We are hiring!

24 customer reviews
Review company
  • Reviews (24)
Dansk Brændesalg ApS

Første gang jeg handler og bestemt ikke sidste. Fint site, problemfri betaling, god tilbagemelding og hurtig levering. Og kvaliteten af brænder er strålende.

Featured review of Dansk Brændesalg ApS

Dansk Brændesalg ApS

Bedste bøgebrænde vi har købt nogensinde

Bestiller bøgebrænde fredag, tirsdag formiddag står en palle tørt bøgebrænde i indkørslen.

Vi har ikke før fået brænde af den kvalitet, men derimod dårligt løvtræ med mug og skimmel og bøgetræ af tvivlsom herkomst.

Kvalitet koster ikke engang ekstra.

Dansk Brændesalg ApS

Super brænde (tørt og godt)

God service og brænde af bedste kvalitet. Har man handlet brænde derfra en gang, så vender man gerne tilbage.. Kan varmt anbefales..

Dansk Brændesalg ApS

Flot og billig brænde med hurtig levering

Bestilte Brændet søndag aften og det var leveret onsdag aften og placeret efter mine ønsker.
Brændet var flot, tørt og pakket fint ind.
Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her.

Dansk Brændesalg ApS

Meget flot og tørt brænde

Bestilte tirsdag aften og modtog brændet torsdag morgen. De havde ellers skrevet der kunne gå op til 8 dage.
Selve pallen var pakket pænt og der var ikke gemt overraskelser inde midt i tårnet. Endelig var brændet faktisk mere tørt end lovet og det brænder bare rigtig godt. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der.

Claus Rasmussen found this review useful

Rigtig godt.

Har lige handlet brænde hos Dansk Brændesalg for første gang. Prisen var fin, leveringen hurtig og bedst af alt er brændet knastørt. En fornøjelse at fyre med. Her køber jeg helt sikkert mit brænde fremover.

• Lind
  • Stenløse, DK
  • 6 Reviews

Super kvalitet og service

Dansk Brændesalg leverer brænde af en fantastisk kvalitet, de holder hvad de lover. Jeg kan varmt anbefale dem.

Jeg skal helt sikkert købe mit brænde til næste vinter hos dem.

Tilfreds kunde

Vi har for første gang bestilt brænde gennem dansk brænde salg. Vi er meget tilfredse med brændet. Det holder den fugtighed der er lovet, og fragtmanden var venlig og hjælpsom. Firmaet har svaret hurtig på fremsendte mail. Så her vil vi uden tvivl handle igen
Johnni Bahnsen
Køge

Topkarakter!

Super brænde og små priser :oD

Sådan.

Vi fik vores brænde leveret ved kantstenen selv om vi havde bedt om at få det stillet under carporten. Jeg skrev en mail herom til DB, men forventede bare den sædvanlige sludder for en sladder. Det fik jeg ikke. DB reagerede hurtigt, fik fat i vognmanden og nu står vores brænde tørt i carporten. God service. Køber helt sikkert brænde hos DB næste gang.

Claus Rasmussen found this review useful

Det var dejligt!

Tænk dig at få brænde, der både er tørt og bliver leveret til tiden! Godt gået!

Lillian Misuli

Dejlig hurtig levering..

God service og hurtig levering. Glæder mig til næste gang.. :-)

Dansk Brændesalg ApS

Altid godt og tørt brænde

Det er anden gang jeg har fået brænde fra Dansk Brændesalg. Igen er kvalitet og service i top. Klart det bedste sted jeg har købt fra gennem tiden

Dansk Brændesalg ApS

Jeg føler mig som verdens vigtigste kunde hos dk brændesalg

Jeg har henvendt mig 2 gange til dk brændesalg - og har begge gange fået en service som mange erhvervsdrivende kunne lære meget af. Jeg føler mig simpelthen som verdens vigtigste kunde. Vognmanden der leverer det meget flotte og tørre brænde yder en lige så god servise og kører brændet hele vejen rundt om huset og ind på vores terasse. Jeg kan næsten ikke få armene ned.

Dansk Brændesalg ApS

Bedste, tørreste brænde i Danmark til den rigtige pris

Jeg er fast kunde hos Dansk Brændesalg og jeg kommer aldrig til at bruge anden leverandør til brænde og træbriketter. Hvor mange af konkurrenterne på markedet lover guld og grønne skove og ikke holder det, så holder Dansk brændesalg hvad de lover når de skriver at deres brænde er tørt og lige til at putte i kakkelovnen. Jeg håber at denne anmeldelse ses af så mange som muligt så de kan afholde sig fra at ryge i saksen på nogle af de mange fup virksomheder der sælger brænde og briketter.

Jørgen Jensen found this review useful

Dansk Brændesalg ApS

Hurtig levering, men brændet lugter ramt af hest!

Købte en palle ovntørret asketræ, som lugter ramt af hest - Både træet og pallen. Vores stue lugter af hest mens det direkte stinker i carporten grundet oplagringen dér. Har dog ikke klaget, da vi havde akut mangel på træ ved lev.tidspunktet. Ellers hurtig levering og tørt brandbart træ.

Super kvalitet

Både brænde og service er helt i top. De holder hvad de lover og jeg kan kun anbefale dem.

Super kvalitet

Har I to omgange købt en palle ovntøret aks, og i modsætning til hvad jeg tidligere har fået andre steder var dette virkelig tørt - kan gå direkte fra pallen i ovnen. Fine stykker af ensartet størrelse.
Fik endda aftalt levering på en specifik dag til sommerhuset.
Alt i alt meget hjælpsomt og som sagt rigtig god kvalitet.

• Mia
  • Mia
  • Helsingør, DK
  • 22 Reviews

Superfint brænde!

Jeg har lige fået en palle knastørt birkebrænde - lynhurtig levering!

Helt igennem troværdig

I det ellers temmelig uigennemsigtige brændemarked er Dansk Brændesalg et lyspunkt. Jeg købte et palletårn ovntørret ask. Det var knastørt og mængden af brænde var også i orden. Dertil fremragende service.

De tager det alvorligt!

Jeg lader de fem stjerner tale for sig selv. Har fået leveret ovntørret Ask flere gange fra Dansk Brændesalg og er rigtig godt tilfreds. Firmaet gør meget ud af at sikre, at brændet er i orden.

God kvalitet

Jeg købte et tårn ovntørret ask til en fin pris. Brændet var af rigtig god kvalitet, og ordentligt tørt, så det fint kunne bruges med det samme. Leveringen gik også hurtigt, og der var ingen problemer med at få det anbragt præcis hvor vi ønskede.

Kvalitet der holder

Købte 1 brændetårn for at checke om kvaliteten var i orden (det er meget billigt). Det var den og det samme var både aftale om levering og aflæsningssted. Der er bestilt til resten af vinteren!

Bedste kvalitet nogensinde

Jeg har aldrig modtaget brænde, der var så flot (og tørt).

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.