[REPLY]
Bra pris, bra tid på leveranser, allt var enkelt. Rekommenderar verkligen BilligAlu !
Efter att ha kollat runt hos olika företag på fälgar till bilen var det inte svårt att välja.
BilligaAlu hade helt klart bra priser och kanon service.
Sluta fundera välj ut dom fälgarna som passar dig bäst och köp hos dom!
En väldig bra och bekväm sak på deras hemsida var att ja bara kunde knappa in vad ja hade för bil så kom dom fälgarna som passar just min bil upp!
Tusen tack ifrån
En nöjd kund!
Snabb leverans, enkelt och billigt!
Snabbt, smidigt med 100% passningsgaranti gjorde det väldigt lätt att handla på hemsidan
Det var svårt att följa paketets postgång.Leveranstiden var på 10 dagar,vilket också utlovades och det stämde.Levererades till dörren,fick ett samtal innan leverans.Betalade via faktura,det funkade bra.Däck och fälg=jättebra,snygga fälgar!! Bättre i verkligheten än på hemsidan.Det vore bra om man kunde se fälg och däck på rätt bil på hemsidan föt att kunna få en "hum "hur det kommer att se ut.
Passar perfekt är super nöjd helt ny bil. Snabb leverans inget och klaga på.
Bra service, bra priser, lätt att komma i kontakt med kundtjänst! Rekommenderas till de kräsna!
Snabbt och smidigt jag kommer definitivt att handla där igen
Jag är mycket nöjd,enkelt och smidigt att beställa,leverans ända fram till dörren.
Kanon helt enkelt.
Det fungerade bra. Beställde däck och fälg och fick det levererat som förväntat. Allt gick smidigt och blev bra.
Bra hela vägen. Enkelt att beställa på hemsidan och tog inte många dagar innan hjulen damp ner hemma snyggt förpackade. Bra och tydlig leveransavisering . Mitt val när det blir dags att köpa nya fälgar igen.
De kompletta hjulen motsvarar alla mina förväntningar. Perfekt balanserade och levererade till hemadressen, 2 dagar senare än utlovat men det kan man stå ut med.
Väl paketerade varor. Mycket nöjd faktiskt. Svarade väl upp till mina
förväntningar. Rekommenderas!!!
Fantastiskt bra!
Fälgarna var hemma efter ett par dagar och jag fick de levererat till dörren. Jag köpte ett par 20 Tums italienska aluminiumfälgar till min SUV för kampanjpris! Drygt 1050 kronor per styck, exklusiv frakt. Frakten kostade enbart 169 kronor. Hade aldrig lyckats hitta fälgar för det priset hos någon annan återförsäljare, man har ganska stor tur om man ens hittar begagnade fälgar för det priset på Blocket. Jag var dum och köpte ett par fälgar privat innan mitt köp från Billigalu.se, tyvärr passade de inte och jag fick sälja de vidare! Men med Billigalu's 100% passningsgaranti, behövde jag inte vara orolig längre. Dessutom skickade dem med perfekta låsmuttrar till fälgarna, så jag behövde inte tänka på att köpa något vid montage. Navkåpor följde självklart också med!
Jag är supernöjd!
Allt är perfekt har inget att klaga på, leverans enligt tidsplanen.
Det gick snabbt och få dom hem till dörren.
Första kontakten med hemsidan var en oerhört trevlig upplevelse. Lätt att förstå, bra bilder, otroligt bra upplägg: Välj en fälg, välj ett däck, se priset för fyra däck, monterade på fälg, balansering och hjulmuttrar klart och tydligt i rutan, inga konstigheter som att lägga respektive produkt i en varukorg för att sedan se priset för rubbet. Det enda som sedan tillkommer är den billiga frakten på 295:-.
Leveranstiden, var i mitt fall, halverad mot den lovade, alltså, även den delen var över förväntan. Allt var snyggt och prydligt paketerat, inga skador eller andra frågetecken.
Att priset var utan konkurrens gör köpet trevligt även för plånboken.
Stort tack BilligAlu.se för snygga fälgar och bra däck!
Bra pris men för få och dåliga bilder på fälgarna. Man måste kolla på andra leverantörer för en bra uppfattning om hur fälgarna ser ut. Skulle också vilja att man kan välja olika däckstorlek fram och bak (standard på många BMW och Mercedes) utan att ringa.
Antagligen en olycklig omständighet men transportören hade inte fått mitt telefonnr
( trots att detta måste vara med vid beställningen) viket gjorde att jag sent om sider måste eftersöka vad som hänt med leverans. Vid leverans var dock allt utmärkt paketerat och felfritt.
Köpte komplett uppsättning med fälgar o däck. Snabb leverans o varorna var som jag förväntat mej. Bra!
Som sagt de gick snabbt och få dom hem till dörren och gick ganska många vikter på för att få dom i rätt balans, men för 3000 för 4 alu fälgar så får man vara glad ;) stolt enzofälgar ägare
Allt fungka perfekt blev grymt bra
Jag uppskattar att det var lätt att välja, det gick snabbt att få varorna, det var rätt grejer som passade direkt samt att det var riktigt prisvärt och bra kvalitet . Jag uppskattar även att jag som företagare kunde få fakturerat kostnaden
De beställda däcken kom inom utlovad tid - ända hem till dörren!
Det enda som kan förbättras är en möjlighet att spåra leveransen över nätet.
Kan absolut rekommendera.Snabb leverans hemkörd till dörr 5 poäng av 5 möjliga
Värdelöst att man inte kan välja att få däck och fälg monterat om man inte vill ha det som erbjuds under rubriken kompletta hjul, man kanske vill ha en annan storlek på däck?
Blev väldigt besviken när jag såg datumstämpeln på däcken jag köpte och fick hem,
Dom var mycket billiga men det sades inte något om att dom var tillverkade år 08.
Detta hade jag nog funderat lite på om jag hade fått besked på det när jag beställde.
Nu kunde jag inte ha dom till mina fälgar visade det sig, så jag försökte sälja dom så jag kunde köpa andra, men när dom såg datumstämpeln backade dom ur.
Det var fina Michelin 315*30*18 , men var 5år gamla ,vilket jag tycker att dom skall upplysa om, 1 till 2 år är väl inga problem men sedan tycker jag det skall upplysas,
Jag vet ju inte hur dom lagras etc.
Allt fungerade jättebra,fint bemötande och snabblev.Kommer att köpa vinterdäck från Billigalu i höst.Hälsningar från E-tuna.
Inga problem, lätt att hitta rätt och lätt att betala.
Leveransen kom i tid.
Bra kvalité och priset var det inget fel på så jag är nöjd.
funkade kanon snabb leverans till dörren.
Jag är hel nöjd, "tummen upp"
zahr
En mycket enkel, tydlig och lagom informativ hemsida. Tryggt köp via kreditkort. Bekvämt då leveransen kunde ske både dag- och kvällstid och det faktum att chauffören bar in däcken i garaget. :-) Leveranstid om ca 5 dagar är helt OK, speciellt när man får information om detta i förväg.
Möjligen skulle jag vilja att det fanns länkar till oberoende däcktester på hemsidan samt att tider för telefonkontakt utökades