[REPLY]
Jeg synes at turen var ok, dog at maden var lidt dyr.
Begyndte i Bellacenter, med et godt tilbud. Bestilte via nettet, lavede ændring, også via nettet. Yderst nemt, og prof. af Dfds.
Rejsen, maden, underholdnigen, personalet og skibet er i Særklasse.
Superrejse, som skal gentages senere i år.
Kan kun anbefales.
5 Stjerner med pil op.
Jesper.
Jeg er lige kommet hjem fra min 2 tur til Oslo, begge gange har det levet helt op til mine forventninger. Flotte kahytter og betjeningen om bord er helt i top. Jeg havde fødselsdag igår og da vi var færdige med at spise kom tjeneren ned til bordet med champange og chokolade, synes det var pænt af dem. Og de spørgsmål jeg har haft har jeg kunne få svar på med et smil. synes det er en billig og lille hyggelig ferie at tage på. Jeg kan kun anbefale DFDS planlægger allerede det næste besøg.
Jeg har rejst med DFDS fra København til Oslo (og retur) 2 gange, og skal på tredje tur meget snart (gratis tur fra deres seawaysclub).
Da min kæreste og jeg er studerende har vi altid kørt fattigmandsstilen og sigtet efter et lavt forbrug på turen.
Først gange købte jeg et tilbud via deres december julekaldender (fik en kahyt med havudsigt for 2 til 500 kr til april) og anden gang købte jeg en almindelig 2-mands kahyt (tror det var 6-700 kr).
Jeg har aldrig haft de større problemer med bestilligen. Jeg finder deres hjemmeside let og overskueligt. Jeg havde dog problemer med at rette bestillingen for et år siden, men fik hjælp af kundeservice og i dag er hjemmesiden blevet endnu bedre, så man lettere kan ændre i sin bestilling.
Servicen om bord har altid været fint og ganske behjælpelig. Vi har altid kørt en picnic stil, hvor vi selv har haft en køletaske med, med fleste madvarer og drikkevarer til turen, og så kun købt morgenbuffet på hjemturen.
Deres morgenbuffet er ok. Ganske fin og varierende men ikke noget særligt luksuøst, men til prisen ganske udemærket (og hvis der ikke er tøget er der en dejlig udsigt fra deres panorama vindue).
Der er hyggelig stemning om bord og god musik og der er bestemt mulighed for at få en god oplevelse uden at det behøver at koste mange penge.
Det almindelige kahytter er ok. For par vil jeg dog anbefalde kahytterne med underkøjer, så man kan skubbe sengene sammen (eller er det bare to køjesenge). Ønsker man høj sengekomfort, skal man nok vælge commondorklassen.
Deres seawayclub som er gratis er også et dejligt valg, da man får værdikuponer til den aktuelle rejse og man får en gratis tur, når man har rejst to gange (dog kun med afrejse man-ons).
Der er mulighed for at købe snack mm. i deres tax-free shop til rimelige priser og priserne ombord finder jeg generelt rimelige.
Efter at have rejst mange gange på skitur til Norge hvor vi blot har brugt DFDS som ren transport med gode erfaringer prøvede vi en minicruise til Oslo med inkluderet hotel og musical biletter. Da vi søgte oplysninger om hvorledes vi skulle forholde os ved ankomsten hos færgens reception fik vi en arogant forklaring om at der vidste de sandelig ikke de kunne jo ikke vide alt om alle de mange forskellige rejser som DFDS arrangerer
Da vi ankom yil Oslo viste det sig at der hverken var reserveret hotel, eller biletter til forestillingen. Heldigvis var personalet på hotellet meget hjælpsomme med at skaffe både værelse og biletter til musicalen. Det gik dog det meste af en dag som vi havde håbet vi kunne bruge på et sportsarrangement som vores søn deltog i. Efter hjemturen skrev vi til DFDS kundeservice, som aldrig vendte tilbage mes svar.
At vi ikke kan anbefale DFDS ud over ren færgetransport kan vel ikke være en overraskelse.
Pas lige på hvis i drister jer til Klaipeda i Litauen fra Karlshamn. Det er sovjettiske kvinder der sidder ved skranken. Jeg var på på vej hjem fra Letland og kørte i ny bil som jeg ikke havde registringsbevis med på. Det var intet problem i Karlshamn, idet jeg viste mit pas som hun så ved få tast på pc kunne se tilhørte mig (det er jo skønne Sverige :-) Men i Litauen sad de to hårde kvinder faktisk og grinte af at nok ikke nåede færgen til Sverige og som konsekvens skulle vente i Klaipeda færgehavn i 24 timer !
Jeg vil stærkt advare jer mod disse sovjet-kvinder der sidder i skranken i Klaipeda/Litauen....skal ALDRIG til Litauen igen. I de civiliserede lande er man da lidt flexible som f. eks i Sverige hvor man kan tjekke ejerforhold på ny bil via pas ? Det var virkelig en træls oplevelse- så vær oppe på mærkerne når det er Klaipeda og Litauen og DFDS
Det cruise vi var på, var rigtig godt, og næsten som lovet via hjemmesiden da vi bookede. Servicen ombord var i top, maden ombord var så som så. Ikke det vilde sus prisen taget i betragtning på bøfrestaurenten. Vi fik to gange en kold bøf og gad ikke klage tredje gang, da min partner ligesom var færdig med hendes mad. Aften buffetten var der alt for lang ventetid ved, men udvalget var rigtig godt og flot.
Men vi havde nogle ting før turen vi ikke var helt tilfredse med, og kundeSERVICE er mildest talt ikke noget der findes hos DFDS, på trods af at vi havde smidt over 4000 kr for et minicruise til Oslo.
Vi har valgt en anden ferieform i foråret, og vælger nok også en anden ferieform næste gang.
Dejlig tur til Oslo og tilbage igen. Meget hyggeligt om bord, nemt at komme til i spisestederne uden for højsæsonen, vi bestilte ikke hjemmefra og kunne få bord lige når vi havde lyst.
Samt super hyggelig aften underholdning i baren. :)
Rasmus B. Pedersen found this review useful
har prøvet minicruise 2 gange til norge på commodoreclass, det var næsten perfekt, bortset fra at dobbeltsengen var to rammesenge sat sammen og jeg slog knæet ned i rammen på den sidste tut og måtte gå syg flere uger efter, men at jeg fumler rundt kan man jo ikke laste dfds for, turen var perfekt ellers. jeg syntes dog at prisen er ved at komme godt op desværre, men til alle, tag endelig afsted og nyd det.
Har flere gange sejlet Kbh-Oslo på smutture, men da jeg her for en uges tid siden ville finde endnu en tur til familien, må jeg indrømme at jeg gik min vej med uforrettet sag.
Bookingdelen af hjemmesiden var grim, tung og bøvlet. Manglede evnen til at give en letforståelig pris samt finde alternativer.
Jeg tror det er en af de første gange jeg har været i købsmode (øjnene funkler, sveden perler, fingrene danser på tasterne og visakortet er linet op i mellemrummet mellem tastatur og skærm) på en hjemmeside, og så rent faktisk opgivet købet på grund af sidens købsproces.
Med risiko for at støde DFDS meget, så vil jeg sige at det er en ommer.
Når jeg rent faktisk giver dem 3 stjerner så vil jeg sige at det er 5 for tidligere tiders fantastiske ture, og så minus 2 for denne oplevelse.
Min kone og jeg fik hver et gavekort til DFDS til vores bryllup, og besluttede at dette skulle være vores bryllupsrejse, da pengene er små som studerende.
Selve bestilingen foregik uden de store problemer, og da dagen oprandt, var personalet ved tjek ind venlige og meget behjælplige. Vi fik anvist et sted vi kunne vente til vi skulle ombor og blev tilbudt sodavand og kaffe samt lidt kage.
Turen forgik uden problemer, maden var skøn (dog fandt vi ud af at vi er for meget bonderøve til det fine mad), stemningen var helt i top hos kunder såvel som besætningen, der var meget behjælplige med alt.
Der var live musik i baren og vi med med på første parket. Besætningen fik alle til at føle sig i centrum.
Deres svømmepool ombord er gudeskøn efter en lang dag i Oslo.
Alt i alt en super tur som vi ikke vil være foruden, og den bliver ikke den sidste tur vi har haft med DFDS. :o)