We are hiring!

[REPLY]

Deonlinedrogist reviews

Excellent
9.3 out of 10

4 969 Trustpilot review(s)
Most recent review
Review company
  • Reviews (4 969)

Review by confirmed purchaser

Bij mijn bestelling had ik een vergissing gemaakt in een aantal, bij een 2-voor-1 actie. Het gratis tweede artikel is toen kosteloos nagestuurd.

Snelle en goede service

Bestelling ging snel en de bezorging goed.

Klantvriendelijk, betrouwbaar en prijsbewust

Zeer klantvriendelijk en prijsbewust.
Zeer uitgebreid aanbod en in mijn geval één van de weinige adressen waar de douchegel Finn Sauna van Therme nog te verkrijgen is. En dat ook nog eens tegen een goede prijs.
Tevens complimenten voor de mogelijkheid van achteraf betalen via DigiAccept van AfterPay. Niks moeilijk invullen via iDeal, maar met één druk op de knop staan alle
betalingsgegevens paraat. Grandioos
Ook de levertijd en verpakking is erg goed.
Niets dan lof, ga zo door.

Review by confirmed purchaser

De zending snel en correct ontvangen.

De spullen zijn in goede orde ontvangen. Omdat alles goed was gegaan, willen we graag nogmaals een bestelling plaatsen.

Review by confirmed purchaser

Helemaal top, snel, en prima allround

Heel erg gemakkelijk, duidelijke site, zeer ruim assortiment
Totaal genomen voor herhaling vatbaar...zeker..oh ja pluspunt is zeker ook boven 20€
geen verzendkosten!

Review by confirmed purchaser

Zeer goede service. Mijn producten waren niet allemaal meteen leverbaar en ik kreeg dan ook een e-mail met de keuze wat ik wou doen. Top!

Selle levering

Snelle levering en netjes verpakt!

Review by confirmed purchaser

tevreden over de service.

Mijn eerste ervaring met "Deonlinedrgist" was goed en de volgende bestelling doe ik weer bij hun.

Review by confirmed purchaser

goede , snelle en duidelijke afhandeling van de bestelde producten.

Beste "vriend"

Een tijdje geleden heb ik een product via deonlinedrogist besteld en hier was ik erg tevereden over. Eenvoudige site om te bestellen ,
het product was de volgende werkdag is huis en je werd goed op de hoogte gehouden van de levering etc. Dus mocht je nog eens een drogisterij product willen bestellen dan is deze site een aanrader!

Snel geleverd

Producten werden snel geleverd.
1 min punt was wel dat ik had opgegeven om het niet naar mijn huis adres te sturen, maar naar iemand anders. Dit gebeurde niet en het werd alsnog naar mijn huis gestuurd. Gelukkig was ik thuis, anders had ik minder sterren gegeven.

Top Online winkel

De ervaring met dit bedrijf is echt geweldig. De bestelling wordt ook echt zoals beloofd de volgende dag geleverd.

baby like it

my baby like food,so thank you

Goed en snel!

Alles is goed en snel verlopen.

Review by confirmed purchaser

Snelle levering, netjes verpakt en niet duur

De online drogist had voor mijn product de scherpste prijs. Hierdoor was de keuze snel gemaakt. Daarnaast gaf de snelle levering de doorslag. Het product kwam goed verpakt de volgende dag al bij mij binnen.

snelle correcte bezorging

Echt een aanrader! Goede verpakking en je wordt op de hoogte gehouden van je pakket

Review by confirmed purchaser

Uitstekende service en snelle levering

Ik had per ongeluk de verkeerde kleur voor een haarspoeling besteld, heb gebeld en mocht deze kostenloos omruilen.
Had het juiste product de volgende dag al in huis.
Prima service!!

snel en goed

ik heb de bestelling geplaatst want ik vond op de site alles wat ik nodig heb.
snelle service en alles goed duidelijk

Correcte en snelle levering

Overzichtelijke website, prima prijzen en correcte levering.

snelle en correcte levering

Ben erg tevreden . Waar ik in het bijzondere aan hecht is dat ik voordat ik de bestelling heb geplaatst kan zien of mijn product op voorraad is en dus ook echt snel kan worden geleverd.
Vaak hoor je pas na je bestelling dat het toch niet op voorraad is en dat vind ik vervelend.

Duidelijke omschrijving

De omschrijving van de producten zijn erg duidelijk en natuurlijk ook snelle verzending

Review by confirmed purchaser

binnen no time voordelig vlo vrij!!

onlangs zeer voordelig de Frontline voor grote honden besteld. Eerst was dit niet vorradig maar ik kreeg 2 dagen later een mailtje dat het er wel was. besteld en binnen 2 dagen had ik het ind e bus.

perfect!!! en een stuk goedkoper dan bij de dierenarts vandaan

Online drogist

Prima service

Review by confirmed purchaser

Snel, makkelijk, goed ebn goedkoop

Op deze website de goedkoopste prijs gevonden voor het product wat ik wilde bestellen. Eenvoudig afgerekend met creditcard, gratis thuisbezorgd omdat het bedrag boven de € 20,00 was. Kreeg een track en trace code om bij TNT_post te volgen waar mijn bestellign bleef.

Volgende werkdag in huis, perfect. Niets op aan te merken

Een hele goede service!

Alles zit er heel erg betrouwbaar uit. Een supersnelle service! Ook werd ik via mails op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Top!

Prettig winkelen

Overzichtelijke site, uitgebreid assortiment, goede aanbiedingen, snelle levering. Prettig winkelen zo.

Review by confirmed purchaser

Producten goed verpakt en zeer snel geleverd.

Prima site, alles geleverd zoals gevraagd.

Review by confirmed purchaser

Prima bedrijf, snelle levering!

Prima bedrijf, snelle levering van de advantage die ik had besteld!

Zonder nonsens bestelling

hoi wou effe laten weten dat ik buitengewoon tevreden ben over hoe gemakkelijk en vlot het is om bij deonlinedrogist iets te bestellen ,betalen en het vlug thuis krijgen van je spulletjes.Op vrijdag middag besteld en zaterdagmiddag was het binnen.Goed verpakt en niet een hoop onzin reklame bijgesloten wat je bij veel bedrijven wel ziet .
Want die onzin reklame betaal je uiteindelijk zelf door meer te moeten betalen voor je spullen.Dit kun je dus ook zien in de lagere prijzen bij de onelinedrogist.
zal zeker meer gaan bestellen bij ze.

Review by confirmed purchaser

Alles snel en soepel gegaan.

Alles snel en soepel gegaan. Wat wil men meer?

super

Bestelling was er de volgende dag

Review by confirmed purchaser

Duidelijke site en snelle levering

Site is duidelijk, prima omschrijving product en snelle levering

Review by confirmed purchaser

Verkeerde bestelling gedaan,het werd direct gecorrigeerd

Omdat we een verkeerde bestelling gedaan hadden, had ik direct een e-mail gestuurd.
Het antwoord van de klantenservice was heel duidelijk. Door de bezorging aan de deur te weigeren ging het product weer direct terug en zij zou er voor zorgen dat ik de juiste medicijnen thuis kreeg. Een dag later werden ze aangeboden. De bezorger vroeg nog of deze nu goed waren.
Dat is pas service.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Goede, snelle levering.

Niks toe te voegen aan de titel.

snel bezorgd!!!!

ik ben erg tevreden over deonlinedrogist, snelle levering en ze hebben een groot assortiment

Review by confirmed purchaser

Handig, groot assortiment en de volgende dag in huis!

Bij de online drogist kan je vrijwel alles vinden wat je zoekt, ook de speciale merken.
Bestellen is snel en makkelijk ennde volgende dag heb je het al in huis.
Vooral handig als je snel een speciaal voedingssuplement in huis moet hebben maar geen tijd hebt om er op uit te gaan.
Echt heel handig en fijn.

very good,easy to operate

It is fast,but the Logistics updated was too slow

Snel geleverd, prima prijs

Mijn bestelde scheermesjes waren snel thuis.
Geen verzendkosten en prima info over de voortgang.

goede webwinkel

nette website, snelle levering