[REPLY]
Jeg bestilte et sæt tøj til mit barnebarn . Hurtig ekspedition og fine vare
Jeg kan kan helt klart anbefale denne net butik.
Købte gummistøvler, termotøj og sommerjakke til min søn, og alle varer var fine og kvalitet osv. var som forventet. Der var god løbende information og varerne blev leveret hurtigt. Alt i alt fint. Dog synes jeg ikke selve hjemmesiden giver den optimale brugeroplevelse, og det trækker lidt ned.
Jeg modtog mine bestilte vare dagen efter bestilling. Ha intet at sætte en finger på :)
Den bestilte vare var på lager og blev leveret den følgende dag. Original og uåbnet emballage. Skal bruges som gave, men alt ser ok ud.
Jeg bestilte et par børnesandaler, som var udsolgt alle andre steder på nettet. De var helt perfekte, og de blev leveret om morgnenen dagen efter jeg havde bestilt dem.
Utrolig bra! Fikk varen levert på døren etter 1liten uke :)
Jeg synes det var hurtig man fik varen der fra og til en rimlige pris
Jeg bestilte en lampe. 2 dage efter kunne jeg hente den. Super hurtigt og ingen problemer.
Der er ikke altid nemt at finde børnetøj i den rigtige størrelse i butikker. Og her har de en stor udvalg og i rigtige mange størrelser. Og det blev sendt afsted temmelig hurtigt. Skulle ikke sende retur denne gang! :-)
Jeg bestilte varerne om formiddagen. Dagen efter kunne pakken afh på posthuset.
Kvalitetsvarer til en billig penge. Meget hurtig levering :-)
Intet andet end super service! 2 dage efter bestilling havde jeg varen - helt perfekt! Jeg kan personligt godt lide at der er gratis fragt med gls da jeg foretrækker dette firma frem for post dk, da jeg ikke særlig tit har mulighed for at hente pakker i åbningstiden.
Og oveni hatten var varerne billigere end nogen andre steder! ;-)
Bestilte dag 1, modtog varerne på dag 2.
Fik det sendt med GLS, så det ikke kom meddyre Post Danmark ;)
Varerne var i perfekt stand (og købt på tilbud), så ville jeg gøre det igen? Absolut! Ville ikke tøve 2 sek ;)
Det er en fornøjelse at få leveret varen hurtigt og som lovet ved bestilling.
Meget ros til en omhyggelig emballering af varerne.
Stor tilfredshed
Det var nemt at finde varen, den var billig, blev sendt samme dag og var her næste morgen.
Her kan du trygt bestille varer. Informationer om pakning og levering gør, at det føles trygt og sikkert at handle her.
Der er en prima service,og hurtig levering.
Helt i top
Hvis du skal købe tøj, så skal du helt sikkert prøve heaven4kids. Det er rigtig nemt og så er der super service.
Supergod ordrebehandling - dejlig at kunne få fri levering til et depot, hvor man har mulighed for afhentning til sen aften!
nemt at bestille regntøj til min søn, og hurtigt ekspedition og levering til den nærmeste GLS butik.
Der er egentlig ikke så meget andet at sige end: PERFEKT HANDEL
Nem og overskuelig hjemmeside. Ordren sendt samme dag som jeg bestilte den. Og kunne afhente pakken dagen efter.
Det er da en fornøjelse.
Hurtigt fremsendt i sikker emballage. Min datter er meget glad for sin taske :0)
Super gode tilbud fra Heaven4kids. Det billigste sted jeg fandt på nettet og så samtidig med gratis levering.
Kan kun give mine allerbedste anbefalinger!
Hurtigt og nemt. Fik bekræftelse med det samme pr. mail og besked om at det var afsendt samme dag.
Alt gik helt efter planen. Hurtig levering og rette vare.