We are hiring!

[REPLY]

BRANDOS.fi reviews

Good
8.7 out of 10

1 167 Trustpilot review(s)
Most recent review
Review company
  • Reviews (1 167)

Review by confirmed purchaser

Rahojen palautuksessa kestää liian kauan

Tilasin tuotteita, joista palautin osan tammikuun 14. päivä. Kaikkien tuotteiden yhteenlaskettu summa veloitettiin luottokortiltani tilauksen tekohetkellä. Palauttamistani tuotteista en ole vielä tänä päivänä saanut rahoja takaisin vaikka tuotteiden palautuksesta on kulunut jo 7 viikkoa.
Muuten hyvä kokemus mutta rahoja kaipailen. Maksoin tuotteet luottokortilla.

Tilaus ja palautus ongelmitta

Toinen kerta, kun Brandosilta tilaan ja palautan, eikä kummallakaan kerralla ollut ongelmia. Testasin kenkiä, eivät sopineet koon puolesta ja palautin samassa paketissa, jossa ne tulivat.

Ensimmäisellä kerralla maksutapa oli verkkopankkimaksu ja rahat palautuivat noin viikossa ja toisella kerralla käytin Klara-laskua, jolloin rahaa ei tarvinnut liikutella mihinkään suuntaan.

Nopea palvelu asiantuntevalla otteella

Olen erittäin tyytyväinen Brandosin verkkokauppaan: heti saa selville mm. mitä kokoa/väriä on saatavilla ja toimitus on todella nopeaa. Aion olla jatkossakin Brandosin asiakas.

Review by confirmed purchaser

Luotettavaa ja helppoa (vähän liiankin helppoa) kaupantekoa.

Olen asioinut Brandoksella jo pitkään ja muutama kenkäpari on tullut tilattua. Tilaaminen on todella helppoa ja maksutapoja on monia. Tuotteiden palauttaminen on myös helppoa. Tuntuu vähän oudolta ostaa kenkiä enää muualta, kuin Brandokselta.

hyvä

kokoja saisi olla myös 40.saiskohan sellasia jatkossa?tilasin 41 kun ajattelin kokojen heittelevän hiukan....mutta muuten hyvät jalkineet

todella hyvä

nopea palvelu

Review by confirmed purchaser

Nopea toimitus ja iso valikoima.

Se että on pakko kirjoita jotain ei kyllä vaikuta hyvältä.

5 Tähteä!

Olen käyttänyt vain muutamia kertoja Brandosta, jokakerta toimituksen nopeus, tuotteiden laatu on yllättänyt minut positiivisesti. Kenkien koko on sattunut aina aivan nappiin. Käytän jatkossakin ja suosittelen muillekin.

Nopeaa toimintaa

Muutamassa päivässä kengät jalassa.

Review by confirmed purchaser

Toimitus pelittää ja sivun käytettävyys on priimaa

Pidän Brandoksen konstailemattomasta toimituslogiikasta. Postikuluja ei ole, ihan sama tilaanko 30€ vai 300€ kengät, tarjoushinnalla tai normaalihinnalla. Toimitus on todella nopea, saan saapumisilmoituksen tekstarilla puhelimeeni ja voin hakea paketin töistä kotiutuessani. Palauttaminen on suoraviivaista, eikä siitä tarvitse syyllistyä. Tykkään.
Suuresti arvostan myös Brandoksen saitin käytettävyyttä ja tuotteiden selaamista. Voin käyttää ostoskoria muistilistana - lisään sinne kaikki vähänkään kiinnostavat tuotteet ja sitten myöhemmin perkaan listaa, kliksuttelen tuotteita läpi ja poistan "väärät". Yllättäen tämä ei ole itsestäänselvyys kaikissa verkkokaupoissa, sillä joissakin ostoslistasta ei ole linkkiä tuotteen omalle sivulle. Huono käytettävyys saa minut boikotoimaan verkkokauppaa, ei voi mitään.

Review by confirmed purchaser

Kuuluuko kenkäpariin kaksi, erikokoista oikean jalan kenkää?!

Tilasin pojalle talvikengät. Kengät tulivat ja olivat molemmat oikean jalan kenkiä ja lisäksi vielä eri kokoiset!!! En voi suositella ko. kauppaa!

nopea ja hyvä palvelu

nopea ja hyvä palvelu

Review by confirmed purchaser

Mahtava valikoima ja upeita kenkiä!!

Nopea toimitus ja upeita kenkiä sekä erittäin positiivista ilmainen toimitus/palautus systeemi.

Review by confirmed purchaser

Kauniita kenkiä ja heppo suorittaa ostos

kauniit kengät, ostosten helppous ja suht nopea toimitus.Plussana ettei ole postimaksua,sekä ilmainen palautus mahdollisuus.Voin suositella!

HELPPOA KUIN HEINÄNTEKO

Tilaaminen on tehty tosi helpoksi. Brandoksen sivuilla on hyvät valikoimat ja hienot kuvat kengistä. Toivoisin kuitenkin yksityiskohtasempaa tietoa valmistusmateriaaleista.
Pelkistä kuvista ja eikä aina hinnastakaan voi päätellä ovatko kengät tehty nahasta vai keinomateriaalista. Erehdyksessä tulee sitten tilattua keinonahkaiset kengät, mutta
palautus on toki yhtä helppoa kuin tilaaminenkin ja toimitukset hoituvat sangen nopeasti.

Review by confirmed purchaser

Nopeeaja homma meni niin kuin pitikin.

Tilasin lauantaina ja sain kengät jo torstaina. Kengät olivat sellaiset kuin pitikin.

Review by confirmed purchaser

Tilatessa odottaa että saa sen kokoisen tuotteen minkä on tilannut.

Tilasin kengät ja toimitus aika oli aivan kuten luvattiin eli nopeaa mutta kengät olivat täysin eri kokoa kuin mitä olin tilannut. Luulisi että koko tarkistettaisiin ennen toimitusta. Nyt sitten jäi haluamani kengät saamatta koska enää sopivaa kokoa ei ollut.

Surkeaa palvelua

Olen kolme kertaa yrittänyt tilata Tamaris-merkkisiä nilkkureita ja jostain syystä jokainen tilaus on peruuntunut! Aiemman kahden tilauksen jälkeen sain pahoitteluviestin peruuntumisesta ja 20e lahjakortin Brandosille. Uusimman tilauksen peruuntumisen jälkeen minulle ei ole edes lähetetty tietoa asiasta, vaan olen peruuntumisen huomannut käytyäni Brandosin omilla sivuilla. Lahjakorttikin taitaa siis jäädä saamatta. Miten voi olla mahdollista, että kaikki tilaukseni ovat peruuntuneet? En enää todellakaan voi luottaa Brandosin palveluun.

Brandos AB

Rahoja ei palauteta sovitussa ajassa, ehkä ei ollenkaan?

Kengät tilattu, toimittu viikkossa. Paremmat saman merkkiset kengät paikallisessa Intersportissa 34€ halvemmat, eli Brandokset kengät palautettu. Postin seurannan mukaan paketti otettu vastaan 3 päivän kuluttua. Ilmoitus vastaanottamisesta 25 päivän kuluttua, jolloin ilmoittivat, että palautus maksetaan 20 päivän kuluessa. Nyt kulunut tuosta 25 päivää, rahoja ei ole palautettu.
Onko firma menossa konkurssiin? Ainakin sen perusteella, että heidän oma palautesivu ei toimi "roskaposti suodatin" - kikka, ei asiat vakuuttavilta näytä.
Oma maksuni tehty Paypalin kautta, joten rahani saan kyllä myöhemmin takaisin, mutta pankkimaksuna en maksaisi tuohon firmaan mitään. Katsokaapas muiden kokemuksia vaikka Facebookissa, samaa rahojen jumittamista muillakin palauttajilla.
Tilanne reklamoitu äsken Paypalille, ja kerron täällä palstalla miten asia eteni.
Toivon muille parempia kokemuksia, ja verratkaahan hintoja!

Lisäys 03.12.2012, soitin asiakaspalvelunumeroon "vaihteemme on suljettu". Ei todellakaan vaikuta hyvältä.

Kaksi tilausta, yksi toimitus

Tilasin kengät, kävin seuraamassa sivuiltanne tilauksen etenemistä. Ja yksi päivä kengät olivatkin lähetetty-tilassa. Seuraavana päivänä kirjauduin taas sivuillenne etsiäkesni tilauksen seurantakoodin, mutta tilaukseni olikin peruttu!
Soitin asiakaspalveluun ja sain kuulla että kengät olivat loppu. Ja samalla minulle palautettiin rahat. Mietin, että jos en olisi soittanut, olisitteko ollenkaan ilmottaneet siitä ja palauttaneet rahoja?
Sain kuitenkin alennuskoodin ja tilasin uudestaan - vaikka harmitti että tilaamiani kenkiä ei ollutkaan. Uuden tilauksen tein sunnuntaina ja tilaus oli perillä postissa torstaina. Se oli ihan ok ja tilaus sujui hyvin.

Review by confirmed purchaser

Kaikki sujui kuin tanssi.

Tosi helppoa. Tilasin tytölle saapaat (alennusmyynistä), maksoin kortilla ja ne tuli lähipostiin alle viikossa. Toki, jouduin sovittamaan ne saapaat muualla ennen kuin tilasin kun halusin pelata varmaan päälle, mutta muuten kaikki sujui näppärästi.

Ostan!

HYVÄÄ YRITYS JA PALVELU!!!

helppous hoitaa hankintoja.

sain kengät hyvät vaan hoito-ohjeet mukana tallustimien ois aina hyvä. innolla uutta hankintaa harkiten jatkan matkaa kera kenkien.

Review by confirmed purchaser

Mahtava palvelu ja nopea toimitus!

kaupasta oli helppo tilata ja tuotteet sai tilattua laskulla, ja laskutuslisäkään ei ollut ollenkaan paha. Suosittelen! :)

Review by confirmed purchaser

Helppo tapa saada nopeasti uudet kengät arkeen tai juhlaan.

Ihanaa kun voi vain kotisohvalta tilata uudet kengät. Tilaus tulee perille nopeasti ja ei tarvitse kierrellä kauppoja vaan voi rauhassa katsella kenkiä netissä.

Asioin toistekin!

Nopea palvelu, ihanat kengät, sopivat jalkaankin kuin valetut.

Review by confirmed purchaser

Hyvä asiakaspalvelu - nopea toimitus!

Ihanat, laadukkaat ja kerrankin sopivan kokoiset (välillä vaikeaa löytää hyviä 41-numeron kenkiä naiselle) kengät saapuivat nopeasti postiimme.

Helppoa, luotettavaa ja nopeaa

Tilauksen tekeminen ja maksaminen oli helppoa, ja se toimitettiin perille ripeästi (paketti oli noudettavissa postista alle viikossa tilauksen tekemisestä). Sähköpostiin sai ilmoituksen, kun tilaus oli toimitettu postin kuljetettavaksi, ja tekstiviestillä noutokoodin, kun se oli lähipostista noudettavissa. Suosittelen, täältä tilaan itse jatkossakin! :)

Erinomainen!

Hyvä, nopea ja luotettava palvelu. Ei ongelmia tähän mennessä.

Review by confirmed purchaser

Tilaus ja toimitus sujuivat vaivattomasti samoin kuin palautus.

Ensimmäinen verkko-ostokseni kenkien osalta ja hyvinhän tuo sujui.
Kengät olivat liian kapeat suomalaiseen jalkaan ja kokokin olisi pitänyt
olla suurempi. Jatkossa tilaan isommat ja palautus oli tehty tosi helpoksi.
Valmiit tarrat oli nopea liimata pakettiin.

Review by confirmed purchaser

On kaikki melko hyvää, mutta ....

Moi!
1.Tilasin melko kallis saappaat. (191.00 €). Kun ne tuli, olen nähnyt hylkytuote. Mieheni soitti ja kysyi (koska osaan suomen kieli ei ole hyvä), onko mahdollista vaihtaa saappaat vanhalla hinnalla. Mutta olette lähteneet saappaat uudella hinnalla (239.00 €) ja sama ongelma (hylkytuote).

2.On oikein hyvää että on mahdollisuus maksaa myöhemmin!
3.On tosi hyvää ja mukavaa käyttää teidän nettisivun mutta en ymmärtänyt mistä voin katsoa millaista materialista kengät on tehty.
4. Minun nimeni on Tanja (ei Taiana.
Kiitos.

Töppösiä joka tarpeeseen!!!!

Täältähän löytyy kengät arkeen, juhlaan,ulkoiluun ja myös biletykseen.
Kengissä koot vaihtelevat aikalailla,joten kannattaa aina lukea kengästä arvostelut mitä muut ovat laittaneet.
Toimitukset olleeet sopivan joutuisia,muutamassa päivässä kengät tulleet.
Voin suositella:-)

ihan ok

toimitus ja palautus toimii niinkuin pitää, mutta nettisivuilla kengät oudosti luokiteltu ja haku ei ole kovin toimiva. iso + kylläkin siitä, että kengät pystyy rajaamaan koon ja leveyden mukaan...

Review by confirmed purchaser

Kengät tulivat nopeammin kuin osasin odottaa.

Kenkien ulkonäkö vastasi odotustani , siitä täysi kymppi. Laadusta en ole varma, nahka tuntui sen verran pehmoiselta ja ohuelta että selviää käytön yhteydessä kestääkö kyseinen nahkakenkä normaalia kulutusta.

Review by confirmed purchaser

Nopea, luotettava ja helppo kenkäkauppa, kotisohvalta!

Ilmainen toimitus ja palautus mahdollisuus kruunaa kokonaisuuden...

Syysmyrskyn ulvoessa!

Tilasin itselleni talvisaappaat,ruskeat ja lämpimät.
Tilaukseni tuli aika nopeasti,noin viikossa.
Hinta oli kyllä pikkasen korkea,mutta laatu sitäkin parempi.
Olen tosi tyytyväinen.
Voin suositella kavereillekin.
Palvelu paljon parempi ,kun siinä toisessa nettikaupassa joka niin äänekkäästi mainosta jokapäivä monta kertaa telkkarissa........
Olen enemmän kuin tyytyväinen.
KIITOS.!!!!!

iha ookoo

kyllä mä suosittelen Brandos.fi:n palvelua, mut pari kerta ollu ongelma lähetyksen kaa ku perutettiin ylllätyksenä enkä saanu ilmoitusta, ja ihmettelin mut onneks selvitetty :)

Keeeeenkäkauppa

Otsikko on pelkkää plussaa,jos sitä muuksi luulit.
Omaan suurikokoiset jalat ja tänään sain omat "sukseni"jotka ovat todella hyvät jalkaani.
Siskoni sanoi,ettei näytä yhtään suurelta sun jalassas,ei kai kun on tarpeeksi varttakin.
Ja mikä parasta,ei tarvitse maksaa heti vaikka tekisi palautuksenkin,mitä minä en kylläkään tee,mutta jos joku harkitsisi omia "suksia" tilata.

Helppo tilata, nopea toimitus

Kaikki mennyt tähän asti nappiin. Harmikseni tuotteet eivät olleet ihan sitä, mitä odotin. Toivottavasti palautus sujuu yhtä mutkattomasti, kuin tilaus - uskoisin niin koska, olen aiemminkin asioinut Brandoksella ja aina sujunut kaikki hyvin!

yksi hyvä vaihtoehto netissä

varaston siirrosta ja maksutavasta (klingeltili) johtuen kenkien tilaaminen oli haasteellista. kahdesti palautin ja palautusten käsittely tilimaksun johdosta on erittäin hidasta. muuten olisi hyvä kun voisi tasata laskuja tilin avulla. itse brandosissa toivoisin vielä enemmän valikoimaa isommissa (yli42) kokoisissa naisten kengissä. nyt on aika paljon tennarityyppisiä jalkineita. viimeisin tilaukseni tuli nopeasti.