at finde rundt i og gode billeder. Bestilte søndag og har varerne i dag tirsdag, så det var super fint. Det hele var som det skulle være, så jeg kommer helt sikkert igen :o) Tak for bolche!
Nemt at bestille hurtig svar og med Gls dagen efter... dog skuffet over at man bare sender en anden vare når det der er bestilt ikke er på lager...
hurtiger en andre både at finde ting og tilbud samt forsenelse tak tak
Super hurtig levering. Alt gik bare efter bogen. Handler gerne der igen :o)
ikke sidste gang jeg handler hos jer :)
fik en sms fordi 1 af de vare jeg bestilte ikke var på lager, om jeg ville ha en anden vare i stedet for.
de sker ikke andre steder..
E-deli levrede mine varer hurtigt og forsvarligt pakket ind, det var super nemt at hent i Blockbuster, som er GLS pakkeshop i Frederikshavn.
Et fint sted at handle,,,og det går hurtig så har man varerne....
Jeg fik ikke mine varer i første omgang, og da de kom var der forskerte varer og manglende varer, ligeledes var beløb på faktura ikke enslydende, mad hvad der blev trukket på min konto
Jeg har handlet en hel del steder på internettet. men indtil nu har det været det hurtigste jeg har oplevet.
Hurtig effektiv og vare til tiden, kan kun anbefales, godt udvalg også øko.
Jeg har aldrig set en pakke komme så hurtig frem varene var fint indpakket og indholdet ersuper duper
Du skulle handle ved E Deli så bliver du tilfreds. Hurtig og smertefri.
Hurtigt levering, super nemt at bestille og VILDT GOD kvalitet.. Vi bestiller bestemt herfra igen :-)
Jeg bestilte en masse sukkerfrit chokolade, to dage efter bestilling.
Chokoladen er rigtig lækker og har bestemt ikke fortrudt mit køb! Jeg vil med glæde handle her igen! :) Varene var også pakket godt ind, så det ikke raslede rundt i kassen. Gode prise, men måske lidt dyr fragt, men man har mulighed for at gøre den billigere end jeg fik det, hvis man tog GLS.
Dette vil fra nu af være mit foretrukkende sted at handle slik hos. :D
De købte lakridser er smaddergode til mine smagsløg.
Lynhurtig levering af varer købt på nettet.
Hurtig levering, mit valnøddeolie kom dagen efter jeg havde bestilt det ;0)
- og godt pakket ind
Ingen problemer, kun roser herfra
Handler der helt sikkert igen :0)
Tilfreds kunde, selv da der manglede et brev krydderi til kr 10,- blev det eftersendt til næste dag med 18,- kr i porto på boblekuverten
Jeg fik præcis som vidst på hjemmeside, samt lynhurtig service
Jeg fandt hurtigt det jeg søgte på trods af det store udvalg af varer, og leveringen kom 2 arbejdsdage senere (nok fordi jeg bestilte sidst på dagen op til en weekend, ellers havde det nok kun været en arbejdsdag).
Jeg stod og maglede et krydderi, jeg ikke kunne finde i dagligvarebutikkerne, og nu har jeg det til stor glæde for smagsløgene.
Masser af spændende indkøb. Her finder du lige de produkter, man ikke ser så mange andre steder
Blev kontaktet i forhold til varet der var 1 måned fra sidste salgsdato, om jeg ønskede at få dem leveret eller annuleret. Dette kom ikke tl at betyde noge for den samlede leveringstid. En god oplevelse.
Varerne blev hurtigt leveret, jeg fik det jeg bestilte og der var ingen problemer - Alt i alt en god handel over nettet :-)
Krydderierne kom hurtigt. Ingen problemer.
Korrekt behandlet ordre, hurtig levering. Jeg vil afgjort handle her igen.
Alt var som det skulle være, kan godt anbefales
God service, fik hurtigt mine varer..
Der er et meget fint udvalg af tørrede krydderurter der først fik mig til at finde jer, og jeres udvalg er gennem de senere år blevet spændende med mange nye ting der frister - og inspirerende til at gå igang med at være mere fantasifuld med mad.
Enkelt og nem hjemmeside og hurtig levering, bestilt søndag og leveret tirsdag
Kan varmt anbefales. Hurtig og fin betjening. Større udvalg kunne ønskes.
Hurtigt køb, hurtig levering...info hele vejen igennem, hvor langt min ordre var i forløbet...thumbs up
Jeg bestilte og der var ingen problemer, varen kom og alt i pakken var fint! Vil bestille der igen. Tak for det E-Deli