We are hiring!

78 customer reviews
Review company
  • Reviews (78)

God pris

.... og hurtig levering, alt som det skulle være!

Featured review of Billigcamping

god service god pris.

vi handler i den fysiske forretning, der mest ligner - og er et lager. Men her kan man se flere ting i udfoldet stand, servicen er i top og priserne det billigste vi hidtil har set. Og så må man lige nævne at kvaliteten på udstyret også er glimrende til prisen.
man får god information og ved derfor også at hvis man køber det billigste produkt, har det ikke de samme "evner" som de lidt dyrere.

Billigcamping

Jeg skulle godt nok kun have vanddunke hos billigcamping.dk men det gik smertefrit med leveringen som lovet på deres hjemmeside.

• Lis
  • holstebro, DK
  • 1 Review

Super betjening

Har efterhånden handlet en del gange med Billig Camping. Alle gange har vi oplevet en fantastisk betjening. God rådgivning.
Kan kun anbefale andre at handle hos Billig Camping - billigst og bare bedst alt i alt.

Billigcamping

God service, hurtig og sikker levering og fin hjælp hvis der er et problem med det modtagne.

Svare hurtigt

Skulle bruge en masse stænger til camping, skrev om de kunne lave en bedre pris, fik allerede svar dagen efter om at det kunne de ikke.

så blev købt hos en anden campingforretning sparede 500 + porto da han gerne ville lege med prisen.

Billigcamping

God og hurtig betjening - også på returvarer

Vi bestilte i sommers et campingkøleskab. Levering et par dage efter. Det viste sig at køleskabet var skadet (kunne ikke ses på emballagen) og at vi havde fået bestilt en forkert model!

En opringning og en mail senere var alt på plads, vi fik bestilt det korrekte køleskab og returneret det ødelagte. Få dage efter var pengene på kontoen!

Rigtig god og billig campingbutik!

Altid gode priser!

Har købt mange dele til optimering af campingvogn. Hurtig og præcis levering præger firmaet. Bla. installation af vandtank!

Gas patroner

Til halv pris i forhold til butikkerne og levering næste dag, så kan man da ikke tillade sig at klage! :)

salg af brugt telt

Har købt et " nyt telt " over nettet, men da vi slår det op, er der græs inde i teltet, inder teltet er sat på og der er pletter på over teltet. Vi ringer til forretningen og de siger at det er altså et nyt telt vi har fåer og at det må være fra fabrikken at de har prøvet at slå det op. Desuden kan vi se at kassen har været åbnet, da den er i stykker. Der var ingen hjælp at hente fra foretningens side, blev nærmest nedgjort.

manglende hjælp.

Jeg var nede i deres butik og købe et telt, jeg står med min lille søn på 9 mdr. armen. da jeg har betalt 5500 kr. er der ikke en eneste der spørger mig om de skal hjælpe mig med teltet som vejer 22 kg og stængerne 12 kg. så jeg må pænt gå ud i bilen og sætte min lille søn for selv at slæde de tunge kasser ud til bilen. hvor er det lige deres venlighed var henne, og det var ikke fordi der var travlt i butikken. så jeg vil nok ikke handle hos dem mere, hvis det er den måde de behandler deres kunder på.

Overskuelig hjemmeside, hurtig levering

Fint udvalg, god service

Super !!

Gode priser, nem bestilling, lynhurtig levering!

SUPER SHOP

Lynhurtig levering af de rette produkter til den rigtige pris ;-)

Fuld tilfredshed

Alt gik som det skulle og en meget hurtig levering.

MEGET hurtig betjening.

Lavede en bestille kl 16:20 cirka. Jeg bestilte en rygsæk, noget frysetørret mad og noget andet camping grej. 10 min. efter jeg har godkendt bestillingen, ringer firmaet og beklager, at de ikke lige har nok af det mad jeg har bestilt. Jeg får tilbudt noget andet med det samme, og sælgeren lover at sende det hele samme dag. Super service selvom jeg bestilte efter 16 :) !

Billigcamping

God service - også på reklamation

Helt OK service : i første omgang var det en god pris og hurtig levering. Desværre var en af produkterne blevet beskadiget i posten. Jeg sendte en mail og fik hurtigt svar - dagen efter sendte de en ny, og som de sagde, i en bedre indpakning. Super!

Billigcamping

Fin leveringstid men følger sig snydt med fragten.

Fin leveringstid. men at betale 79kroner i fragt og modtag brevet og se det kun har kostet 22kroner at sende, synes jeg er svinsk. og når de sådan set er skide ligeglade når man ringer derop gør det ikke ligefrem bedere.

Peter J found this review useful

Billigcamping

Godt udvalg og hurtig levering

Skulle bruge en lille køleboks, og de havde lige hvad jeg ledte efter. Fik varen én dag senere. Bedre kan det ikke være.

hurtig levering

Bestilte 2 telte og 4 luftmadrasser og fik alt leveret 2 dage senere.

Billigcamping

Jeg bestilte et selvoppusteligt liggeunderlag tirsdag og modtog det onsdag. Sådan skal det være.

Billigcamping

En luftmadras bestilt den ene dag var leveret den næste. Det kan ikke være hurtige og nemmere.

Hurtig levering - god service

Købte flere varer, bl.a. en køleboks. Desværre var reguleringsknappen i stykker og brugsanvisningen var kun på fransk. Fik straks mailet et link til en dansk brugsanvisning og fik tilsendt en ny knap uden problemer.

Billigcamping

god telefonisk vejledning og hurtig levering

skulle bruge vejledning til køb af fortelt til camper. god vejledning teltet passer perfekt . kan varmt anbefale billigcamping.dk til jeres næste køb

utroværdig

Har efter en måned endnu ikke modtaget den bestilte vare. Ej heller hørt fra firmaet.

Tilfreds

Fin betjening og hurtig levering:)

Super Køb

Div. dele til campingvogn

Dejlig nem og overskuelig hjemmeside og levering til tiden...

Billigcamping.dk

sovepose

jeg giver 5 stjerner

hurtig levering

købt campingudstyr hos Billig Camping leveret indenfor 2 dage som lovet varen ok kan anbefales til andre

• TZ
  • 1 Review
  • Verified buyer

Det hele har været OK, samt hurtig levering

Jeg har købt en cobb grill over internettet

hurtig ekspedition

Telt tilbehør

Fremravende behandling

Jeg har af 2 omgange købt hos Billigcamping.dk, og haft positiv oplevelse begge gange, samt hurtig levering.

Perfekt

vi har købt en gasgrill til vores campingvogn. det er en fornøjelse at handle her og vi vil med garanti gøre det igen

det virker

købte en køletaske ved Billigcamping kom to dage efter at den var bestilt over nettet det virkede som det skulle kan kun anbefale Billigcamping

Super behandling

For første gang har jeg handlet hos billig camping, jeg købte en varmetank til min campingvogn, der har slet ikke været noget at klage over indpakningen var super, jeg havde min tank 2 dage efter jeg bestilte den, så det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos jer

Billigcamping

Alt leveret som aftalt til tiden

Har købt en Outwell folde-grill som fungerer fint (den ene gang jeg indtil nu har prøvet den). Alle vare er leveret som aftalt - så intet at klage over :-)

5 store stjerner.

Jeg fik super telefonisk betjening ved køb af tørkloset, det kom med posten på den dag det blev lovet,
pakket godt forsvarligt ind, så jeg kan kun anbefale BILLIG CAMPING.
Venlig hilsen.
Finn Christensen
Nakskov

Billigcamping

5 - Billigcamping. Det er kun anden gang jeg bestiller noget på nettet. Billing camping har jeg intet at sætte en finger på. Det er bestemt ikke sidste gang at jeg bestiller hos billig camping.
Vi har bestilt og modtaget Outwell sort stole og bord sæt(special tilbud) samt en varmelampe.

Nemt og hurtigt

Billigcamping er billige, sikre og leverer som lovet. Sådan skal e-handel være.

Hurtig og nem handel

Easy Camp Eclipse 300. Lækkert telt til bl.a. kanotur. Virker solidt og er nemt at rejse. Ekspedition er meget hurtig.
Alt i alt en god handel

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.