[REPLY]
Bluetooth headset besteld voor iPhone. Redelijk vlot bezorgd en netjes verpakt. Geen klachten over Centralpoint.
Bestelling geplaatst voor twee computer parts waar een met groene cijfer 7 (op voorraad). Na 3 dagen een deellevering ontvangen waar voor de tweede part blijkt dat de status "in bestelling" staat zonder enkele mededeling.
Om verhaal mooier te makken Eerste part wijkt van de omschrijving en moet geretourneerd worden. Met behulp van de medewerker van klanten service juiste vervanger gevonden in in een nieuwe order besteld (kan niet ruilen!). Nu zijn wij 7 dagen verder, en blijkt dat de status van tweede order is "in bestelling" en verwacht binnen 14 dagen! Niet te geloven, echt. Kortom heel slechte ervaring. Ik voel me niet als "de klant".
Samsung galaxy fame besteld om 15.00 en de volgende middag al bezorgd!
Enige minpuntje...twee weken later ligt zelfde telefoon bij mediamarkt voor twee tientjes minder....
Bestelling van een artikel (8) stuks op voorraad. Week later (onder meer door vrije dagen en tijd gunnen) navragen waar de zending blijft; "Oh ja, hij was bij die ene leverancier even niet aanwezig en toen is de order niet automatisch doorgezet naar een andere die hem wel gewoon had staan".
Als dat deel verbeterd wordt is CEntralPoint zeker 5 sterren waard. De helpdesk medewerker heeft me ook perfect geholpen door de order handmatig om te zetten waardoor het item alsnog (net) op tijd bij de klant was.
De ipad 3 besteld en deze werd 2 dagen later bezorgd. Precies wat werd aangegeven als levertijd (tussen 1-3 werkdagen). Prima prijs/kwaliteit verhouding, tevens werd ik op de hoogte gehouden van een statuswijziging. Tevreden en aan te raden. Zelfs de contactgegevens van apple werden vermeld voor vragen...
Product ontvangen, blisterverpakking was open geweest.
Het betrof een programmeerbare afstandbediening.
Aangesloten op de computer, werkt niet.
Bellen met de helpdesk van de fabrikant:
Volgens de fabrikant heeft er 1 maand eerder al een klant gebeld met problemen met dit product. De klant heeft dit teruggestuurd naar Centralpoint.
Centralpoint stuurt dit kapotte product dus vervolgens gewoon weer naar ons.
Dit kost extra tijd om het weer te regelen!
Tweede keer dat ik iets bij Centralpoint bestel (deze keer ging het om een laptop) en wederom naar tevredenheid. Kan het dan ook aan iedereen aanraden.
Om te beginnen, Central Point is een webshop die afwijkt van andere webshops omdat ze ruilen niet toestaan en dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Andere shops sturen bijvoorbeeld direct instructies mee voor het terugsturen bv Wet op Koop Afstand, verkeerd besteld of ruilen vanwege een defect of verkeerde levering. Ook dat laatste gaat zonder problemen, maar bij Central Point kan ruilen helemaal niet! Ook niet nadat Central Point een fout heeft gemaakt en een demo opstuurt ipv een nieuw product.
Ik wilde een router aanschaffen en via een prijsvergelijkingssite kom ik op Centralpoint.nl terecht. De prijs wijkt nogal af van andere winkels dus ik ga op zoek of het hier gaat om een demo of refurbished artikel. Nergens wordt vermeld dat dit zo is, ik zie ook dat bij andere producten dit er wel soms expliciet bij staat dus ik ga ervan uit dat deze router gewoon een nieuw product is. Er is nog 1 op voorraad dus ik plaats de bestelling en betaal met mijn creditcard (op zondag).
De volgende dag neem ik de doos in ontvangst, haal de doos van Netgear eruit waarvan aan de zijkanten (de lipjes die open gaan) gebruikssporen te zien zijn (vouwen). Iemand heeft dus al eerder de doos open gemaakt. Op zich geen probleem, maar dan maak ik de doos open en haal de inhoud eruit. Meteen valt mij de ongebruikelijke hoeveelheid stof op die op het plastic is te zien en op de kabels. Vervolgens zie ik dat de plakband op het plastic zakje met handleiding beschadigd is en open is geweest. Dan zie ik ook de zegel van de fabrikant Netgear op het plastic van de router verbroken is geweest. Ik maak hier direct foto's van en dan dringt tot mij door hoeveel moeite en zorgvuldigheid is ingezet om de zegel van de fabrikant zo goed als mogelijk te herstellen zodat het miniem opvalt. Het is slechts te zien als je heel goed kijkt. Op de Netgear website is het serienummer van het apparaat ook nog eens onbekend. Ik heb verder geen zakjes opengemaakt maar alles zo gelaten als mij is toegezonden.
Reden voldoende direct contact op te nemen met Central Point. Op de Live Chat leg ik dit uit en een medewerker geeft aan dat het om een demo product zou gaan en dat ik een RMA melding moet maken via de website. Dit doe ik direct en ik stuur de foto's via email. Later op de dag krijg ik nog een retournummer en een UPS verzendlabel om het product kosteloos te retouren. Nu wil ik alsnog een nieuwe router ontvangen en ik stel hier nog een vraag over op de chat. Dit is geen probleem wordt mij verteld, ik kan gewoon een nieuwe order plaatsen. Dit is al vreemd, want waarom sturen zij mij niet gewoon een nieuwe? Zo doet iedere andere webshop het immers ook waar ik iets bij heb gekocht. Ik bekijk weer de productpagina en zie dat de router nu opeens 60 euro duurder is maar er wel 64 van op voorraad zijn. Ik bel maar krijg te horen dat "wij doen niet aan omruilen". Op de chat wordt gezegd dat ik waarschijnlijk het verschil moet bijbetalen omdat het gewoon een nieuwe order zal zijn - los van de huidige koopovereenkomst.
Deze eerste kennismaking met Central Point stelt mij dus behoorlijk teleur en opnieuw zaken doen zit er denk ik niet in. Eerst bestel ik gewoon een nieuw product en krijg ik een demo in handen: een fout of opzet? Hoe dan ook, niet volgens afspraak koopovereenkomst. Vervolgens mag ik niet ruilen, wat totaal onbegrijpelijk is: de fout ligt bij Central Point. Tot slot, ik mag opnieuw bestellen maar dan 60 euro meer betalen voor iets waar ik al een koopovereenkomst voor heb afgesloten! Er waren een dag later maar liefst 64 stuks op voorraad en twee dagen later 23, dus daar kan het niet aan liggen. Wij hebben nog steeds een geldige koopovereenkomst en Central Point kan makkelijk leveren, maar verzuimt dit te doen. Ongekend. Het is niet mijn probleem dat de prijs plots is gestegen, het is de fout van Central Point geweest dat ze tegen afspraak in een demo hebben opgestuurd. Als je er over nadenkt, lijkt het erop alsof ze destijds expres de voorraad op 1 hebben gezet met een lage prijs, in de hoop een demo te kunnen verkopen als nieuw product en vervolgens hopende dat ik niet zou opmerken dat de fabrikant zegel is verbroken (waarom zou men anders zo veel moeite doen om het zegel te herstellen??). Bovendien, laten we aannemen dat dit geen opzet is geweest maar puur een foutje van een medewerker - dit begrijp ik en dat kan iedereen overkomen. Geef dit dan ook toe. Stel nu dat deze fout nooit was gemaakt, maar wel direct een nieuw product was opgestuurd: dan had ik ook gewoon een nieuw product gehad volgens een lagere prijs volgens factuur en koopovereenkomst. Dan was er verder geen probleem geweest en het komt op precies hetzelfde neer.
Dus waar komt het op neer? Central Point heeft een wettelijke koopovereenkomst met mij en verzuimt mij een product te leveren dat ik al betaald heb. Ik weet niet wat hun probleem is met simpelweg alsnog een nieuw apparaat op te sturen en aan de overeenkomst te voldoen. Is het dus opzet geweest om mij erin te luizen met een demo, of was het echt een fout? Als het daadwerkelijk niets meer dan een fout is geweest, dan zou het toch geen probleem mogen zijn om alsnog gewoon een nieuwe router toegestuurd te krijgen voor de afgesproken prijs. Zo niet, dan ga ik ervan uit dat het opzet is geweest, want waarom zou je anders zo veel moeite doen zo'n fabrikantenzegel te herstellen en weigeren een nieuwe op te sturen??
Of ik ooit nog nieuwe netwerkapparatuur zal bestellen bij Central Point om de verouderde apparatuur te vervangen is nog maar zeer de vraag, aangezien; ten eerste verkoopt Central point demo's als nieuwe producten, ten tweede retouren en opnieuw bestellen duurt weer een week of langer, en ten slotte draag ik een enorm prijsrisico dat ze plotseling de prijs verhogen na een retour en ik dus flink duurder uit ben. Dan bestel je toch liever bij een ander, betrouwbaardere en professionelere leverancier.
Al jaren lang ervaring met Centralpoint.nl, ik kan niet anders zeggen dan dat het eigenlijk altijd soepel en zonder problemen is verlopen. Ook laatst weer, met actie product (2 stuks HP LaserJet Pro 400), 2 besteld, dag erna 2 ontvangen. Simpel netjes en vlug, precies zo als ik het graag zie.
ICT manager in MKB.
Een SD kaartje besteld, welke in een enorme doos snel werd geleverd.
Goed product, snelle levering, super veilig verpakt!
Via bol.com bestelde ik voor een scherpe prijs een printer die geleverd zou worden door Centralpoint.nl. De levering kwam niet op de volgende dag zoals vermeld was (bij bestelling voor 17u), maar circa 2 weken later. Wel kwam er een snelle reactie op mijn navraag over de levering. En de printer werd uiteindelijk prima geleverd, blij mee!
Op woensdag voor 15:00 uur een HP Elitepad 900 case en HP Bluetooth Slim Keyboard besteld. Meteen duidelijke mails uit het ordersysteem en donderdag rond de middag al in huis, prima!
Puntje ter verbetering: De e-mail en het sms-je om mij van de verzending op de hoogte te brengen kwamen op donderdagochtend rond 10:30 uur. Zo'n 2 uur voor de bezorging is te laat. Ik werkte thuis dus het was nu geen probleem maar ik kon er mijn dagindeling niet meer op aanpassen als dat nodig was geweest. Liever bericht zodra het aan de vervoerder wordt aangeboden (en dan graag met track-and-trace kode).
Samengevat is deze ervaring met Centralpoint een goede en zal ik er zeker weer bestellen.
Het heeft even geduurt voordat de bestelling eindelijk werd geleverd,maar dan was het er ook.
echt super!!!
Mooie aanbieding voor een 7" tablet. Op voorraad stond erbij. Levering zsm. Mooi ik heb heb gekocht en ook gelijk de tablet betaald en via eBay wat accessoires besteld. Twee dagen later nog geen verzendbericht gehad. Kijkend in m'n orderhistorie zie ik staan order geannuleerd.... Gelijk een mail gestuurd waarom de order is geannuleerd en dat ik al accessoires heb besteld voor de tablet.
Nu een week later nog geen antwoord op gehad. Wel kreeg ik op de dag dat ik het zag staan aan het einde van de dag een bericht dat de tablet uitverkocht is. Geen alternatief of wat ook..of ik m'n bankrekeningnummer maar even door wil geven. Krijg ik m'n betaling terug. Fijn..
Mail terug gestuurd dat ik wel al accessoires heb besteld die ik dus gelijk de kliko in kan gooien.... Wie dat dan gaat vergoeden. Als er staat dat iets op voorraad is ga ik daar gek genoeg ook vanuit... Kun je hier dus niet vanuit gaan. Dus zou hier nooit meer iets bestellen.
Niks op gehoord, nu nog steeds niet,
De dag erna nog een mail met dezelfde vraag ook niets van gehoord, had via paypal betaald dus kunnen ze zo terugboeken maar zelfs dat is te lastig denk ik.
Los van dat het gewoon echt slecht is dingen op de site als op voorraad aan te geven terwijl je ze niet voor die prijs meer wil verkopen is het feit dat er gewoon geen antwoord komt op mijn vragen nog veel erger.
Site ziet er leuk uit, verder een zeer bedroevende ervaring die me 20€ aan onbruikbare accessoires heeft gekost en m'n betaling voor de tabet na een week ook nog niet terug gehad.
Edit: zie dat centralpoint aangeeft dat er diverse orders zijn geweest en dat deze op binnenkomst van betaling zijn verwerkt... Dat is dus gewoon onzin. Ik heb met paypal betaald. Dat is minstens net zo snel als ideal of creditcard. Ze krijgen daar direct een bevestiging van. Weer zo'n typisch ontkennende insteek.
Blijf erbij, waardeloos bedrijf en nog slechtere communicatie. Hier reageren en niet de moeite nemen om mijn mails te beantwoorden...
Centralpoint zal ongetwijfeld veel en goed producten leveren, maar na bestelling van de Cyborg R.A.T 5 op zondag is er nog niets geleverd. Ook zie ik net dat de prijs van de muis flink gestegen is. Hopelijk komt de muis binnenkort aan en hoef ik bij een leverfout niet de hoogste prijs te betalen. Als dit probleem niet goed opgelost word, ga ik heel waarschijnlijk nooit meer wat bestellen op Centralpoint.
Lorenz
Erg snelle reactie van centralpoint d.m.v. een telfoontje. Daarbij de uitleg van de vertraging. Erg fijn dat op zulke incidenten snel gereageerd word!
Goede en correcte service met daarnaast een scherpe priijs. Product stond in backorder dus enige advies; hou in dit geval de klant op de hoogte, ik moest er nu steeds zelf achteraan. Verder tevreden!
Beste Centralpoint.
Ondanks dat ik vriendelijk te woord word gestaan lossen jullie mijn probleem niet op. Jullie vervoerder heeft een fout gemaakt en ik heb mijn software niet. In plaats dat u mij laat wachten tot jullie er met de vervoerder uit zijn was het handiger geweest en klantvriendelijker mij schadeloos te stellen. Nu lijkt het alsof jullie mij niet vertrouwen en de schuldvraag belangrijker vinden dan de oplossing. Het is vrij eenvoudig, ik heb net een nieuw bedrijf opgestart en voor ongeveer 1200 euro besteld. Geen wereldbedrag misschien, maar als dit voorval goed werd opgelost zou ik elke volgende pc, beeldscherm en licentie bij jullie bestellen. Nu dus (nog) niet
dhr. L. Kort found this review useful
8 poort ethernet-switch gekocht. Bestelling was snel geleverd en goed verpakt.
Apparaat werkt prima en is binnen 5 minuten geïnstalleerd.
Lieve lieve Centralpoint,
ik wil je hartelijk danken voor het toezenden van de telefoon. Je hebt hem goed verpakt en hij kwam mooi op tijd. Ik ben je dankbaar dat onze samenwerking prima is verlopen.
Oh ja, mocht je in de toekomst nog wat producten in overschot hebben, dan hou ik me aanbevolen. Voor een goede vriend heb je dat natuurlijk wel over, he?
Dag lieverd,
Sandra
MP3 speler is helemaal wat ik er van verwachtte, het geluid is echt heel goed, en vooral voor het gebruik in de sportschool is het apparaatje ideaal in combinatie met goede oortjes en een volumeregelaar aan het snoer.
KVM switch besteld bij CentralPoint, niks op aan te merken. Bestelling verliep vlot, product was snel binnen, geleverde product was ook het product wat ik besteld had, en het product werkt ook nog eens naar behoren. Wat wil je nog meer?
Bij Central Point een WiFi zender (Acces Point) gekocht. Aangekomen, bleek in de doos een gebruiksaanwijzing te zitten die vertelde dat dit een versie was met een totaal andere gebruik als een gewoon Acces Point. Central Point ontkende dit en zei dat ik dan maar naar de fabrikant moest gaan. De fabrikant bevestigde dat dit een andere versie was met geheel andere eigenschappen.
Maar Central Point nam het apparaat nog niet terug. Nu moest de leverancier van het Acces Point nog toestemming geven. (Maar ik heb toch bij Central Point gekocht???)
Na weer een tijd wachten mocht ik het apparaat dan toch terugsturen op eigen kosten en aangetekend en verzekerd.
Kosten: Retour sturen € 11,50 Restockings kosten € 50,- en mijn eerste verzendkosten € 5,- TOTAAL AAN KOSTEN VOOR ALLE ELLENDE € 66,50
Kosten apparaat € 167,-
Daarom: Nooit meer Central Point
had een parrot mic besteld en er stond voor 5 uur besteld volgende dag in huis nou niet dus zou de 2 dagen later zijn ,toen een week later toen weer later en zo kreeg ik elke keer ander leverdatums. toen rekening door de deur terwijl ik nog niks had gekregen, eindelijk was de besteling er en ja hoor defect. hele omweg om retour te sturen. en dan is het terug gestuurd krijg men ook nog factuur herinnering jajaja wat een sevice ik raad niemand aan via centrapoint te bestellen ik ben er klaar mee in ieder geval.
De levering van de bestelling gaat niet volgens Centralpoint aangeeft op haar website.! Een bestelling op zondag zou dus dinsdag geleverd moeten worden. Echter is de bestelling, die ruimschoots op voorraad is, dus nog steeds niet verzonden. Dus maar wachten. Had dus net zo goed naar de winkel kunnen gaan. En als je belt...... "ja daar kunnen we niets aan doen, we kunnen het bestelde dan morgen verzenden". Dus van service en inzet om dit alsnog op te lossen is er niet. Is dus meteen de laatste keer bij deze club!
dhr. L. Kort found this review useful
Centralpoint leverde de bestelde producten sneller dan verwacht en sneller dan aangekondigd in de orderbevestiging. Alleen maar goed dus.
Bestelling van een defecte adaptor voor onze printer HP Photosmart Premium. Ging natuurlijk kapot net toen er behoorlijk wat printwerk lag. Vrijdagavond laat besteld en dinsdag ochtend bezorgd. Aangesloten en de printer deed het weer.
Prima voor elkaar zogezegd!
Ik had zowel een papierversnipperaar als bijbehorende olie besteld. Alles was prima verpakt en is vlot geleverd. Het opmerkelijke was wel dat de olie een dag eerder bezorgd werd dan de versnipperaar. Dat was onverwacht, maar verder ook geen probleem.
Bij een volgende aanschaf zal ik zeker ook bij centralpoint gaan kijken of zij het product ook kunnen leveren. Ze waren, in het geval van deze bestelling, in elk geval ook nog eens de voordeligste.
Zeggen wat je doet is één ding, waarmaken wat je zegt is bepalend voor je betrouwbaarheid.
En Centralpoint.nl maakt het waar: besteld en binnen de gestelde tijd in huis.
Met zo'n bedrijf kun je zakendoen!
Centralpoint was de enige webshop die een artikel wat ik zocht nog in voorraad leek te hebben. Na plaatsen van de order bleek er toch een backorder nodig bij de leverancier. Aanvankelijk gaf het systeem aan dat levering wel 3 weken kon gaan duren. Na sturen van een mailtje naar de helpdesk enkele dagen later, werd het artikel de volgende dag al afgeleverd! Schijnbaar was er toch nog 1 exemplaar gevonden. Het voorraadbeheer kan dus wellicht iets beter, maar uiteindelijk zeer tevreden over de levering... :-)
Centralpoint heeft een groot en ruim assortiment. Daarnaast is de verzending van het product snel in huis. Waardoor zoonlief snel zijn tablet in zijn handjes kon sluiten. Super !
Met enige regelmaat bestellen wij artikelen via de overzichtelijk en ruime webshop van Centralpoint.nl. Indien voorradig wordt de bestelling al dezelfde dag verzonden, is onze ervaring. We worden per mail en sms op de hoogte gebracht van het verloop van onze order. Prima geregeld!!!
goede snelle levering van het juiste produkt.
overzichtelijke web sit. Wordt goed deinformeerd via de mail
Een extra brede swiffer gekocht deze was nergens anders te krijgen
goed verpakt en snel geleverd
We hadden snel een zwarte toner nodig voor de printer. Binnen 48 uur werd die door Central Point geleverd. Met uitgesplitste factuur. Zoals het hoort weliswaar, maar wel prettig. Enig minpuntje: betaling per creditcard is niet mogelij zonder weer een nieuwe beveiligingscode. Dat lijkt me wat overdreven.
recent een laptop gekocht via Bol.com/Centralpoint. betaling uitermate gemakkelijk via mijn bestaande account, bevestiging order en verzending uitstekend. Bezorging binnen de beloofde periode. De volgende keer zal ik weer op deze wijze een bestelling plaatsen.
betrouwbaar en op tijd.
Theo Pranger
Statement real estate.
Recent software Office for Mac besteld bij Centralpoint.nl. Reden was dat een andere verkoper de leveringsbelofte niet waarmaakte, waardoor ik onnodig lang op het product moest wachten (een luxe die ik me niet kon permitteren). Oplossing: bestelling bij de andere verkoper gecancelled en een order geplaatst bij Centralpoint.nl.
Dit maal keurig op tijd het product ontvangen; bestelling keurig afgehandeld.
Chapeau, Centralpoint!
Ik heb via bol.com een externe harde schijf besteld, en na een aantal dagen verschijn een pakketje met een usb kabeltje. Ik had via de EAN-code op de bol.com website gecontroleerd welk artikel geleverd zou worden en dat zou een externe harde schijf moeten zijn. Na heel veel email verkeer via bol.com en Centralpoint is deze bestelling toch nog geannuleerd. Dit betekent dat Centralpoint op de bol.com site een verkeerde EAN-code en afbeelding heeft gebruikt. Zelfs de prijs lag een stuk hoger dan op de website van Centralpoint. Jammer eigenlijk.
Bestelling was via Bol.com geplaatst op een werkdag (donderdag) en het artikel zou de volgende dag geleverd worden mits voor 17:00 uur besteld. En dat heb ik ook gedaan. Echter werd het artikel pas dinsdag geleverd en de geleverde track and trace code van Post NL werkte niet dus ik kon de zending niet volgen. Uiteindelijk werd de bestelling door DHL geleverd. Verder niks op aan te merken. Centralpoint.nl staat voor op en top kwaliteit en ik zal er zeker nogmaals bestellen.