[REPLY]
Probleem gehad met een kyocera printer. Stukje van een plastic onderdeel was afgebroken. Werd direct geholpen, en kreeg enkele dagen het juiste onderdeel binnen.
adapteraansluiting van mijn toshiba laptop was kapot. de winkel zei dat het apparaat opgestuurd moest worden naar toshiba, kosten 200 euro of meer, dat was niet vooraf te zeggen. microfix heeft de aansluiting voor 116 euro gerepareerd, vooraf exacte prijsopgave, binnen 3 weken had ik mijn laptop keurig terug en ik kan weer vooruit. microfix bedankt.
Correct geïnformeerd van begin tot eind, en netjes afgehandeld. Niet te klagen!
2 Laptops gebracht en opnieuw binnen afzienbare tijd reacties en offertes. Je weet tenminste als je hier iets brengt dat er iets gedaan wordt en altijd betaalbaar is.
Nu ik zo zit te denken heb ik eigenlijk nooit klachten.
Prima tent!!!
Snel en erg duidelijk wat er met je pc gebeurd d.m.v. internetupdates. Als erg klein minpuntje; ze zijn om 17.00 dicht. Het op interbet aangegeven depot begreep niet wat wij kwamen doen met een kapotte pc.
zeer goed ik kan iedereen deze firma aanraden.
de reparatie is snel en efficienmt geregeld. Zeker het transport met de Kiala depot zijn een uitkomst. Laptop afgeven en het wordt ook weer afgegeven. Met een goed resultaat van de reparatie. Zelfs de kosten zijn conform de begroting.
Service van dit bedrijf is OK. Jammer is dat je zelf voor een goede verpakking moet zorgen als je een computer laat ophalen.
Het scherm van mijn pavillion laptop bevroor zo nu en dan.
Nadat ik het had opgestuurd ontving ik binnen 4 dagen het bericht wat de reparatiekosten werden en 4 dagen later kon ik het alweer ophalen.
Alleen bij het KIALA ophaalpunt was de bezorging nog niet geweest, wel laat na 15.00uur terwijl ik wel al het bericht van KIALA had gekregen.
Verder ben ik zeer tevreden.
Toestenbordreparatie vd laptop kon , na snelle levering even tussendoor gebeuren. Vriendelijke service telefonisch en aan de desk
Na 4 maanden wachten hebben we onze laptop hersteld terug en blijkbaar in stralende gezondheid. Dit was onze eerste herstelling bij Microfix en geduld was de boodschap !
Ik verwachte een prijsopgave op basis van de aangegeven fout omschrijving. In plaats daarvan bleek er een standaard tarief te zijn voor alle vormen van reperatie van dit type printer. Deze ligt maar €. 40 onder de nieuwprijs.
Dan is dus het verhaal over onderzoekskosten niet relevant:
U chat nu met 'Jurrie'.
Jurrie: Goedemorgen, welkom bij Microfix. Kunt u vinden wat u zoekt? Of kan ik u ergens mee helpen?
jij: ik wil een diagnose aanvragen voor een printer die ik hier heb staan... Deze printer wil geen PDF's printen. Dan stopt deze printer ermee. Ik wil graag een prijsopgave voor reparatie
Jurrie: Wij kunnen uw printer voor u onderzoeken in onze werkplaats, maar daarvoor zou uw printer wel aangemeld moeten worden. Zal ik uw printer aanmelden?
jij: wat zijn de onderzoekskosten? Of is deze diagnose ook gratis?
Jurrie: De onderzoekskosten zijn 19 euro excl. BTW.
jij: dan wil ik graag de printer aanmelden
Jurrie: U heeft als het goed is inloggegevens per mail van ons gekregen.
Jurrie: Deze gegevens heeft u nodig om in te kunnen loggen op fixportal.nl.
Jurrie: Daarna kunt u zelf de printer aanmelden.
jij: ok... ga ik doen dank je wel
Jurrie: Graag gedaan.
Jurrie: Bedankt voor uw bezoek en het chatten. Fijne dag verder en graag tot ziens!
Nette en duidelijke communicatie. Prima afronding van de gevraagde en aangeboden service.
Een DC jacket laten vervangen door Microfix. Binnen een week hadden we de laptop weer terug. Grandioos
Ik ben gewoon heel ongewoon goed geholpen. Hulde.
Van de week 2 laptops op gestuurd voor moederbord updates.
Binnen een week alle 2 weer terug.
Zeer vlot!
Ik had een toetsenbord besteld waarbij ik bij een andere leverancier al een paar maanden op heb moeten wachten en nog steeds niets geleverd kreeg. Kwam daardoor bij dit bedrijf terecht en binnen 3 weken konden ze mij een nieuw toetsenbord leveren. Super!!
Gr M Jansen
Microfix repareerde mijn laptop snel en goed, voor een redelijke prijs en hield me uitstekend op de hoogte.
Vanaf de indiening voor reparatie (reflow) tot aan het terug ontvangen van mijn acer 9920 ben ik goed, snel en vriendelijk geholpen. Mijn notebook werkt alsof het nooit stuk geweest was. Microfix word door mij warm aanbevolen. Hartelijk dank.
Farieda
Goede service, ook werkt het transportsysteem erg goed en goedkoop
De aanvraag voor reparatie werd zeer transparant in behandeling genomen. Elke stap die werd gezet kon ik volgen via een link op internet. Compleet zelfs met de naam van de medewerker en hoe laat hij de handeling had uitgevoerd en hoe lang hij daarmee bezig was geweest. Bovendien hebben ze de laptop ook nog eens schoongemaakt en getest. En ook belangrijk: de kosten vielen me reuze mee. Als het ding nog eens iets mankeert ga ik zeker weer naar Microfix.
Zeer goed! Ik zal een volgende reparatie
zeker weer door microfiche laten uitvoeren
de communicatie; snelheid en zorgvuldigheid verdienen neen 10. het adres staat nu bij mijn favorieten
Uitstekend gedaan, kon erop wachten nadat enkele dagen daarvoor een afspraak was gemaakt.
werk is prima, de late komst was niet zijn schuld.
Ik was bang dat ik weken zonder m'n laptop zou zijn en dat het mega duur zou zijn om het te laten repareren. Gelukkig had ik m'n computer 2 dagen na dat ik het had ingeleverd weer terug, helemaal heel! = ) Plus, qua kosten viel het wel mee. Hartelijk bedankt!
Ik had mijn Nokia Lumia 800 op het scherm laten vallen en deze was geheel gebarsten. Deze is perfect vervangen en een bijkomend voordeel was dat al mijn gegevens er nog op stonden terwijl de meeste bedrijven de gegevens op de telefoon geheel wissen. Microfix: uitstekend geregeld!
Stuk voordeliger dan naar HP terugsturen. Prima service!
De communicatie na het verzenden van de defecte laptop was voortreffelijk.
Ondanks het feit dat de laptop niet meer gerepareerd kon worden werd ik uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang en werd ik ook door een medewerker persoonlijk geïnformeeerd.
ook voor de bestelling werden de nodige vragen direct en correct
beantwoord, niets dan lof over de gehele handelwijze.
Uitstekende service