[REPLY]
God service fordi de tjekker at det passer med ens bil ved at taste bil nr. ind.
Perfekt online handel, og vanvigtig hurtig levering, og så er det første gang jeg har modtaget en lille overraskelse i form af lidt sødt til ganen i forsendelsen, super godt:-) handler helt klart mine viskerblade her fremover.
bestilling blev udført uden fejlog mangler viskerne passede perfrkt prisen super alt ialt vil jeg bruge jer igen
Jeg havde en rigtig god oplevelse, da jeg kontaktede firmaet omkring et produkt.
Det ene produkt som jeg blev anbefalet da originalen var udsolgt, er efter min mening ikke samme kvalitet. Jeg synes viskerbladet virker lidt "blævrende" når man bruger den.
Det er super nemt og effektivt at handle, overskuelig menu, og hurtigt effektueret.
Efter en hurtig og problemfri levering blev det konstateret at de bestilte viskere var i forkert størrelse. Her blev der hurtig ombyttet til en anden vare i bedre kvalitet, uden beregning for mig. God service.
Haft en god oplevelse med Viskerbladet. Havde købt viskerblade der ikke fungerede ordentlig og mailede så lidt frem og tilbage omkring dette. Fik tilbud nogle andre som blev sendt fragtfrit og fik mine penge tilbage for de først købte. Hurtig og rigtig god service.
Tak
De havde den vinduesvisker, som jeg ikke kunne finde andre steder. Og så blev den leveret hurtigt og telefonbetjeningen var i top - meget service-minded. Jeg kommer gerne tilbage som kunde.
Viskerbladene blev allerede modtaget dagen efter bestilling, hos mig kl. 10.15
Fantastisk hurtigt. Hvordan kan det lade sig gøre?
De blev bestilt dagen før kl. 19 og bliver leveret på under 16 timer Godt klaret:-)
Kvalitetsvarer:-)
Jeg kan derfor varmt anbefale ViskerBladet.dk
Et perfekt sted at handle er sikker på den rigtige varer ved at opgive reg.nr.
Det var en positiv oplevelse at snakke med firmaet, for at få fat i den rigtige vare. Ydermere tilbyder de også gratis at undersøge om varen nu passer til bilen.
det er første gang at jeg handler ved viskerbladet, men bestemt ikke sidste gang (-:. det var nemt at finde rundt på siden og så gik det en dag så havde jeg det jeg havde bestilt, kanon viskerbladet (-:
Det er nemt at handle hos Viskerbladet.dk. Alt klappede bare
Jeg modtog forkerte længde viskerblade. Jeg ring til forhandleren og vi enes om at jeg fik tilsendt en ny rigtig længde viskerblad, som jeg modtag dagen efter.
Fik varen dagen efter bestilling. Det var godt indpakket og svarede 100% til mine forventninger
Bestilte visker den ene dag, og havde dem med posten dagen efter. Alt virkede super godt og nemt.
... med funktion hvor der tjekkes nummerplade...
For det første er det let at finde hvad man skal bruge. For det andet tager de rent faktisk telefonen. For det tredie havde jeg det dagen efter. Og hele vejen ku jeg følge min bestilling. De får helt klart min anbefaling, og jeg vil handle der igen.
Der vurderes her kun på leverancen, som var hurtig og det korekte materiale blev leveret.
Selve købet blev afviklet ganske standardmæssigt. Sidens design er lidt gammeldags, men det er i og for sig ligegyldigt, når prisen er ok. Roses skal servicen (frivillig) med, at der ud fra bilens nummerplade bliver tjekket, om de valgte viskere er korrekte til bilen.
billig kvalitets varer, og hurtig levering. Føler jeg har fået en professionel og sikker service. Er meget tilfreds.
Hurtig levering af bestilte varer - det virker som det skal :-)
Fik hvad jeg bestilte dagen efter med posten. At jeg så ikke var hjemme da posten var her er ikke leverandørens skyld
Lynhurtig og fejlfri ekspedition.
Og derudover også venlig og kvalificeret tlf.hjælp
God hjemmeside, nemt at finde rigtige produkt, god og hurtig levering.
handel hos viskerbladet og du blir tilfreds
Det var super let, og man skal bare skrive sit reg.nr på sin bil, så for den rigtig var som man skal brug.
Jeg skulle ha nye viskerblade til min bil.
Jeg bestilte viskerblade til 2 biler, og det ene passede desværre ikke, da det var en speciel og sjælden bil. 2 dage senere kom der et par som passede. Viskerbladet.dk anbefaler jeg gerne.
Meget nem side at bestille fra...
Hurtigt og nemt og lige til døren...
Billigt...